reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Olu moje mialy po kilkanascie malutkich krostek na torsie,a glownie blizej pasa.Takze mało,jak Vanesska byla mała i byla alergiczka to wysypki na tym tle byly wtedy dopiero widoczne i wszedziue sie zdarzaly a przy trzydniowkach malutko je wysypalo.

reklama
Iwonka, to faktycznie delikatnie było u Twoich dziewczynek - u nas tak, że jak Maksia rozebrałam i zobaczyłam to aż się przeraziłam, chociaż nibby byłam nastawiona na trzydniówkę. Wyglądał, jakby się porządnie wytarzał w pokrzywach ;-)

Cosmo Co sie stalo,moze cisnienie na zmiane pogody:baffled:co do prawka i domciu to fajnie:tak:moze sie ulozy wszystko tak jak chcesz:tak:zycze serdecznie z calego serducha:-)

Iwonka :-D:-D:-D on w sumie jest lub wyglada na wyspanego tylko ja gorzej(o to mi chodzilo:sorry:)a z ta graczka to dziwnie bo wyszla w sobote i razem z nia wysypka (dosc sporo z przodu i tylu a dzis na twarzy)a z tego co pisalyscie to przy 3dniowce pojawia sie na koncu:baffled:ospa to nie jest wiec....chyba ta 3 dniowka"sorry:no w naszym przypadku 2dniowka:-D:-D albo zeby choc nie gryzie nic ostatnio:no::no:nie widac nic:no:w kazdym raziem dzis jest lepiej no i znow nie spal po poludniu:sorry:a njalepsze jest to ze coraz dluzej wytrzymuje bo ciekal do 8.30:szok::szok:ja nie wiem jak on to robi:no::sorry:nocki przesrane i w dzien nie lepiej:baffled:
A karteczki szybko doszly.
Migotka a Igusia w koncu dostala????

witam

ale czuje sie ostatnio zmeczona, młody wstaje koło 5 w niocy co chwilę wstaję żeby odciągnąć mu gluty a jak już w dzień uśnie to jest jeszcze Maja i tak w kółko. Oby mu szybko przeszło.

Szukam właśnie jakiejś bluzki, bo w sobotę robimy imprezę Urodzinkową a nie mam się zupełnie w co ubrać.

Witam się z rana!
Dziś swoje święto obchodzą Tymek i Szymonek (Poli). Roczniaki wszytskiego najlepszego!!!!

Cosmo
świetnie cię rozumiem, ja od 5:00 na nogach, Hania zaczeła boleśnie ząbkować. Dwójeczki górne już praktycznie na wierzchu. Biedulka wczoraj drzemała tylko 30 min koło 11:00, potem już nie spała, nie jadła, nie piła, płakała 2 godziny. Nawet o 20:00 nie chciała kaszki i nie mogła zasnąć. Dzisiaj to samo, a wołała MNIAM MNIAM. Nic przez smoczek nie wypije, próbowałam z niekapkiem (też ciężko), łyżeczką (tylko troszkę zjadła i wypiła).
Wysiadam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Dałam IBUM, ale jeszcze pojadę do apteki po BOBODENT:sorry2:

Ostatnia edycja:
ja tylko na moment...
zalegle za wczoraj 100 lat dla Michałka i Amelki i aktualne 100 lat dla Szymonka, Tymka.

Tortów to potem poszukam bo teraz ide dokimać com nie dospała z powodu pobudki o świcie.

reklama
Ja też wpadłam sie przywitać po tych kilku dniach wyjetych i zakomunikować że urodziny sie udały i to bardzo Zuza szczęśliwa i to bardzo największąfrajde sprawiły jej balony Póżniej wkleje zdjęcia :-)

Współczuje wam tych chorób i zębów u nas wyszedł trzeci czyli jedynka u góry na razie chwila spokoju ale juz ta druga sie pcha U nas wysypka po trzydniówce była taka jak pisała Ola jakby sie w pokrzywach wytarzała tylko nie ognistoczerwona tylko troche bledsza

Wszystkiego najlepszego dla roczniaków potem lądniejsze życzenia bo mnie wyganiaja

Do góry