reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
widziałam to podczas moich oszukiwań. Niezłe, psik i gotowe.
nie zle to malo powiedziane:szok::szok::szok:nie wiedzialam ze tak duzo barwnikow istnieje:no:

Iwonka goraczka byla tylko w sobote i niedziele:tak:wraz z nia ta wysypka wyszla ale teraz to masakra:szok:no nic,kolezanka do mnie zadzwonila ze jej synus tez ma,byla wlasnie w szpitalu i podobno to jakis wirus ktory sam przejdzie po kilku dniach:baffled:zobaczymy:confused:

Tort dla Szymonka
ae799db8fecb70a1.jpg

Tort dla Tymka
63298908_7432d1af17_m.jpg

polka- serdeczne życzenia z okazji rocznicy ślubu

378121286_dd3a69287e_m.jpg

takie śliczne torty że i ja się podepnę z życzonkami:-):-)
nasz biedroneczka tak wypasiona nie była ale torcik się wszystkim podobał i był pyszny:tak::tak:
Iwonka po prostu kolorowy zawrót głowy :szok: ja chciałam sama zrobić Majce torcik ale ponieważ u nas imprezka z przyczyn obiektywnych trwała od piątku do niedzieli to się nie rzucałam na robienie tortu:tak:
Dziubek moja Majka juz od dłuższego czasu śpi tylko raz w dzień często tylko godzinkę a spać idzie ostatnio koło 21a bywa że i troszkę później :confused: ale wstaje o 8
Hannah co do żeli na dziąsełka to u nas bardziej sprawdził i sprawdza się dentinox tylko że kosztuje ok. 20 zł:sorry2:

dzień dobry majóweczki
moje dziecko dziwo jeszcze śpi ale wczoraj szalała w łóżeczku do 22:dry:za to muszę pochwalić moją córcię że od jakiegoś tygodnia śpi już tylko w łóżeczku i w nocy jest może z jedna pobudka więc zaczynam po troszku się wysypiać :tak::tak:
Miłego dnia kobietki:tak::tak: i może któraś podrzuci trochę słonka bo znowu się chmurzy:confused:

Dzień dobry!

Puchatka, ja służę słoneczkiem, u mnie ślicznie.
Gratuluję coraz lepszego spania w nocy.
Mikolaj zasadniczo też ładnie śpi, budzi się raz ale wtedy ląduje u nas w łóżku no a potem przytulony do mamusi śpi słodziutko hihihihi

Miłego dnia!

Wow jest rewelacyjy rzeczywiście, Hania się uspokoiła, zjadała mleczko, przeprosiła się ze smoczkiem, ładnie spała. Sama mam poranione dziąsło i zadziałało ekstra. Kupiłam już wczoraj, chociaż kosztuje 24 zł :confused:
Hannah co do żeli na dziąsełka to u nas bardziej sprawdził i sprawdza się dentinox tylko że kosztuje ok. 20 zł:sorry2:
Coraz bardziej się zastanawiam nad tym tortem, ufff dałyście mi do myślenia:sorry2:

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no to sie wscieklam,musze sprawdzic kiedy wyslalam i czy reszta doszla:baffled:przykro mi ze Igusia nie dostala:-(

Kwiateczek, nie przejmuj się! Liczą się chęci. Ja i tak dziękuję za karteczkę :-)

Migotka a jak smakowala ta wasza krowka? Ten wierzch sam?

No więc ta ozdoba była dość twarda i bardzo słodka, ale dało się zjeść. Ja i tak zostawiałam, ale mąż zjadał wszystko (zresztą czego on by nie zjadł :-p).

Chciałam jeszcze złożyć spóźnione życzenia urodzinowe dla Szymka i Tymka
oraz
dla Polki z okazji rocznicy ślubu :-)

Puchatka, u mnie słoneczka też pod dostatkiem :-) Mogę posłać trochę. Wczoraj sprawdzałam wyniki losowania bobovity i rzuciło mi się w oczy, że wygrałaś jeździk elektryczny :happy2: Gratuluję! Ja chciałabym chociaż ręczniczek wygrać :tak: Chociaż 100 000 też bym nie wzgardziła hehe.

reklama
Witam:-)
Puchatka ja rowniez gratuluje spanka:tak::tak:
U nas tragedia zeszlej nocy:no:o 11.30 Kondzio sie obudzil i do po 1ej caly czas plakal:baffleD:normalnie nie wiem co mu bylo:no:potem w koncu usnal i spal do 5ej,dalam mu butle i spal do 7.30:-)ale ja spalam ok 5 godz:baffled:nie wiem co mu bylo ale tak wyl ze :szok::szok:
O wlasnie beda mowic o zaklinaczu dzieci:sorry:
zaraz na fizjoterapie ide:baffled:

Do góry