reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witam

Wszystkiego najlepszego dla Haniutki,Nikolki i Natalkii:-):-):-)
Po wielkim buziaku ode mnie i Kondzia
;-)

Cfcgirl wszystkiego naj...z okazji imienin:tak::-)

Ja dzis od rana zalatana:rofl2:wlasnie jem sniadanko,odgrzewane pyzy:-D:-D:-pu nas piekne slonko,zaraz Kondzio zje i lecimy a wieczorkiem grill:-p

Kwiateczek, podeślij troszeczkę słoneczka, pliiiiiiiisssssssssssss, u nas lało w nocy i pól dnia a teraz jest koszmarnie zimno i mój dobry humor gdzieś sobie poszedł....:-(
Mini55 witaj i napisz więcej o sobie...

wszystkiego wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych pięknych jubilatek Hanusi, Natalki i Nikolki
First_Birthday_smash_cake.JPG

i solenizantek Magdalenek...
471.jpg

znowu zniknęłam na jakiś czas, ale do tego pewnie zdążyłyście się już przyzwyczaić, że pojawiam się i znikam...staram sie być na bieżąco, ale nie zawsze mam jak coś naskrobać...u nas wszystko w porządku, Matik biega, rozrabia, a jego ostatnią pasją są klucze i wtykanie ich w zamek, obojętnie czy to drzwi od mieszkania, czy od samochodu, ale jest na tyle mądry, ze rozpoznaje, które są od czego....
Szopek - dziękuje bardzo...i tak nic nie przebije oczek Dominika
Kathy, jak egzamin, przydało sie nasze trzymanie kciuków, czy i tym razem się nie sprawiłyśmy?

Ostatnia edycja:
Jeszcze raz dzięki za przyjęcie mnie do grona majówek :-)

O sobie .... debiutuje jako mama .W tym momencie jestem na wychowawczym ale od września wracam do pracy.

Mam 27 lat
męża
i dwa koty :laugh2::laugh2:

u nas też słoneczko , zaraz wybywamy na spacer

Witam

Wszystkiego najlepszego dla Haniutki,Nikolki i Natalkii
i oczywiście dla wszystkich Magd :)

Mini - Napisz coś więcej o swojej Pociesze no i co to za praca do której wracasz?

Odwiedziłam dziś pewien ciucholand i kupiałam kilka fajnych rzeczy: dżinsową kurteczkę i bluzeczkę dla córci, dla siebie bluzke i dla męża krótkie spodenki Pumy i wszystko po 2 zł. Sobie kupiałm jeszcze jedną bluzkę za 12 zł, tylko mam troszkę za mały biust do niej i muszę jakoś ją przerobić.

witam dziewczyny
wreszcie weekend ufff pewnie mnie juz zapomnialyscie wrocilam juz z pracy maly spi tesciowa poszla mam chwilke czasu dla siebie...

witam nowa majoweczke.... u nas leje i strasznie zimno rano bylo 2 stopnie :baffled::baffled::baffled:

zmeczona jestem i od poniedzialku zaczynam sie uczyc bo w sobote obrona:-):-):-):-)

Adasinski moj zdrowy ale wszedl w okres przytulania nie schodzi mi z rak jak wracam z pracy i cagle do mnie przyklejony chyba sobie chuste kupie bo robie wszystko jedna reka :eek::eek::eek::-D:-D:-D:-D:-D

GORACE ZYCZNIA DLA HANI I JEJ MAMY:tak::tak::tak::tak: I DLA RESZTY DZIECIACZKOW O KTORYCH ZAPOMNIALAM JAK MNIE NIE BYLO

Wszystkiego Najlepszego dla naszych dzisiejszych solenizantek
Natalko i Nikol Wszystkiego Najlepszego!!!!!!!!!!

My też podpinamy się pod tymi życzeniami:-)

DLA NATALKI I NIKOLKI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

100 lat 100 lat niech żyją żyją nam!!!!!

Najlepsze życzenia urodzinowe dla

Wszystkiego najlepszego dla Haniutki,Nikolki i Natalkii:-):-):-)
Po wielkim buziaku ode mnie i Kondzia;-)

wszystkiego wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych pięknych jubilatek Hanusi, Natalki i Nikolki
First_Birthday_smash_cake.JPG

Witam
Wszystkiego najlepszego dla Haniutki,Nikolki i Natalkii

Kochane - na wstępie baaardzo dziękuję za ciepłe życzenia dla mojej Nikol :-)
To dla mnie szczegolny dzień - wspominam jak to było... Swoją drogą urodziłam o 17:55 i pewnie jakos tak wejdzie mój post :-p

Tak wogóle to CZESĆ! Bardzo tęsknię za Wami. Czy ktoś jeszcze pamięta Kangurzycę? :sorry:
Nie było mnie tu chyba ze dwa miesiące, ale czas pędzi a ja nie wyrabiam - stale jest co robić i na nic nie ma czasu, a kłopoty i zmartwienia sypią się na głowe jak deszcz:confused2:
A'propos deszczu - leje u nas strasznie, i okropnie zimno :cool: Takie brzydkie te Nikolkowe urodzinki przez te pogodę :crazy:
Jutro urządzamy urodzinki dla rodzinki, no i ma być w ogrodzie, z grillem. Jezu, jak będzie lać to co zrobię :szok: Jestem przerażona - denerwuje sie juz od tygodnia. A takie miałam plany..... Ech
W sumie najważniejsze żeby dzidzi się podobało - ten cały cyrk to dla niej przecież :sorry:

Jak dzidzia mi pozwoli to skrobnę jeszcze coś na innych wątkach.
Narazie ściskam Was baaardzo mocno, zwłaszcza nasze rówieśniczki: Hanię, Natalkę i wszystkie Madzie imieninowe:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny

Wszystkiego najlepszego dla Hani, Natalki i Nikolki z okazji urodzin, oraz dla dzisiejszych solenizantek- Magd:-)

Ja po pracy, sama- M wyjechał na planowane od roku ryby na mazury:sorry:. Dopiero teraz sobie przypomniałam, że dzisiaj mamy taką nieformalną rocznicę (11 lat:szok::laugh2:).

Przez wekend nie zajrze do was, bo jade do Domiśki.

Do góry