reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Olu moje mialy po kilkanascie malutkich krostek na torsie,a glownie blizej pasa.Takze mało,jak Vanesska byla mała i byla alergiczka to wysypki na tym tle byly wtedy dopiero widoczne i wszedziue sie zdarzaly a przy trzydniowkach malutko je wysypalo.

reklama
Iwonka, to faktycznie delikatnie było u Twoich dziewczynek - u nas tak, że jak Maksia rozebrałam i zobaczyłam to aż się przeraziłam, chociaż nibby byłam nastawiona na trzydniówkę. Wyglądał, jakby się porządnie wytarzał w pokrzywach ;-)

Cosmo Co sie stalo,moze cisnienie na zmiane pogody:baffled:co do prawka i domciu to fajnie:tak:moze sie ulozy wszystko tak jak chcesz:tak:zycze serdecznie z calego serducha:-)

Iwonka :-D:-D:-D on w sumie jest lub wyglada na wyspanego tylko ja gorzej(o to mi chodzilo:sorry:)a z ta graczka to dziwnie bo wyszla w sobote i razem z nia wysypka (dosc sporo z przodu i tylu a dzis na twarzy)a z tego co pisalyscie to przy 3dniowce pojawia sie na koncu:baffled:ospa to nie jest wiec....chyba ta 3 dniowka"sorry:no w naszym przypadku 2dniowka:-D:-D albo zeby choc nie gryzie nic ostatnio:no::no:nie widac nic:no:w kazdym raziem dzis jest lepiej no i znow nie spal po poludniu:sorry:a njalepsze jest to ze coraz dluzej wytrzymuje bo ciekal do 8.30:szok::szok:ja nie wiem jak on to robi:no::sorry:nocki przesrane i w dzien nie lepiej:baffled:
A karteczki szybko doszly.
Migotka a Igusia w koncu dostala????

witam

ale czuje sie ostatnio zmeczona, młody wstaje koło 5 w niocy co chwilę wstaję żeby odciągnąć mu gluty a jak już w dzień uśnie to jest jeszcze Maja i tak w kółko. Oby mu szybko przeszło.

Szukam właśnie jakiejś bluzki, bo w sobotę robimy imprezę Urodzinkową a nie mam się zupełnie w co ubrać.

Witam się z rana!
Dziś swoje święto obchodzą Tymek i Szymonek (Poli). Roczniaki wszytskiego najlepszego!!!!

Cosmo
świetnie cię rozumiem, ja od 5:00 na nogach, Hania zaczeła boleśnie ząbkować. Dwójeczki górne już praktycznie na wierzchu. Biedulka wczoraj drzemała tylko 30 min koło 11:00, potem już nie spała, nie jadła, nie piła, płakała 2 godziny. Nawet o 20:00 nie chciała kaszki i nie mogła zasnąć. Dzisiaj to samo, a wołała MNIAM MNIAM. Nic przez smoczek nie wypije, próbowałam z niekapkiem (też ciężko), łyżeczką (tylko troszkę zjadła i wypiła).
Wysiadam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Dałam IBUM, ale jeszcze pojadę do apteki po BOBODENT:sorry2:

Ostatnia edycja:
ja tylko na moment...
zalegle za wczoraj 100 lat dla Michałka i Amelki i aktualne 100 lat dla Szymonka, Tymka.

Tortów to potem poszukam bo teraz ide dokimać com nie dospała z powodu pobudki o świcie.

reklama
Ja też wpadłam sie przywitać po tych kilku dniach wyjetych i zakomunikować że urodziny sie udały i to bardzo Zuza szczęśliwa i to bardzo największąfrajde sprawiły jej balony Póżniej wkleje zdjęcia :-)

Współczuje wam tych chorób i zębów u nas wyszedł trzeci czyli jedynka u góry na razie chwila spokoju ale juz ta druga sie pcha U nas wysypka po trzydniówce była taka jak pisała Ola jakby sie w pokrzywach wytarzała tylko nie ognistoczerwona tylko troche bledsza

Wszystkiego najlepszego dla roczniaków potem lądniejsze życzenia bo mnie wyganiaja

Do góry