reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Ogromne ucałowania dla małych jubilatów!!!

Kochane, jestem zmęczona, nie mam siły pisać na BB, a tu pracy oczywiście trochę też jest. W weekend zostaję sama z maluchami, będzie ciężko. Postaram się znaleźć dla Was trochę czasu, wybaczcie nieobecność.

Aha, duże zlecenie odesłane, dziękuję za trzymanie kciuków.

reklama
Witam Was,
STO LAT STO LAT DLA ZUZI I SZYMCIA
my już po obiedzie, a raczej ja bo Zosia wzięła dwie łyżeczki pysznego rosołku i na tym skończyła swój posiłek:baffled: .Poczekamy do przyjścia taty może do tego czasu zgłodnieje. Ja dziś na basen znów:-). Powiedzcie mi, ile u Was kosztuje pedicure z położeniem żelu u mnie 90 zł to dużo? Umówiłam się na wtorek już się nie mogę doczekać:-)
Olu, wcale Ci się nie dziwię że jesteś zmęczona Ty tylko ciągle pracujesz:sorry2: ciekawe jak ja wrócę w czerwcu to już wogule zero prywatności, jak się rzucę w ten wir pracy:sorry2:
Dziubek w policji fajna fucha w końcu to państwówka, oby nie 13 posterunek:-)

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA ZUZI I SZYMONKA!!!

Własnie mała mi usypia i nie za bardzo jej to idzie .Jakoś wymarzłam na spacerze bo pogoda w kratke jak słonko zajdzie zimno az nos i rece marzna a jak wyjdzie ciepło i badz tu madry jak się ubrać a co dopiero mała aby nie zmarzła????:confused::baffled:
Kurcze taka jakas senna jestem ,że nic mi się nie chce:sorry2:
Wogóle mam ochotę gdzieś wybyc z domu sama bez dzieci a nie wkółko to samo do znudzenia -wkońcu zdziczeje od tych kupek i zupek!
Muszęcos z tym zrobić wyjsc do ludzi albo ludzie niech wpadna do nas .Dobrze,że mama za ponad miesiąc jak dobrze pójdzie wyprowadza sie dpo siebie :-)
Bedzie można kogoś zaprosic i bawić się do rana:tak::tak:;-)
Zmykam zobaczyc jak małej spanie idzie....

dla wczorajszych i dzisiejszych małych jubilatów sto lat dużo zdrówka szalonego i radosnego dzieciństwa i przyjaznego świata stojącego otworem :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

moje dziecko śpi juz ponad dwie godziny jak nigdy źle to wróży na wieczór
Ola Ty mróweczko podziwiam że pośród pracy dzieci znajdujesz jeszcze czas żeby zajrzeć na BB :tak::tak:
dziubek
spróbować zawsze warto a nuż się uda :tak:
Kathy no to za miesiąc będzie wielka imprezka u Ciebie :tak:

Miłego popołudnia majóweczki:tak:

No i z tą pracą kicha. Mam podzwonila tu i ówdzie i okazało się że miejscuwa już zaklepana tylko musieli ogłoszenie dać dla świętego spokoju:wściekła/y: teraz to tylko znajomości sie liczą. \nic będę szukać dlaej. |Do września mam jeszcze troszkę czasu;-)

Olu - ty to mrówka jesteś. \podziwiam Cię:tak:

Kathy - łączę się z Tobą. Też już mam dość siedzenia w domu. Poszłabym gdzieś bez dziecka. Zrelaksowała się...

kwiateczek - O sielance to ja nawet nie marzę, bo wiem, że nie może zawsze być dobrze. Ale rozwiązanie tego problemu spdawiło, że mogę w pełni cieszyć się córcią i wiosną.

Polka - Nie wiem ile u mnie kosztuje położenie żelu ale akryl to wydatek około 100-120 zł.

Ja nigdy nie używałam chust ale wydaje mi się, że sa lepsze od tych takich nosidełek. Ja dostałam dwa ale dla mnie sa do bani. Noszac w nich Klaudie nic nie mogłam zrobić.

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA ZUZI I SZYMONKA!!! Duzo zdrówka i słonka

Córcia śpi więc ja zmykam umyć podłogę.

Witam sie popoludniowo:-)nie dawno wrocilismy z basenu:-)Kondzio mial super zabawe:tak::-):-)napil sie pare razy wody a pozniej to juuz swiadomie to robil:-D:sorry:jutro tez pojedziemy:tak:padl przed 16 co sie nie zdarza:no::-)

Hej dziewczyny dziękujemy ślicznie wszystkim za życzenia:-):-):-) dziś dzień wspomnień i nie moge w to uwierzyć jak to było i mineło Uroczyste świętowanie bedzie w niedziele ale i tak dzis była u nas caly dzien prawie bratowa z malym Tomkiem wiec też sobie zrobilyśmy świeto Ja niestety nie w formie od wczoraj spuchla mi pięta i nie moge za bardzo chodzić jeszcze teraz coś mnie bierze glowa peka wieczór mamy sobie spedzic rodzinnie mama tatuś i Zuzia a pózniej sama mama i tatuś oby na razie musze lecieć papa

Cześć dziewczyny!
Wpadłam tylko zameldować, że żyję i uściskać was wirtualnie. A małym roczniakom obecnym i zaległym życzyć wszystkiego, co najlepsze :tak:
Sorki, że tak rzadko się ostatnio udzielam, mam trochę młyn w życiu, ale jak tylko wszystko się unormuje, znowu będę na BB przesiadywać :-) Buźki

reklama
syliwa - W takim razie życzę udanego i miłego wieczoru.
Urodziny mojej córci wypadają w piatek ale imprezke też będę robić w niedzielę.

Dziewczyny, możecie polecić mo\i jakies fajne filmy bo wszystkie które miałam zostały już obejrzane?

Do góry