reklama
kwiateczek
majowa mama `08
Witam
Wszystkiego najlepszego dla Haniutki,Nikolki i Natalkii:-):-):-)
Po wielkim buziaku ode mnie i Kondzia;-)
Cfcgirl wszystkiego naj...z okazji imienin:-)
Ja dzis od rana zalatanawlasnie jem sniadanko,odgrzewane pyzyu nas piekne slonko,zaraz Kondzio zje i lecimy a wieczorkiem grill
Cfcgirl wszystkiego naj...z okazji imienin:-)
Ja dzis od rana zalatanawlasnie jem sniadanko,odgrzewane pyzyu nas piekne slonko,zaraz Kondzio zje i lecimy a wieczorkiem grill
anusiasac
Przeszczęśliwa Mamusia
Kwiateczek, podeślij troszeczkę słoneczka, pliiiiiiiisssssssssssss, u nas lało w nocy i pól dnia a teraz jest koszmarnie zimno i mój dobry humor gdzieś sobie poszedł....:-(
Mini55 witaj i napisz więcej o sobie...
wszystkiego wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych pięknych jubilatek Hanusi, Natalki i Nikolki
i solenizantek Magdalenek...
znowu zniknęłam na jakiś czas, ale do tego pewnie zdążyłyście się już przyzwyczaić, że pojawiam się i znikam...staram sie być na bieżąco, ale nie zawsze mam jak coś naskrobać...u nas wszystko w porządku, Matik biega, rozrabia, a jego ostatnią pasją są klucze i wtykanie ich w zamek, obojętnie czy to drzwi od mieszkania, czy od samochodu, ale jest na tyle mądry, ze rozpoznaje, które są od czego....
Szopek - dziękuje bardzo...i tak nic nie przebije oczek Dominika
Kathy, jak egzamin, przydało sie nasze trzymanie kciuków, czy i tym razem się nie sprawiłyśmy?
Mini55 witaj i napisz więcej o sobie...
wszystkiego wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych pięknych jubilatek Hanusi, Natalki i Nikolki
i solenizantek Magdalenek...
znowu zniknęłam na jakiś czas, ale do tego pewnie zdążyłyście się już przyzwyczaić, że pojawiam się i znikam...staram sie być na bieżąco, ale nie zawsze mam jak coś naskrobać...u nas wszystko w porządku, Matik biega, rozrabia, a jego ostatnią pasją są klucze i wtykanie ich w zamek, obojętnie czy to drzwi od mieszkania, czy od samochodu, ale jest na tyle mądry, ze rozpoznaje, które są od czego....
Szopek - dziękuje bardzo...i tak nic nie przebije oczek Dominika
Kathy, jak egzamin, przydało sie nasze trzymanie kciuków, czy i tym razem się nie sprawiłyśmy?
Ostatnia edycja:
kwiateczek
majowa mama `08
nic z tego teraz sloneczko jest tylko moje,jestem niedoslonecznionaKwiateczek, podeślij troszeczkę słoneczka, pliiiiiiiisssssssssssss, u nas lało w nocy i pól dnia a teraz jest koszmarnie zimno i mój dobry humor gdzieś sobie poszedł....:-(
oczywiscie,wysylam jeden promyk
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Mini, a skąd jesteś?
panistepelek
Fanka BB :)
Witam
Wszystkiego najlepszego dla Haniutki,Nikolki i Natalkii
i oczywiście dla wszystkich Magd
Mini - Napisz coś więcej o swojej Pociesze no i co to za praca do której wracasz?
Odwiedziłam dziś pewien ciucholand i kupiałam kilka fajnych rzeczy: dżinsową kurteczkę i bluzeczkę dla córci, dla siebie bluzke i dla męża krótkie spodenki Pumy i wszystko po 2 zł. Sobie kupiałm jeszcze jedną bluzkę za 12 zł, tylko mam troszkę za mały biust do niej i muszę jakoś ją przerobić.
i oczywiście dla wszystkich Magd
Mini - Napisz coś więcej o swojej Pociesze no i co to za praca do której wracasz?
Odwiedziłam dziś pewien ciucholand i kupiałam kilka fajnych rzeczy: dżinsową kurteczkę i bluzeczkę dla córci, dla siebie bluzke i dla męża krótkie spodenki Pumy i wszystko po 2 zł. Sobie kupiałm jeszcze jedną bluzkę za 12 zł, tylko mam troszkę za mały biust do niej i muszę jakoś ją przerobić.
witam dziewczyny
wreszcie weekend ufff pewnie mnie juz zapomnialyscie wrocilam juz z pracy maly spi tesciowa poszla mam chwilke czasu dla siebie...
witam nowa majoweczke.... u nas leje i strasznie zimno rano bylo 2 stopnie
zmeczona jestem i od poniedzialku zaczynam sie uczyc bo w sobote obrona:-):-):-):-)
Adasinski moj zdrowy ale wszedl w okres przytulania nie schodzi mi z rak jak wracam z pracy i cagle do mnie przyklejony chyba sobie chuste kupie bo robie wszystko jedna reka
GORACE ZYCZNIA DLA HANI I JEJ MAMY I DLA RESZTY DZIECIACZKOW O KTORYCH ZAPOMNIALAM JAK MNIE NIE BYLO
wreszcie weekend ufff pewnie mnie juz zapomnialyscie wrocilam juz z pracy maly spi tesciowa poszla mam chwilke czasu dla siebie...
witam nowa majoweczke.... u nas leje i strasznie zimno rano bylo 2 stopnie
zmeczona jestem i od poniedzialku zaczynam sie uczyc bo w sobote obrona:-):-):-):-)
Adasinski moj zdrowy ale wszedl w okres przytulania nie schodzi mi z rak jak wracam z pracy i cagle do mnie przyklejony chyba sobie chuste kupie bo robie wszystko jedna reka
GORACE ZYCZNIA DLA HANI I JEJ MAMY I DLA RESZTY DZIECIACZKOW O KTORYCH ZAPOMNIALAM JAK MNIE NIE BYLO
My też podpinamy się pod tymi życzeniami:-)
DLA NATALKI I NIKOLKI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
Witam
Kochane - na wstępie baaardzo dziękuję za ciepłe życzenia dla mojej Nikol :-)
To dla mnie szczegolny dzień - wspominam jak to było... Swoją drogą urodziłam o 17:55 i pewnie jakos tak wejdzie mój post
Tak wogóle to CZESĆ! Bardzo tęsknię za Wami. Czy ktoś jeszcze pamięta Kangurzycę?
Nie było mnie tu chyba ze dwa miesiące, ale czas pędzi a ja nie wyrabiam - stale jest co robić i na nic nie ma czasu, a kłopoty i zmartwienia sypią się na głowe jak deszcz
A'propos deszczu - leje u nas strasznie, i okropnie zimno Takie brzydkie te Nikolkowe urodzinki przez te pogodę
Jutro urządzamy urodzinki dla rodzinki, no i ma być w ogrodzie, z grillem. Jezu, jak będzie lać to co zrobię Jestem przerażona - denerwuje sie juz od tygodnia. A takie miałam plany..... Ech
W sumie najważniejsze żeby dzidzi się podobało - ten cały cyrk to dla niej przecież
Jak dzidzia mi pozwoli to skrobnę jeszcze coś na innych wątkach.
Narazie ściskam Was baaardzo mocno, zwłaszcza nasze rówieśniczki: Hanię, Natalkę i wszystkie Madzie imieninowe
Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny
Wszystkiego najlepszego dla Hani, Natalki i Nikolki z okazji urodzin, oraz dla dzisiejszych solenizantek- Magd:-)
Ja po pracy, sama- M wyjechał na planowane od roku ryby na mazury. Dopiero teraz sobie przypomniałam, że dzisiaj mamy taką nieformalną rocznicę (11 lat).
Przez wekend nie zajrze do was, bo jade do Domiśki.
Wszystkiego najlepszego dla Hani, Natalki i Nikolki z okazji urodzin, oraz dla dzisiejszych solenizantek- Magd:-)
Ja po pracy, sama- M wyjechał na planowane od roku ryby na mazury. Dopiero teraz sobie przypomniałam, że dzisiaj mamy taką nieformalną rocznicę (11 lat).
Przez wekend nie zajrze do was, bo jade do Domiśki.