reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Polka, no niestety ja jestem z tych, co by swojemu dziecku nie przebiły uszu. Ja osobiście swojej córce pozwoliłabym sama zdecydować o przebiciu uszek, kiedy byłaby większa. Skoro ma boleć, to niechby sama podjęła taką decyzję. Ale wiem, że dużo mam ma inne zdanie na ten temat.

reklama
Ja się podpisuję pod zdaniem Oli :-) Już raz była tu na ten temat dyskusja, która nie doprowadziła do niczego. Każda mama i tak zrobi jak chce.

NappyCake.jpg

sto lat sto lat niech żyją żyją nam...
Amelka, Zosia, Zuzia, Szymcio i Miko....
wszystkiego najlepszego maluszki...

wpadłam do Was na chwilkę, żeby się przekonać co słychać i się przypomnieć...ale widze, ze nie tylko ja się opuściłam w pisaniu, ale w ogóle jakoś puściutko się robi..:-:)-:)-(
Dotkass nie wraca, Anusia80 też uciekła...i jeszcze kilka z nas...letnia pogoda i codzienna praca przynoszą żniwo...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: każda z pracujących mamuś po pracy chce spędzić jak najwięcej czasu z rodzinką, a potem pewnie pada na twarz i marzy już tylko o łożeczku i o tym , zeby rano budzik nie dzwonił...przynajmniej ja tak mam:sorry2::sorry2::sorry2:
Polka, właśnie Anusia i chyba minka przekuły dziewczynkom uszka, więc może one ci coś podpowiedzą...a zaproszenia cudne...
Kwiateczek, właśnie opieka medyczna i socjalna w GB mi się bardzo podoba...

Ostatnia edycja:
No i już podjęłam decyzję nie przebijam:no: faktycznie jest jeszcze malutka, poczekam jak będzie mieć około 3 lat wtedy przynajmniej mi powie czy ją uszko boli czy jak, a teraz:dry:

Witam

panna_migotka - U mnie niby jest ciepło ale troche kropi. Wczoraj było bardzo gorąco.
Co do dentysty ja już rok mobilizuje się by iść.

iwonka - Według mnie to chyba nie potrzeba zmian. Przynajmniej teraz nie mam pomysłu.

Pola - Też bym chciała przebić córci uszka ale jak będzie większa, bo teraz trochę się boję.

Amelko, Zosiu, Zuziu, Szymciu i Miku....
wszystkiego najlepszego maluszki...

Hej,
Dziekujemy za zyczenia !!!!!

oraz

wysyłamy moc całusków dla poostałych dzisiejszych roczniaków!!!!!!

My po spacerze. Mała spi a ja gotuję zupę z soczewicy. Pierwszy raz więc nie wiem nawet czy nam posmakuje.
A moja urodziła się o 17.15. Rok temu skakałam na piłce o tej porze:-D;-)

Iwonka - co do zmian to emotikony tez bymm dodała.:tak:

Polka - sliczne te zaproszenia masz:tak:

WSZYSTKEIGO NAJLEPSZEGO DLA ZOSI, ZUZI, MICHAŁA, DOMINIKA I AMELKI.
Ja też przyłączam się do takich radosnych życzeń:-):-):-)
oj dziewczyny jak się czasem patrzy na nasze maluchy to aż trudno uwierzyć ze nie tak dawno pomykałyśmy z brzuszkami:happy2: co do pogody u mnie ciepło a nawet gorąco j\więc jakby co to zapraszam miłe towarzystwo zawsze mile widziane
Polka śliczne te zaproszenia :tak::tak:
Ola dla Twojego męża to rózga i tyle :angry: ale Ty dzielna babka jesteś dasz radę :tak:

reklama
Polko śiczne zaproszenie ja takie cchciałam ale nie umiem zrobic i drukarks nam padła .Ale też miałoam ze zdjeciem małej na pierwszej str.i napisem zaproszenie.
Normalnie ze sztywnego kolorowego brulionu robiłam a każdemu się podobało:-)

U nas jest 30- st w cieniu!!!Ufff siedzimy terz w domku ja obiad gotuje mała usnęła drugi raz już a wczesniej byłyśmy na dworku ale usiedzieć się nie dało taki gorąc:angry:
Oj nie wiem czy burzy z tego nie bedzie codziennie goraco a na wieczór leje:baffled:
Normalnie dzis to bym do basenu wskoczyła ...Może mnie Ha-NN-aH zaprosi!!!!:sorry2::sorry2::sorry2:
Ahhh marzenia........
spadam pa do zobaczenia zostały mi tylko 2 kartki do wysłania lub jedna nawet nie wiem dokładnie....
A własnie jedna tylko.....
Ja jeszce raz dziekuje za wszytkie sa piękne i pamiątlka bedzie:-)

Do góry