reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Córcia już spi (wyjątkowo wcześnie) mąż "pozwolił" mi trochę posiedzieć więc jestem

mm - Nieźle Cię córcia wyrolowała przedwczoraj z tym siku :p

Mini55 - Witam nowa majóweczkę. Napisz Nam cos więcej o sobie.

agatkaMamaYasina - Szkoda, że nie masz paragonu od tych butów no ale może jesli będzie ktoś fajny to Ci wymieni, spróbowac mozna.

Kathy - kciuki oczywiście będą trzymane.

Któraś z Was pisała o tych biletach do kina w gazecie - fajnie, tylko ja w poblizu nie mam takiego kina :-/

Składam zaległe (wczorajsze) życzenia wszystkiego dobrego dla Dominiki.

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc Mini55 pisz z nami ile tylko chcesz,bedzie nam milo,im wiecej tym lepiej :-) a faktycznie 1,5 roku temu sie zarejestrowalas na bb i dopiero teraz piszesz? Masz duzo do nadrobienia:-D:-D:-D;-);-);-)

Ja dzis zaklatana,jutro tez malo bede na BB,chyba ze wieczorkiem.:sorry:

hej my nawet dzisiaj wyspani, bo wstaliśmy jakąś godzine temu więc jak dla mnie to luksus :-)

Wszystkiego Najlepszego dla naszych dzisiejszych solenizantek
Natalko i Nikol Wszystkiego Najlepszego!!!!!!!!!!

Wszystkiego Najlepszego dla naszych dzisiejszych solenizantek
Natalko i Nikol Wszystkiego Najlepszego!!!!!!!!!!

[/QUOTE]
My też podpinamy się pod tymi życzeniami:-)
Witam nową majóweczkę:-)
My od rana na nogach no od 6:10 jakoś tak jej się wcześnie wstało, zaraz jej dam jajeczniczkę:-) potem na szczepienie, a pogoda brr zimno.
Dużo słonka Wam życzę:-)

ou rany prfzeoczyłam Hanutkę naszą Kochaną

Wszystkiego Najlepszego Smerfiaczku nasz
1780327vl5fqskqr0.gif

Witam
To ja też dołączam się do życzeń urodzinowych .

Zarejestrowałam się już w czasie ciąży ale nie mogłam się tu odnaleść .....
Co do suwaka , to posiadam już i nawet wczoraj chciałam go wlepić , ale się nie udało :no: ... Gdzie mam go wstawić zeby się wyświetlał ???

Polka , zaintrygowałaś mnie tymi szczepieniami , bo ja ostatnio przekonałam męża zeby nie szczepić MMR jak najdłużej się da . Mam nadzieje ze to słuszna decyzja :eek:

reklama
Do góry