reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Polka, nie dziwię Ci się. Ja byłam zakręcona na punkcie tego szczepienia już jakieś pół roku temu, ale wtedy na wątku o zdrowiu nikt nie podjął ze mną rozmowy na ten temat :-) Póki co staram się o tym nie myśleć. I tak muszę to przełożyć do czasu wyleczenia alergii na białko. Miłego pływania :happy:

reklama
Witaj mini55 i odrazu nieskromnie spytam ,że to 55 to raczej nie jest ani twój rocznik ani wiek:szok::szok::szok::eek::eek::eek:
Do nas każdy może dołaczyć tymbardziej,że wieksze nasze grono się rozsypuje bo mamy nie mam czasu na kompa -ja też z tych mam;-)

Dziewczynki ja juz własnie po ostatniej jeżdzie dzisiaj bo jutro egzamin!!!!
Mam zdać i juz a wy mi macie pomóc trzymają kciuki!!!!
Facet(instruktor)powiedział,że mam szanse zdac tylko musze sie skupić....:-D

No to jeszce postrzelam sobie testy dl przypomnienia i rano równo 10:45 TRZYMAĆ MI TU KCIUKI!!!!!!!!!

Może nieodpowiedni to wątek ale tu mi kaażda z was odopwie a raczej podpowie a mianowicie:
Chcę was kochane poprosić o radę o jakiś oryginalny pomysł na prezent dla mojego A na 30 ste urodzinki :-)co mu mogę podarować tymbardziej ,że to facet!!!!
Czekam na wasze pomysły...Ach to nie takie łatwe.:-p

Och nie Kathy :laugh2: to ani nie rocznik , ani tym bardziej wiek
Jakoś tak wyszło .
Powodzenia jutro na egzaminie

Polka przepraszam ale nie mam za bardzo możliwości przeczytania forum , ale o co chodzi z tymi szczepionkami ?

mimi witaj

agata ja bym zapytała o tą wymiane butów, przeciez to nie Twoja wina, że dziecku noga urosła :-D

łeb mnie boli od samego rana do tego trochę gardło i z nosa mi się leje-alergia

moje młodsze (starsze zresztą też) od kilku dni sypiają w ciągu dnia nawet do 3h
:-)

Witam
Jestem mamą majowego dzieciaczka , czy mogę się do Was przyłączyć ?
Pewnie,witaj:tak::-)napisz cos o Was.ile ma szkrab miesiecy bo widze ze zarejestrowana jestes od 2007:-p
Agatka ja bym zapytala czy ma paragon a jesli odpowie od razu ze nie to powiedz ze nic tylko tak pytalas jakbys chciala naprawic:rofl2:
Migotka na zdrowiu cos ci napisze o szczepionce..moze pomoze:tak:

Witam dziewczyny
Troche trudno mi się odnaleść tu na forum , strasznie duzo tu tematów więc miło mi ze mnie przygarniecie . Liczę po cichu na Waszą pomoc .

Mój syn ma rok , w koncu jest majowym dzieciakiem 2008:laugh2:

reklama
Mini to moze suwaczek jakis poszukasz sobie.kliknij na jakis od nas i tam ci sie wyswietliu a jak cos to pytaj.dziewczyny pomoga bvo dla mnie to czarna magia:sorry::-D
jak synus sie nazywa i opowidz troche o jego poczynaniach:tak:

dziewczyny jaka u nas pogoda:szok::szok::szok:teraz na noc chyba ze 30 C jest:szok: w dzien nie najgorzej ale ostatnio tak na wieczor to taka cieplota:tak"a ja wcinam pyzy:-p

Do góry