reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Przyszłam złożyć życzenia:
Zuziu 100 lat
2515711998_f4de6470ea_m.jpg

Szymonku 100 lat
2252730033_7eb41d64d7_m.jpg

oraz Maju Julku, Zuziu- 100 lat
( mamy jeśli nas czytają to przekażą)
497179617_abc28981d6_m.jpg

Choć właściwie Magali to suwaczek pokazuje rok i 1 dzień, a na liście jest , ze dziś roczek :dry:
spaceball.gif

spaceball.gif

reklama
Witam jako pierwsza . :-)
Ide po kawke.
Szopek te torty to takie pyszne wygladaja ze slinka leci.Z tych ostatnich ten pierwszy mi sie podoba.

Witajcie. U nas piękne słoneczko :-) Mąż pojechał odebrać prawko i do dentysty, a my jak zwykle siedzimy same. Za to jak wróci mamy zamiar odwiedzić pierwszy raz osiedlową piaskownicę. Ciekawe, jak młoda zareaguje:confused: No i zastanawiam się, co jej ubrać, bo raczej żadne piękne, wyjściowe ciuszki nie wchodzą w grę.
Moja dzisiaj z rana zjadła kaszkę, taką gęściochę, że aż łyżka stała. Nie miałam wyczucia ile sypnąć, bo pierwszy raz kupiłam nestle. O dziwo nawet nie marudziła :szok: Chyba bardziej jej smakuje niz z bobovity.

Hej,

U nas tez słonecznie. Cho....na mucha mnie dzisiaj obudziła. Latała jak opetana ode mnie do Zzuzi:wściekła/y: Dobrze że na fest jej nie obudziła. Właśnie upolowałam jążeby dziecka mi nie ruszała;-)

paanna migotka
- moja zuza też woli kaszki nestle. One na mój gust są bardziej aromatyczne. Owoce bardziej czuć:tak:

Witam ja tez przymierzam się do kawy:-p
ale nie ma kto mi zrobić...takiego lenia mam w dupce szok!
Nic mi sie nie chce a testy czekają .Od pn.znowu jeżdzę bo teraz miałam przerwę a mama ma urlop to sobie tak godziny rozpisałam aby mała sie mogła zając.Moja mała własnie usnęła bo godzinnym wierceniu i stekaniu w łózeczku:wściekła/y:Nie wiem co jej nie chciało sie spać czy co?
zawsze punkt 9.00 wali w kime i nie musze nawet do niej wchodzić bo wiem,że spi a dziś?Nie mam pojecia....
Nauczyła się też ładnie spać po południu tak po 1-2h :tak::-)
Ale spać idziemy jak dawniej no teraz jej \troszkę przesuwam bo lato idzie i dłużej bedzie widno to może bedzie szła spać o 21.00.Bo to tej pory o 20.00
skąd ma wiedziec ,że noc idzie jak jasno w pokoju bedzie hehe:-D:szok:
To własnie jej te godziny minimalnie przesuwam aby sie też nie meczyła-bo ona jak o swojej nie pójdzie to płacz.....

Jaka u was pogoda u nas słonko ale widac ,że wieje a w nocy chyba przymrozek był i nawet kwiaty z balkonu pochowałam na noc bo bałam się ,że zmarnuje:dry:

Ach marza mi się egzotyczne wakacje :cool2:tylko z meżem ale A mi zapowiedział,że może wszytko sie u nas wyjasni i ruszymy z budową (może w czerwcu juz bedzie nowy plan zagospodarownia:-):-):-))Ale nie chce sobie znowu nadzieji robić .A tak chociaż w tym roku sobie działkę ogrodzimy i posadzimy jakieś drzewka.a jest co ogradzać mamy do postawienia 300 m plotu:szok::szok::szok:Bo działeczka dosyć spora:-)

No lece po kawe myslę,że mała spi bo cisza.....

Kurczę jak spi lece po cos na obiad mam warzywniak pod nosem to tylko chwila mała się na 100% nie obudzi.
Może kalafiorową zupę co?Sama juz nie wiem co na ten obiad robic mam lenia niesamowitego!

Witajcie Dziewczyny
a ze mna se dzieje cos dziwnego jestem podenerwowana jak zawsze przed @@@@ w dodatku musze w jeden dzie skonczyc prace na cycus glancus i nie mam kiedy bo z malym i chodzac do prqacy nie bardzo sie da:-:)-:)-:)-(

w dodatku z tego wszystkiego ciagle boli mnie glowa i jak narosnie mi nerwow to siedze i placze:dry::dry::dry:

ja siedze juz z kawa maly usnal a ja nie wiem od czego zaczac bo mam tylko 2,5 godz czasu pewnie dzis bede w nocy siedziala:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: maly idzie na noc do tesciowej bo ja za Boga nie zdaze...

a tak po za tym bylam na szczepieniu na meningokoki bo sa za darmo i okazalo sie ze maly wcale nie ma AZS :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tylko uczulenie nastepuje poprawa wiec mamy dalej tak sie zywic i smarowac jak do tej pory:tak::tak::tak:

Kamilka bo z tym AZS to lekarze czasami za szybko daja "wyrok" dobrze ze jednak zdanie zmienili. I nie smutaj sie ,jestes dzielna mamusia,dasz rade ze wszystkim. :-)
Kathy widze same dobre wiesci.Mama sie wyprowadza ,bedzie imprezka to z checia wpdne :-p no i oby z ta budowa wam ruszylo w koncu bez problemow.:tak:

Moja Klaudia dzis drepta po kilka kroczkow :-) Moze zacznie chodzic na roczek :confused:Idziemy teraz na ogrodek lazic na czworaka po trawie :sorry2::sorry2:Potem zabieraja mi starsze dziecko do babci na noc.:tak:

Moja Klaudia dzis drepta po kilka kroczkow :-) Moze zacznie chodzic na roczek :confused:Idziemy teraz na ogrodek lazic na czworaka po trawie :sorry2::sorry2:Potem zabieraja mi starsze dziecko do babci na noc.:tak:
gratki dla Klaudusi :tak: widze ze chyba ostatnio u dziadkow na noc nie było tak żle skoro znowu mala sie wybiera ;-)
nasza tez chodzi co prawda po pare kroczkow ale jest :tak: jutro sadny dzien a pojutrze bibka hihih

reklama
Gratuluje kroczków Klaudusii i Juliance :-) Moja też czasem się zapomni i kawałeczek przejdzie, ale boi się jeszcze bidusia.
Aaaa, muszę się pochwalić, że nauczyła się dziś pić z bidonu z rurką :happy2: Może wreszcie coś zacznie pić, tylko nie wiem co jej dać żeby nie zniechęcić. Na razie pije tymbarki - jabłko z brzoskwinią i jabłko.:cool2:

Do góry