reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witam i zmykam suszyć głowę.Mała śpi kozystać trzeba a ja ostatnio nie sypiam zbyt dobrze stąd ta nieobecność.....
Małej wr.óciły kolki i w weekend msaiła przez 2 dni 40 goraczki (no niecałe :-() i bez wiekszych objawów także stwierdzilismy,że na zeba (bo idzie dolna trójka)
I nic nie robiliśmy tylko czopki.
A potem pojawiły sie kolki....
Reszta kartek dziś lub jutro zostanie wysłana.....:tak:

Przepraszam...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

NAJLEPSZE ZYCZENIA DLA ROCZNIAKÓW -DUZO SŁONKA I BUZIAKÓW KOCHANI MICHAŁKU,ZUZIU AMELKO I DOMINIKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja również składam najserdeczniejsze życzenia dla

i AMELKI!!!!!

Właśnie wrzucam w siebie śniadanie i popijam kawką :blink: Dziś chyba będzie gorąco, a my siedzimy na naszym kochanym blokowisku. Wczoraj zaliczyłam dentystę i oprócz tego, co wczoraj mi robiła (zapłaciłam 170 zł :wściekła/y:), znalazły się jeszcze 2 dziury do roboty. A na początku roku miałam przegląd i wszystko było ok. Strasznie mi zęby szybko lecą, ciągle muszę biegać do dentysty. A teraz jeszcze bardziej przez ten aparat :no:
Miłego dzionka Wam życzę!!

Polka, ja też w urodziny Gusi taka melancholijna byłam i myślałam sobie: o tej porze rok temu byłam na wycieczce w dolince, a o tej porze odeszły mi wody, o tej porze leżałam na porodówce i słuchałam krzyków rodzącej dziewczyny zza parawanu, o tej porze wyszarpywali mi z brzucha dziecko itd. Czasem strasznie mi smutno, że ten czas tak szybko zleciał i te chwile, które już za nami, już nigdy się nie powtórzą...

Ostatnia edycja:
ChomikImage.aspx

Dla Amelki ,Zosi,Zuzi,Dominiczka i Michałka :-):-):-):-):-):-)

Ja tez ze sniadankiemm siedze i zasmiecam klawiature :-p:-p:-pale pogody nie mamy,mialo byc goraco a tu zachmurzone niebo i chlodno jak na razie,jutro ma ponoc padac w calym kraju i burze maja byc,sobota ochlodzenie a w niedziele urodziny Klaudii ale jak pogoda nie dopisze to bedzie kiepsko.Bedziemy sie w domu kisic.Balonow mamy cala mase :-p

Pytalam o propozycje Wasze odnosnie ulepszenia forum,bo ma byc jakis remoncik czy cos wiec wszelkie sugestie sa mile widziane.:tak:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!!

Wszystkiego najlepszego dla naszych słodkich roczniaczków!!!!!!

Życzę Wam miłego dnia. Mój mąż wyjechał i wraca w niedzielę, a przed wyjazdem skutecznie popsuł mi humor na dłuższy czas. No cóż.

Wszystkiego najlepszego dla Zosi,Zuzi,Amelki,Michalka i Dominiczka:-)
popcard.image.php.jpg

Marlene wszystkiego najlepszego z okazji urdzin:-)

Kathy u mnie to samo chyba,goraczki nie ma ale jest taki marudny dzisiaj:baffled:chodzi i steka,boshhhh:no:wysypka nadal jest:dry::confused:
Migotka ja mam to samo:baffled:do dentysty chodze raz na tydz co najmniej,tutaj sie trzeba umawiac i zadko sie zdarza wizyta tak szybko:sorry2:mialam taka karte wazna d 16go maja gdzie leki na recepty,wizyty u dentysty byly za darmo:tak:dostaje sie ja jak sie jest w ciazy albo jest bardzo niski dochod na rodzine i wtedy nikt nie placi:-)dzieci do 16go roku i starsi powyzej 60 roku tez nie placa ale tylko te na recepte;-)teraz mi sie skonczyla,biiida:baffled:jesli chodzi o ciazowa to data jest rok do przodu od planowanego porodu,ja mialam termin na 16go maja:sorry:szkoda wze Polsce takiego czegos nie ma bo to masakra placic tyle za leki:baffled:

Iwonka nie wiem co mozna by zrobic nowego,teraz pewnie nas bedzie malo bo cieplo sie robi:confused:ja to jestem juz uzalezniona wiec chyba na snie nawet a zajze:-D:-D:-Dwczoraj jak bylam w pracy chcialam wejsc na internet przez telefon ale nie moglam sie polaczyc:baffled::sorry:watkow jest docs sporo a my piszemy na kilku i tak:confused:nowe emotikonki by sie przydaly.takie duze jak ktos tu czasem wstawial:-)nie wiem jak je sciagnac:baffled:

Naszym Najkochańszym Roczniaczkom Życzymy dużo zdrówka, zawsze uśmiechniętych buziaczków i samych szczęśliwych dni

Bardzo dziękujemy za życzonka urodzinowe dla Szymonka.
Aż ciężko uwierzyć, że to już rok... tak szybko minęło :-(
W dzień urodzinek Szymon położył mi się rano na piersi tak, jak wtedy, gdy się urodził (już tego nie robi) poryczałam się jak bóbr :zawstydzona/y:

Miłego dzionka Majóweczki

reklama
Widzę, że nie tylko ja się dziś rozkleiłam ze wzruszenie:sorry2: ahhh...
Chcę Zosi przebić uszka, akurat teraz jest dobra pora ale mój mąż nie chce bo jak takiemu maleństwu można taką krzywdę zrobić, a ja wiem że lepiej chyba teraz bo szybko zapomni niż później, a jak Wy sądzicie:confused:

Do góry