reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Cosmolady fajnie wyszło w Twoim wcześniejszym poście o kartkach. Wpisałaś tam, od kogo dostałaś w cytat Iwonki i czytam, że Iwonka odstała kartkę od nas, której jeszcze nie wysłałam. Ale się zakręciłam w tym momencie. Kartka wypisana, niewysłana a doszła :baffled::confused::-D.
Mała mi tu żyć nie daje, koniecznie chce na kompie pisać :baffled:

reklama
Witam Was,
TYMKU SZYMONKU STOOOOOO LAT DUŻO ZDRÓWKA:-):-):-):-):-):-)

A my już na nogach, wczoraj Zosia zjadła całego kotleta z piersi kurczaka z ziemniaczkami:szok: byłam w szoku, ale to dobrze mój mały mięsożerca:-). Wczoraj kupiłam wazoniki i szkło na owoce. Teściowa załatwiła paterę na tort. Dziś muszę zamówić tulipany jak nie będzie w kwiaciarni no i tort jeszcze dziś trzeba zamówić. Normalnie załatwiania jak na wesele:-D:-D. Ale ja to lubię:-)
Szopek, jeszcze nie upiekłaś dziś żadnego?:-D spoko poczekamy ja też jestem ciekawa co dziś zaserwujesz:-)
Cosmo Ha-NN-aH współczuję pobudek o 5 nad ranem, ja ostatnio chodzę spać o 21 mimo że Zosia wstaje o 7 to mam siły na cały dzień

Wszystkiego najlepszego z okazji 1 urodzin dla dzisiejszych jubilatow! :-)
urodziny18.gif

urodziny21.gif

Wszystkiego najlepszego dla Polki:-) z okazji rocznicy slubu!!!!!!!!!!!
attachment.php

Załączniki

• 598.jpg
    598.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 19
Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny

Przepraszam ze tak malo do was zagladam ale nie mam czasu.. dziewczyny 6 czerwca mam obrone wiec trzymajcie kciuki dzis musialam jechac kupic ubranie zrobilam troche zakupow...

wreszcie sie u nas cos ruszylo musze chyba wam podziekowac bo to wasze kcikasy:-):-):-)

Pogoda u nas nie bardzo pada taki kapusniaczek ale jest cieplo i przyjemnie...

WSZYSTKIM DZIECIACZKOM NAJ NAJ ZYCZONKA dopinam sie do tych torcikow i pieknych zyczen:tak::tak::tak:

Dzień dobry.
dziś na dobre rozpoczęcie dnia, rozsypałam na podłogę prawie pół opakowania Klaudii kaszki, pól godziny po tym jak skończyła odkurzanie :-/ :D

Teraz czas na zyczenia:
100 lat dla Szymonka, Tymka. Duzo zdrówka i uśmiechu

Oraz dla Polki z okazji rocznicy ślubu. Kolejnych dobrych wspólnych lat

Witam,

Moja mała właśnie wstała po godzinie snu. Masakra nie dość że teraz chyba będzie jedna tylko drzemka to ona sobie tylko po godzinie śpi:szok: Ja chcę czasów z dwoma drzemkami po 1,5 godziny!!!!!!!!. No ale przynajmniej dała mi dzisiaj pospać do 7.30.

Życzę dzisiejszym roczniakom samych słonecznych wspaniałych dni.

Dziubek, podajmy sobie zatem ręce! Miki ma tak samo. Wczoraj spał godzinę w ciągu dnia, a wieczorem szalał do 20.30 a dziś wstał o 6.

reklama
hej dziewczyny,

tak sie witam :-) buziaki.

Masiek wraca w czwartek, az sie doczekac nie moge mojego babla! ale vivat, dzisiaj pospalam do 9.30 :-D
bosz, czuje, ze najdalej w sobote bede na niego psioczyc :-D a pech, bo w sobote mamy wesele naszych przyjaciol i biba bedzie dluga i chce sie porzadnie wyszalec! krawcowa przerabia mi sliczna sukienke, butki pozyczylam. jeszcze tylko chcielibysmy mojemu menowi gajer kupic jakis, bo ma w sumie jeden od wielu lat, a w tym roku jeszcze 4 wesela nas czekaja (oby sie obylo bez pogrzebu. czarny humor :baffled:) i sie przyda na pewno. jakis jednokolorowy, moze szary jakis..

poza tym zajecia, zajecia, zajecia.. bosz. nieznosze juz studiow swoich!!!

Do góry