reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Dziubek, podajmy sobie zatem ręce! Miki ma tak samo. Wczoraj spał godzinę w ciągu dnia, a wieczorem szalał do 20.30 a dziś wstał o 6.
Olu no to mnie pocieszyłaś:baffled: a ja myślałam że moja to będzie spała ze 2 godziny a tu widz że takie jednogodzinne spanie to może być norma:szok: No żebny przynajmniej rano dłużej spało to będzie ok. Ja wspólczuję ci tak rannego wstawania.

Moja dzisiaj dostał już rowerek na urodziny od teściów. Nawet fajny.
Zielony Rowerek, Trójkołowiec z RĄCZKĄ
taki tylko w innych kolorach ( zamist zielonego jest ciemny różowy). Ma fajne duże kółka i to mi się w nim najbardziej podoba.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej:-)

Wszystkiego najlepszego z okazji 1 urodzin dla dzisiejszych jubilatow! :-)
urodziny18.gif

urodziny21.gif

Wszystkiego najlepszego dla Polki:-) z okazji rocznicy slubu!!!!!!!!!!!
attachment.php

Dołącze się do życzeń;-)

Hannah zrobiłam wczoraj na próbe tą masę marshmallows z dwóch opakowań jojo i tego się nei da zjeść, jest tak obrzydliwie słodkie. Można się było tego domyśleć, bo tam idzie 1kg cukru pudru:szok:, ale dotarło do do mnie jak zrobiłam tą masę. Krem musiałby być chyba z trawy lub papieru, żeby trochę złagodzić tą słodycz. Spróbuj czy w ogóle będzie ci odpowiadała ta masa- ja rezygnuję:baffled:

polka jeszcze nie mam tortów" upieczonych" .
potem rozwinę temat , tylko się swiat zawali jak nie napisze, ze jest inny sposob na mase- nie z tych pianek. ponoc prostszy, mozna farbowac jak tamten. ja mialam go robic, ale moja mama zajmie sie caloscia tortu. sorry z brak polskich liter , ale mam przytulasa na rekach.
przepis Biała masa cukrowa - zdjęcia na FotoForum | Gazeta.pl
glukoza do kupienia w aptece

Kwiateczek, no niestety nie doszła :zawstydzona/y:
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no to sie wscieklam,musze sprawdzic kiedy wyslalam i czy reszta doszla:baffled:przykro mi ze Igusia nie dostala:-(

Dziubek, podajmy sobie zatem ręce! Miki ma tak samo. Wczoraj spał godzinę w ciągu dnia, a wieczorem szalał do 20.30 a dziś wstał o 6.
Ola to jak u nas.Kondzio spi rano 1.15 min i tyle tak jest 4ty dzien.wczoraj poszedl spac o 21ej i to z bolem podobno bo ja w pracy bylam:sorry2:

Wszystkiego najlepszygo dla
SZYMKA I TYMKA

Polka zycze kolejnych dni lepszych niz dotychczas,aby slonce zawsze swiecilo nad Wami:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

My dzis bylismy u znajomej ktora jak sie okazalo jest dosc powaznie chora ale nie teraz o tym,lece malego wykapac:sorry2:

polka jeszcze nie mam tortów" upieczonych" .
potem rozwinę temat , tylko się swiat zawali jak nie napisze, ze jest inny sposob na mase- nie z tych pianek. ponoc prostszy, mozna farbowac jak tamten. ja mialam go robic, ale moja mama zajmie sie caloscia tortu. sorry z brak polskich liter , ale mam przytulasa na rekach.
przepis Biała masa cukrowa - zdjęcia na FotoForum | Gazeta.pl
glukoza do kupienia w aptece

No i masz tu, łopatą między oczy:cool2:. Oczywiście wypróbuję, ale jutro;-):tak::cool2:. Korci mnie, żeby samej coś zrobić, może ta uda sie chociaż pod względem konsystencji, bo ta z jojo to mi łapki obkleiła, a micha odmaczała się przez całą noc:baffled:

Keyko No niestety wiadome ze jest to slodkie,ale to tylko z zewnatrz ozoba a jesc wcale tego nie trzeba....Migotka a jak smakowala ta wasza krowka? Ten wierzch sam?

Szopek no w tym przepisie co ja podalam linki to taki zwyczajny bez pianek tylko cukier woda,troche maki i masla.
Ja kupilam dzis ozdoby gotowe do tortu takie jak literki czekoladowe,posypke i te stokrotki :-)Mysle ze chyba truskawek uzyjemy bo juz sie pokazuja zjadliwe mnawet.Jeszcze nie wiem czy bedziemy robic ta mase plastyczna....
2bd99da3ce8370b20a6846e2f222e5bb
i
da0e259cbc16d7a23d87b8463ad56b6b
i
1296a264e1f5874b8fc1c218072cd951

Ostatnia edycja:
Widze ze pracujaco sie zapowiada:sorry:

Mam pytanie co do tych krostek Kondzia bo dzis jest ich mnostwo,rano jak bylismy u lekarza to nie bylo wiele:baffled:teraz jest caly w tych krostkach:baffled:takie malutkie i czerwone:no:

Tort dla Szymonka
ae799db8fecb70a1.jpg

Tort dla Tymka
63298908_7432d1af17_m.jpg

Kwiateczek
- nie pomogę, my nie przechodziliśmy 3 dniówki ( znaczy Miku bo ja kiedyś tak:-p). życzę trzydniówki

Ja planowałam ulepić samochodzik na tort, ale nie mogę w swoim pipidowie kupić barwnika spożywczego. nic nie mogę kupić. chciałam zamówić na allegro ale za nim dojdzie to już będzie po ptakach ...

polka- serdeczne zyczenia z okazji ślubu

378121286_dd3a69287e_m.jpg

Widze ze pracujaco sie zapowiada:sorry:

Mam pytanie co do tych krostek Kondzia bo dzis jest ich mnostwo,rano jak bylismy u lekarza to nie bylo wiele:baffled:teraz jest caly w tych krostkach:baffled:takie malutkie i czerwone:no:
u nas też było ich mnóstwo ale na 2 dzień znikły wszytskie bez żadnej naszej pomocy samoczynnie:tak:

Gorące życzonka dla solenizantów ;-)

reklama
Szopek ja tez szukalam dzis barwnikow spozywczych i nie widzialam nigdzie a ta biedronka jest bombowa! Normalnie wyglada jakby byla z materialu taka atlasowa.

Kwiateczek a goraczki juz nie ma? Bo nie powinien miec jak juz wysypka wystapila.Powinna zniknac na dniach jesli to trzydniowka :-)

Do góry