kwiateczek
majowa mama `08
Cosmo to praktycznie o poloweco za .....
oki lece juz slodkic snow:-)
oki lece juz slodkic snow:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja podnoszę jak ma chustę czyli prawie zawsze.On jest po prostu ciekawy tego co sie wokół dzieje... Używam czegoś takiego lub takiego, myk, myk- prościzna i młody siedzi, nie ma problemu. Nawet bardzo lubię, bo można np. do drzewka podejść no i ważniak bo widzi wyżej. Dziś jednak nie wzięłam nic ze sobą, nie brałam torby bo na zakupach w razie awarii ( kupy częste z okazji zabkowania) i tak bym nigdzie nie przebrała.SZOPEK JA MAM TO SAMO,CIEZKO MU USIEDZIEC ALE GO NIE WYCIAGAM I DAJE ZA WYGRANA W KONCU:SORRY:IDE DO PARKU I TAM SIE WYBIEGA:TAKOTEM GO WSADZIC TO TEZ NIE LADA SZTUKAnormalnie robi banana w druga stronemaly
Przyłanczamy się do życzeń, a korzystając z okazjiwszystkiego naj, naj dla kolejnych roczniaków
Krzysia
i
Natanielka