reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Jej dziewczyny

SKONCZYLAM PRACE ale glowa mi peka i w oczkach mam mroczki:-):-):-) mam nadzieje tylko ze jest dobrze :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Adasia dzis obcielismy wyglada supper:-D:-D:-D:-D:-D popekalismy ze smiechu hehe jak widzialam ... ale ladnie mu:-p:-p:-p zrobil sie taki doroslejszy:blink::blink::blink:

I Ja SKLADAM NAJLEPSZE ZYCZENIA DLA SOLENIZANTOW:tak::tak::tak::tak: OD ADASIA I KUBUSIA I KAMILKI:-):-)

reklama
Pochwalę się fotograficznie jak prezent otrzymam.

Chodzi bardziej o to, ze mój P. pomyślał ...

Melduje sie i ja

aeyne oj usmialam sie :tak: makarony hmmm itd ja znam to w wersji 1x1 ale 2!! ostatnio wstalam zascielilam lozko i siedze a bylam tak zmeczona ze oko mi polecialo nagle slysze łubudu !! zerwalam sie lece do kuchni a maly bawi sie wszystkim co mial w zasiegu rak szafki itd :tak:

czym obetniecie dzieciaczka wlosy chlopca szczegolnie normalnie maszynka ? ja niewiem jak sie do teg zabrac

U mnie wszelkie sypkie rzeczy sa w szafkach na gorze:-p
Klaudia spi,cisza w domu.Nie moge sie juz doczekac jutra jak pojedziemy po Vanesske:sorry2:

Iwonka ale pierwszy raz tak jest poza domem na noc ? teraz jak pracuje maly czasami jest u dziadkow dwa dni jedziemy do niego a jak idzie spac wracamy w domu strasznie pusto i cicho

Iwonka no napewno fajna ta ksiazka u nas nie ma problemu maly jest marudny jak sie go posadzi siusia albo cos wiecej poprostu trzeba sie jornac co chce ostatnio zrobil siusiu i nocnik stal w przedpokoju on go chcial a mama zabrala zeby umyc tak plakal ze szok za tym nocnikiem :szok:a za chwile co kupa w pampku !! wiedzial co chcial tez jak np wstaje trzeba go posadzic i wyczuc pozniej kiedy chce czasami sie zdarza ze baaardzo dlugo pampek jest suchutki a zdarza sie ze cos tam posiusia :sorry2:

reklama
Dobry wieczór, wpadłam do Was na chwilkę zameldować że żyję ;-);-)
Jestem sama w ten weekend tzn bez męża z dziećmi, a zajęć i spraw tyle że hej. W każdym razie miałam wizję samotnego weekendu a tymczasem mam cały czas towarzystwo sąsiadów z osiedla i jest super. Przychodzą dzieci do Maksia (Maksio ma kolegów w przedziale wiekowym 5.5-7 lat hihi), ich rodzice do mnie posiedzieć, pogadać. Jest fajnie, osiedle na którym mieszkamy jest naprawdę niesamowite.

A tymczasem chyba idę spać - przepraszam, że nie nadrobię co u Was, mam nadzieję że w prztyszłym tygodniu będę miała nieco więcej czasu. Całuski.

Najserdeczniejsze życzenia dla wszystkich majowych roczniaczków!

Do góry