reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

reklama
SZOPEK JA MAM TO SAMO,CIEZKO MU USIEDZIEC ALE GO NIE WYCIAGAM I DAJE ZA WYGRANA W KONCU:SORRY:IDE DO PARKU I TAM SIE WYBIEGA:TAK:pOTEM GO WSADZIC TO TEZ NIE LADA SZTUKA:no:normalnie robi banana w druga strone:baffled:maly :evil:
A ja podnoszę jak ma chustę czyli prawie zawsze.On jest po prostu ciekawy tego co sie wokół dzieje... Używam czegoś takiego lub takiego, myk, myk- prościzna i młody siedzi, nie ma problemu. Nawet bardzo lubię, bo można np. do drzewka podejść no i ważniak bo widzi wyżej. Dziś jednak nie wzięłam nic ze sobą, nie brałam torby bo na zakupach w razie awarii ( kupy częste z okazji zabkowania) i tak bym nigdzie nie przebrała.
Ja jeszcze nie spie, mam zleconie ( a jak tam Ola? dała radę, na pewno) i czekam na akceptację mailową.

Jutro ( dzis ) znowu do sklepu dzieciatego- miszę wymienic towar , kupiłam czapkę ale jest jakaś nieforemna , no chyba,że dziecko ma afro i nie chce je spłaszczyć.

wszystkiego naj, naj dla kolejnych roczniaków​

Krzysia

i

Natanielka
SuperStock_1647R-51945.jpg
Przyłanczamy się do życzeń, a korzystając z okazji
WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZKU DLA ZUZI (Sylwi85) i SZYMONKA (BeatyW):tak::-)

Witam z rańca jako pierwsza jeszce przy snieadaniu.
Ja tak zawsze rano nie mam czasu zjesc i dopiero jak do kompa siade to wtedy sobie robię...

No widzę,że majóweczki znów w ciązy:-)
A wiecie my juz po tych kolkach powiedzieliśmy sobie dośc żadnych dzieci wiecej aa tu minęło zaledwie 2 miesiące odkąd można normalnie pospać a A juz mi o jakimś maleństwie napomina:szok:Zwariował na głowę kompletnie!!!!
Ja bym urodzic mogła ale przez piekło kolek przechodzić po raz enty NIGDY!

Dziś A z małym po ptrzedszkolu do chirurga idzie a my z Nelcia w domku same...Pieknie znów się robi może na jakis dłuzszy spacer pójdziemy bo obiad mamy.To pa laski!

Witajcie.

Szopek, fajnie macie z tą chustą. Ja nigdy nie używałam i nie wiem, jak mała by na nią zareagowała. Ale ona zazwyczaj tylko chwileczkę płacze, jak chcę ją do wózka wsadzić. Wczoraj wymyśliła sobie, że będzie pilnować na placu zabaw takiego konika na sprężynie. Stała przy nim i ani jej ruszyć stamtąd nie szło :-D Dopiero pacnęła pupą w piach, a wtedy ja ją szybko myk.:happy2:

Cosmo, niezła różnica w cenie :szok: Ciekawe jak u nas jest..

Dziewczyny z wątku o Zosi (z działu możesz pomóc) uruchomiły aukcję z cegiełkami :-) Mam nadzieję, że wspólnymi siłami uda się zebrać pieniążki..:sorry2:

Witam.wlasnie mialam pisac ze pierwsze ale sie nie wyrobilam:-D:-D:-D
Szopek ja nie uzywalam tez tej chusty nigdy ale widzialam na zywo i mi sie podobala ale kupilismy wczesniej takie nosidelko juz:sorry:po przeprowadzce chyba nam zginela jaks czesc bo nie lezy juz jak powinno:baffled:

Wszystkiego najlepszego dla ZUZI i SZYMONKA
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

u NAS NOCKA BEZ ZMIAN,CHYBA CALY CZAS BEDZIEMY NA NOCY 1EJ:baffled:

Witam,

Mała spi, a ja kawkę spijam i jem gorzką czeklade. Tylko taką mogę niestety. Wpad się udał. mała Michalinka cycoliłaby cały czas. Chyba boi się że znowu zostanie na długo od mamy odłaczona. Jest sliczna i szybko przybiera na wadze. Moja Zuzia na początku była zainteresowana małą ale potem totalnie ją olewała:-D

Ja cały czas szukam pacy w mojej mieścinie. Dzisiaj wygrzebałam jakies ogłoszenie do biura na policji. Może tam złoże CV??....

Spadam gotowac barszcz czerwony. Może tym razem malej posmakuje

ŚLEMY Z ZUZIĄ CAŁUSKI DLA ZUZI I SZYMONKA:-)

reklama
Wszystkiego naj naj naj dla Zuzi i Szymka :-):-):-)

Witam.U nas piekne slonko,małzonek ma wolne dzisiaj wiec rodzinka w komplecie.Pogonilam go zeby sprzatnal auto i skosil trawe bo ja nie mialam kiedy i jak.Klaudia spi tylkjo raz dziennie i zazwyczaj krotko.Jak z Vanesska w tym czasie wyjdziemy na ogrodek to ona po spi dluzej bo w domu cisza i spokoj:tak:

Do góry