reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Dziubek, podajmy sobie zatem ręce! Miki ma tak samo. Wczoraj spał godzinę w ciągu dnia, a wieczorem szalał do 20.30 a dziś wstał o 6.
Olu no to mnie pocieszyłaś:baffled: a ja myślałam że moja to będzie spała ze 2 godziny a tu widz że takie jednogodzinne spanie to może być norma:szok: No żebny przynajmniej rano dłużej spało to będzie ok. Ja wspólczuję ci tak rannego wstawania.

Moja dzisiaj dostał już rowerek na urodziny od teściów. Nawet fajny.
Zielony Rowerek, Trójkołowiec z RĄCZKĄ
taki tylko w innych kolorach ( zamist zielonego jest ciemny różowy). Ma fajne duże kółka i to mi się w nim najbardziej podoba.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej:-)

Wszystkiego najlepszego z okazji 1 urodzin dla dzisiejszych jubilatow! :-)
urodziny18.gif

urodziny21.gif

Wszystkiego najlepszego dla Polki:-) z okazji rocznicy slubu!!!!!!!!!!!
attachment.php

Dołącze się do życzeń;-)

Hannah zrobiłam wczoraj na próbe tą masę marshmallows z dwóch opakowań jojo i tego się nei da zjeść, jest tak obrzydliwie słodkie. Można się było tego domyśleć, bo tam idzie 1kg cukru pudru:szok:, ale dotarło do do mnie jak zrobiłam tą masę. Krem musiałby być chyba z trawy lub papieru, żeby trochę złagodzić tą słodycz. Spróbuj czy w ogóle będzie ci odpowiadała ta masa- ja rezygnuję:baffled:

polka jeszcze nie mam tortów" upieczonych" .
potem rozwinę temat , tylko się swiat zawali jak nie napisze, ze jest inny sposob na mase- nie z tych pianek. ponoc prostszy, mozna farbowac jak tamten. ja mialam go robic, ale moja mama zajmie sie caloscia tortu. sorry z brak polskich liter , ale mam przytulasa na rekach.
przepis Biała masa cukrowa - zdjęcia na FotoForum | Gazeta.pl
glukoza do kupienia w aptece

Kwiateczek, no niestety nie doszła :zawstydzona/y:
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no to sie wscieklam,musze sprawdzic kiedy wyslalam i czy reszta doszla:baffled:przykro mi ze Igusia nie dostala:-(

Dziubek, podajmy sobie zatem ręce! Miki ma tak samo. Wczoraj spał godzinę w ciągu dnia, a wieczorem szalał do 20.30 a dziś wstał o 6.
Ola to jak u nas.Kondzio spi rano 1.15 min i tyle tak jest 4ty dzien.wczoraj poszedl spac o 21ej i to z bolem podobno bo ja w pracy bylam:sorry2:

Wszystkiego najlepszygo dla
SZYMKA I TYMKA

Polka zycze kolejnych dni lepszych niz dotychczas,aby slonce zawsze swiecilo nad Wami:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

My dzis bylismy u znajomej ktora jak sie okazalo jest dosc powaznie chora ale nie teraz o tym,lece malego wykapac:sorry2:

polka jeszcze nie mam tortów" upieczonych" .
potem rozwinę temat , tylko się swiat zawali jak nie napisze, ze jest inny sposob na mase- nie z tych pianek. ponoc prostszy, mozna farbowac jak tamten. ja mialam go robic, ale moja mama zajmie sie caloscia tortu. sorry z brak polskich liter , ale mam przytulasa na rekach.
przepis Biała masa cukrowa - zdjęcia na FotoForum | Gazeta.pl
glukoza do kupienia w aptece

No i masz tu, łopatą między oczy:cool2:. Oczywiście wypróbuję, ale jutro;-):tak::cool2:. Korci mnie, żeby samej coś zrobić, może ta uda sie chociaż pod względem konsystencji, bo ta z jojo to mi łapki obkleiła, a micha odmaczała się przez całą noc:baffled:

Keyko No niestety wiadome ze jest to slodkie,ale to tylko z zewnatrz ozoba a jesc wcale tego nie trzeba....Migotka a jak smakowala ta wasza krowka? Ten wierzch sam?

Szopek no w tym przepisie co ja podalam linki to taki zwyczajny bez pianek tylko cukier woda,troche maki i masla.
Ja kupilam dzis ozdoby gotowe do tortu takie jak literki czekoladowe,posypke i te stokrotki :-)Mysle ze chyba truskawek uzyjemy bo juz sie pokazuja zjadliwe mnawet.Jeszcze nie wiem czy bedziemy robic ta mase plastyczna....
2bd99da3ce8370b20a6846e2f222e5bb
i
da0e259cbc16d7a23d87b8463ad56b6b
i
1296a264e1f5874b8fc1c218072cd951

Ostatnia edycja:
Widze ze pracujaco sie zapowiada:sorry:

Mam pytanie co do tych krostek Kondzia bo dzis jest ich mnostwo,rano jak bylismy u lekarza to nie bylo wiele:baffled:teraz jest caly w tych krostkach:baffled:takie malutkie i czerwone:no:

Tort dla Szymonka
ae799db8fecb70a1.jpg

Tort dla Tymka
63298908_7432d1af17_m.jpg

Kwiateczek
- nie pomogę, my nie przechodziliśmy 3 dniówki ( znaczy Miku bo ja kiedyś tak:-p). życzę trzydniówki

Ja planowałam ulepić samochodzik na tort, ale nie mogę w swoim pipidowie kupić barwnika spożywczego. nic nie mogę kupić. chciałam zamówić na allegro ale za nim dojdzie to już będzie po ptakach ...

polka- serdeczne zyczenia z okazji ślubu

378121286_dd3a69287e_m.jpg

Widze ze pracujaco sie zapowiada:sorry:

Mam pytanie co do tych krostek Kondzia bo dzis jest ich mnostwo,rano jak bylismy u lekarza to nie bylo wiele:baffled:teraz jest caly w tych krostkach:baffled:takie malutkie i czerwone:no:
u nas też było ich mnóstwo ale na 2 dzień znikły wszytskie bez żadnej naszej pomocy samoczynnie:tak:

Gorące życzonka dla solenizantów ;-)

reklama
Szopek ja tez szukalam dzis barwnikow spozywczych i nie widzialam nigdzie a ta biedronka jest bombowa! Normalnie wyglada jakby byla z materialu taka atlasowa.

Kwiateczek a goraczki juz nie ma? Bo nie powinien miec jak juz wysypka wystapila.Powinna zniknac na dniach jesli to trzydniowka :-)

Do góry