iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Zobaczcie jakie sa cuda do ozdabiania tortow barwniki spożywcze - spray, barwniki w płynie, w proszku, nabłyszczacz do czekolady
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widziałam to podczas moich oszukiwań. Niezłe, psik i gotowe.Zobaczcie jakie sa cuda do ozdabiania tortow barwniki spożywcze - spray, barwniki w płynie, w proszku, nabłyszczacz do czekolady
nie zle to malo powiedzianenie wiedzialam ze tak duzo barwnikow istniejewidziałam to podczas moich oszukiwań. Niezłe, psik i gotowe.
takie śliczne torty że i ja się podepnę z życzonkami:-):-)Tort dla Szymonka
Tort dla Tymka
polka- serdeczne życzenia z okazji rocznicy ślubu
Coraz bardziej się zastanawiam nad tym tortem, ufff dałyście mi do myśleniaHannah co do żeli na dziąsełka to u nas bardziej sprawdził i sprawdza się dentinox tylko że kosztuje ok. 20 zł
no to sie wscieklam,musze sprawdzic kiedy wyslalam i czy reszta doszlaprzykro mi ze Igusia nie dostala:-(
Migotka a jak smakowala ta wasza krowka? Ten wierzch sam?