reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Witam Was,
właśnie Zosia położyła się na 2 h drzemkę to ja mykam po ziemniaczki młode na dół do warzywniaka. Dziś mam jeszcze tyle na głowie że nie wiem czy mi na wszystko czasu starczy. Poszłam wczoraj do kwiaciarni zapytać się o tulipany i są po 3,50 szt:szok: u teściowej tyle kasy przekwitło na ogródku:-D:-D:-D:-D Pójdę na ryneczke może jakaś babcia będzie miała:-)
Kwiateczek moja też się budziła w nocy na szczęście już przeszło przestawiałam łóżeczko bo myślałam że na żyle wodnej śpi a okazało się że jej było za gorąco:sorry2: w nocy i zaczęłam ją lżej ubierać;-)

Miłego dzionka jak będę mieć chwilkę to się jeszcze dziś odezwę:-)

reklama
Witam u mnie tez slonko! Gotuje zupke kalafiorowa a na drugie piersi z kuraka.Wyslalam dzis mojego malzonka do przychodni zeby mnie zapisal do gina i najblizszy wolny termin jest na lipiec:szok: a tak to ponoc przyjmuje tylko pierwsze 10 osob,ale wiadomo trzeba odstac swoje.:sorry2: No nic sprobujemy,jak bedzie jaks babeczka siedziala zaklepie sobie kolejke i poczekamy na placu zabaw przy przychodni.....:sorry2::sorry2:

Ostatnia edycja:
Polka on spi juz w krotkim rekawku i krotkich spodenkach,taka mu kupilam ostatnio pizamke:-)
Iwonka ale mi zrobilas ochote na zupke:-p:-pale wyjelam juz mieso,dzis do pracy wiec musze sie najesc ziemniakow:-p:-D:-D

Witam,

Iwonka mi tez smaka narobiłaś ale ja rybę wyciągnęłam. Moze jutro kalafirowa ugotuję???;-)

Mała dała czadu dzisiaj. Wstała o 6.40 i poszła dopiero co spać:szok: Z godzinę usypiala. Ciekawa jestem jak długo pośpi.

Polka - pozazdrościć tej 2 godzinnej drzemki. Moja pewnie za godzinę wstanie.

I du.a blada nie załapalam sie do gina a bylismy 1,5godzny przed otwarciem gabinetu i juz bylo 10 osob......
O Alt mi zadzialal..łłłłłłłłłłłłłlllóóó tylko tyle .Sorry za moje bazgroły:-p:sorry2:

Hej a gdzie sie podziewacie? Moje dziewczyny spia ,małzonek ma jakies plany wobec mnie ;-) Tez zaraz zmykam do lozeczka.

Acha napiszcie prosze co byscie chcialy zeby zmienic na naszym całym forum BB.Moze jakies nowe tamaty,inne emotikony...?

Ostatnia edycja:
Iwonka, jak dla mnie to mogłyby być dodane emotikonki np. buziaczek, przytulaczek, pocieszaczek i papa. Fajne zdjątko masz w avatarku :blink:

Iwonka, jak dla mnie to mogłyby być dodane emotikonki np. buziaczek, przytulaczek, pocieszaczek i papa. Fajne zdjątko masz w avatarku :blink:

dla mn ie to samo moze jesszcze wystawienie jężyka

dziewczyny ja wymiękam koło 21-22 jak uśpię glony. Po tych ostatnich pob udkach Miśka po prostu zasypiam :zawstydzona/y:

o 8:40 urodziła się moja Pysia Mądrysia, patrzę za okno i jest tak pięknie jak rok temu, normalnie łzy mi lecą, ahhh rozkleiłam się:sorry2:

reklama
Do góry