reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Córcia już spi (wyjątkowo wcześnie) mąż "pozwolił" mi trochę posiedzieć więc jestem

mm - Nieźle Cię córcia wyrolowała przedwczoraj z tym siku :p

Mini55 - Witam nowa majóweczkę. Napisz Nam cos więcej o sobie.

agatkaMamaYasina - Szkoda, że nie masz paragonu od tych butów no ale może jesli będzie ktoś fajny to Ci wymieni, spróbowac mozna.

Kathy - kciuki oczywiście będą trzymane.

Któraś z Was pisała o tych biletach do kina w gazecie - fajnie, tylko ja w poblizu nie mam takiego kina :-/

Składam zaległe (wczorajsze) życzenia wszystkiego dobrego dla Dominiki.

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc Mini55 pisz z nami ile tylko chcesz,bedzie nam milo,im wiecej tym lepiej :-) a faktycznie 1,5 roku temu sie zarejestrowalas na bb i dopiero teraz piszesz? Masz duzo do nadrobienia:-D:-D:-D;-);-);-)

Ja dzis zaklatana,jutro tez malo bede na BB,chyba ze wieczorkiem.:sorry:

hej my nawet dzisiaj wyspani, bo wstaliśmy jakąś godzine temu więc jak dla mnie to luksus :-)

Wszystkiego Najlepszego dla naszych dzisiejszych solenizantek
Natalko i Nikol Wszystkiego Najlepszego!!!!!!!!!!

Wszystkiego Najlepszego dla naszych dzisiejszych solenizantek
Natalko i Nikol Wszystkiego Najlepszego!!!!!!!!!!

[/QUOTE]
My też podpinamy się pod tymi życzeniami:-)
Witam nową majóweczkę:-)
My od rana na nogach no od 6:10 jakoś tak jej się wcześnie wstało, zaraz jej dam jajeczniczkę:-) potem na szczepienie, a pogoda brr zimno.
Dużo słonka Wam życzę:-)

ou rany prfzeoczyłam Hanutkę naszą Kochaną

Wszystkiego Najlepszego Smerfiaczku nasz
1780327vl5fqskqr0.gif

Witam
To ja też dołączam się do życzeń urodzinowych .

Zarejestrowałam się już w czasie ciąży ale nie mogłam się tu odnaleść .....
Co do suwaka , to posiadam już i nawet wczoraj chciałam go wlepić , ale się nie udało :no: ... Gdzie mam go wstawić zeby się wyświetlał ???

Polka , zaintrygowałaś mnie tymi szczepieniami , bo ja ostatnio przekonałam męża zeby nie szczepić MMR jak najdłużej się da . Mam nadzieje ze to słuszna decyzja :eek:

reklama
Do góry