reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

reklama
widziałam to podczas moich oszukiwań. Niezłe, psik i gotowe.
nie zle to malo powiedziane:szok::szok::szok:nie wiedzialam ze tak duzo barwnikow istnieje:no:

Iwonka goraczka byla tylko w sobote i niedziele:tak:wraz z nia ta wysypka wyszla ale teraz to masakra:szok:no nic,kolezanka do mnie zadzwonila ze jej synus tez ma,byla wlasnie w szpitalu i podobno to jakis wirus ktory sam przejdzie po kilku dniach:baffled:zobaczymy:confused:

Tort dla Szymonka
ae799db8fecb70a1.jpg

Tort dla Tymka
63298908_7432d1af17_m.jpg

polka- serdeczne życzenia z okazji rocznicy ślubu

378121286_dd3a69287e_m.jpg

takie śliczne torty że i ja się podepnę z życzonkami:-):-)
nasz biedroneczka tak wypasiona nie była ale torcik się wszystkim podobał i był pyszny:tak::tak:
Iwonka po prostu kolorowy zawrót głowy :szok: ja chciałam sama zrobić Majce torcik ale ponieważ u nas imprezka z przyczyn obiektywnych trwała od piątku do niedzieli to się nie rzucałam na robienie tortu:tak:
Dziubek moja Majka juz od dłuższego czasu śpi tylko raz w dzień często tylko godzinkę a spać idzie ostatnio koło 21a bywa że i troszkę później :confused: ale wstaje o 8
Hannah co do żeli na dziąsełka to u nas bardziej sprawdził i sprawdza się dentinox tylko że kosztuje ok. 20 zł:sorry2:

dzień dobry majóweczki
moje dziecko dziwo jeszcze śpi ale wczoraj szalała w łóżeczku do 22:dry:za to muszę pochwalić moją córcię że od jakiegoś tygodnia śpi już tylko w łóżeczku i w nocy jest może z jedna pobudka więc zaczynam po troszku się wysypiać :tak::tak:
Miłego dnia kobietki:tak::tak: i może któraś podrzuci trochę słonka bo znowu się chmurzy:confused:

Dzień dobry!

Puchatka, ja służę słoneczkiem, u mnie ślicznie.
Gratuluję coraz lepszego spania w nocy.
Mikolaj zasadniczo też ładnie śpi, budzi się raz ale wtedy ląduje u nas w łóżku no a potem przytulony do mamusi śpi słodziutko hihihihi

Miłego dnia!

Wow jest rewelacyjy rzeczywiście, Hania się uspokoiła, zjadała mleczko, przeprosiła się ze smoczkiem, ładnie spała. Sama mam poranione dziąsło i zadziałało ekstra. Kupiłam już wczoraj, chociaż kosztuje 24 zł :confused:
Hannah co do żeli na dziąsełka to u nas bardziej sprawdził i sprawdza się dentinox tylko że kosztuje ok. 20 zł:sorry2:
Coraz bardziej się zastanawiam nad tym tortem, ufff dałyście mi do myślenia:sorry2:

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no to sie wscieklam,musze sprawdzic kiedy wyslalam i czy reszta doszla:baffled:przykro mi ze Igusia nie dostala:-(

Kwiateczek, nie przejmuj się! Liczą się chęci. Ja i tak dziękuję za karteczkę :-)

Migotka a jak smakowala ta wasza krowka? Ten wierzch sam?

No więc ta ozdoba była dość twarda i bardzo słodka, ale dało się zjeść. Ja i tak zostawiałam, ale mąż zjadał wszystko (zresztą czego on by nie zjadł :-p).

Chciałam jeszcze złożyć spóźnione życzenia urodzinowe dla Szymka i Tymka
oraz
dla Polki z okazji rocznicy ślubu :-)

Puchatka, u mnie słoneczka też pod dostatkiem :-) Mogę posłać trochę. Wczoraj sprawdzałam wyniki losowania bobovity i rzuciło mi się w oczy, że wygrałaś jeździk elektryczny :happy2: Gratuluję! Ja chciałabym chociaż ręczniczek wygrać :tak: Chociaż 100 000 też bym nie wzgardziła hehe.

reklama
Witam:-)
Puchatka ja rowniez gratuluje spanka:tak::tak:
U nas tragedia zeszlej nocy:no:o 11.30 Kondzio sie obudzil i do po 1ej caly czas plakal:baffleD:normalnie nie wiem co mu bylo:no:potem w koncu usnal i spal do 5ej,dalam mu butle i spal do 7.30:-)ale ja spalam ok 5 godz:baffled:nie wiem co mu bylo ale tak wyl ze :szok::szok:
O wlasnie beda mowic o zaklinaczu dzieci:sorry:
zaraz na fizjoterapie ide:baffled:

Do góry