Polka, no niestety ja jestem z tych, co by swojemu dziecku nie przebiły uszu. Ja osobiście swojej córce pozwoliłabym sama zdecydować o przebiciu uszek, kiedy byłaby większa. Skoro ma boleć, to niechby sama podjęła taką decyzję. Ale wiem, że dużo mam ma inne zdanie na ten temat.
reklama
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Ja się podpisuję pod zdaniem Oli :-) Już raz była tu na ten temat dyskusja, która nie doprowadziła do niczego. Każda mama i tak zrobi jak chce.
anusiasac
Przeszczęśliwa Mamusia
sto lat sto lat niech żyją żyją nam...
Amelka, Zosia, Zuzia, Szymcio i Miko....
wszystkiego najlepszego maluszki...
Amelka, Zosia, Zuzia, Szymcio i Miko....
wpadłam do Was na chwilkę, żeby się przekonać co słychać i się przypomnieć...ale widze, ze nie tylko ja się opuściłam w pisaniu, ale w ogóle jakoś puściutko się robi..:---(
Dotkass nie wraca, Anusia80 też uciekła...i jeszcze kilka z nas...letnia pogoda i codzienna praca przynoszą żniwo... każda z pracujących mamuś po pracy chce spędzić jak najwięcej czasu z rodzinką, a potem pewnie pada na twarz i marzy już tylko o łożeczku i o tym , zeby rano budzik nie dzwonił...przynajmniej ja tak mam
Polka, właśnie Anusia i chyba minka przekuły dziewczynkom uszka, więc może one ci coś podpowiedzą...a zaproszenia cudne...
Kwiateczek, właśnie opieka medyczna i socjalna w GB mi się bardzo podoba...
Ostatnia edycja:
panistepelek
Fanka BB :)
Witam
panna_migotka - U mnie niby jest ciepło ale troche kropi. Wczoraj było bardzo gorąco.
Co do dentysty ja już rok mobilizuje się by iść.
iwonka - Według mnie to chyba nie potrzeba zmian. Przynajmniej teraz nie mam pomysłu.
Pola - Też bym chciała przebić córci uszka ale jak będzie większa, bo teraz trochę się boję.
Amelko, Zosiu, Zuziu, Szymciu i Miku....
panna_migotka - U mnie niby jest ciepło ale troche kropi. Wczoraj było bardzo gorąco.
Co do dentysty ja już rok mobilizuje się by iść.
iwonka - Według mnie to chyba nie potrzeba zmian. Przynajmniej teraz nie mam pomysłu.
Pola - Też bym chciała przebić córci uszka ale jak będzie większa, bo teraz trochę się boję.
Amelko, Zosiu, Zuziu, Szymciu i Miku....
Hej,
Dziekujemy za zyczenia !!!!!
oraz
wysyłamy moc całusków dla poostałych dzisiejszych roczniaków!!!!!!
My po spacerze. Mała spi a ja gotuję zupę z soczewicy. Pierwszy raz więc nie wiem nawet czy nam posmakuje.
A moja urodziła się o 17.15. Rok temu skakałam na piłce o tej porze;-)
Iwonka - co do zmian to emotikony tez bymm dodała.
Polka - sliczne te zaproszenia masz
Dziekujemy za zyczenia !!!!!
oraz
wysyłamy moc całusków dla poostałych dzisiejszych roczniaków!!!!!!
My po spacerze. Mała spi a ja gotuję zupę z soczewicy. Pierwszy raz więc nie wiem nawet czy nam posmakuje.
A moja urodziła się o 17.15. Rok temu skakałam na piłce o tej porze;-)
Iwonka - co do zmian to emotikony tez bymm dodała.
Polka - sliczne te zaproszenia masz
jo-anna-on
Pindory i godody
Dołączam się do życzeń. Wszystkiego najlepszego drogim Jubilatom!!!
Zajrzę później.
Puchatka
Majowe mamy'08
Ja też przyłączam się do takich radosnych życzeń:-):-):-)
oj dziewczyny jak się czasem patrzy na nasze maluchy to aż trudno uwierzyć ze nie tak dawno pomykałyśmy z brzuszkami co do pogody u mnie ciepło a nawet gorąco j\więc jakby co to zapraszam miłe towarzystwo zawsze mile widziane
Polka śliczne te zaproszenia
Ola dla Twojego męża to rózga i tyle ale Ty dzielna babka jesteś dasz radę
reklama
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Polko śiczne zaproszenie ja takie cchciałam ale nie umiem zrobic i drukarks nam padła .Ale też miałoam ze zdjeciem małej na pierwszej str.i napisem zaproszenie.
Normalnie ze sztywnego kolorowego brulionu robiłam a każdemu się podobało:-)
U nas jest 30- st w cieniu!!!Ufff siedzimy terz w domku ja obiad gotuje mała usnęła drugi raz już a wczesniej byłyśmy na dworku ale usiedzieć się nie dało taki gorąc
Oj nie wiem czy burzy z tego nie bedzie codziennie goraco a na wieczór leje
Normalnie dzis to bym do basenu wskoczyła ...Może mnie Ha-NN-aH zaprosi!!!!
Ahhh marzenia........
spadam pa do zobaczenia zostały mi tylko 2 kartki do wysłania lub jedna nawet nie wiem dokładnie....
A własnie jedna tylko.....
Ja jeszce raz dziekuje za wszytkie sa piękne i pamiątlka bedzie:-)
Normalnie ze sztywnego kolorowego brulionu robiłam a każdemu się podobało:-)
U nas jest 30- st w cieniu!!!Ufff siedzimy terz w domku ja obiad gotuje mała usnęła drugi raz już a wczesniej byłyśmy na dworku ale usiedzieć się nie dało taki gorąc
Oj nie wiem czy burzy z tego nie bedzie codziennie goraco a na wieczór leje
Normalnie dzis to bym do basenu wskoczyła ...Może mnie Ha-NN-aH zaprosi!!!!
Ahhh marzenia........
spadam pa do zobaczenia zostały mi tylko 2 kartki do wysłania lub jedna nawet nie wiem dokładnie....
A własnie jedna tylko.....
Ja jeszce raz dziekuje za wszytkie sa piękne i pamiątlka bedzie:-)