reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Aurelia- Ja tez kilka dni powróciłam na forum po przerwie i nwet nie próbowałam nadrabiać zległości :p

Miałam w piatek dowiedzieć się co z tym moim kłopotem ale wiem już dziś, że wszystko jest ok. Nawet nie wiecie jak się cieszę. Wprawdzie mogłoby jeszcze coś się wdarzyć, wtedy to już wogóle była by pewnośc, że jest dobrze.

Załączniki

• 3.gif
    3.gif
    4,7 KB · Wyświetleń: 55
wszystkiego naj, naj dla kolejnych roczniaków

Krzysia
i
Natanielka
SuperStock_1647R-51945.jpg

Ręce mi padają...
W ramach spaceru poszłam na zakupy, oczywiście w sklepie dziecięcym 2 strome schody- bo przecież to takie logiczne. Wyjęłam Młodego z wózka, weszłam, po powrocie nie dało się go wsadzić z powrotem. Robi mi takie akcje na spacerach, świerzbi tyłek od siedzenia i chce na rączki , wtedy go myk w chustę i po kłopocie. Tym razem jednak nie wzięłam torby z ekwipunkiem ... Jezu! po 200 metrach ciągnięcia wózka zawalonego zakupami i Jego na jednej ręce , padałam na ryj. Zaczęły mi ręce drgać. Młodego na ziemię niech idzie , ten robi kilka kroków przy wózku i zmęczony albo się schyla po pety , patyki i inny syf. Musiałam po P. zadzwonić, żeby nas zholował bo musiałbym połamać Miku, zeby go wpakowac w wózek.
Bede miała zakwasy , taka delikatna jestem:-p.
Jeszcze idą ci maturzyści całą szerokością chodnika, nic się nie przesuną . Co za młodzież, ja w ich wieku ... ;-)
Niezłe slalomy musiałam robić...

wszystkiego naj, naj dla kolejnych roczniaków

Krzysia
i
Natanielka
SuperStock_1647R-51945.jpg

Wszystkiego najlepszego! :tak::-):-):-):-p

Szopek wspolczuje,mialam kiedys podobna sytuacje,tylze ze jeszcze Vanesske musislam prowadzic:sorry2:wozek pchalam brzuchem:-p

Cosmolady nie ,nie planuje wiecej dzieci :sorry2:wstawilam sobie suwaczek dla swojej wiadomosci,bo okres mi fiskuje i sie pogubilam kiedy co i jak .A jak pisala minka jest jeszcze Gloria zafasolkowana :tak:ona malo sie udzielala zawsze ale zaglada do nas czasami :-) a vanesse Szopek wykryla na listopadzie,bo tak bysmy pewnie nie widzialy :-p:-p:-pszkoda ze przestala tak nagle pisac z nami...:sorry2:Vanessa odezwij sie! :tak:

To jednak się majóweczki rozdwajają, fajnie...Ja sobie wciąż nie wyobrażam kolejnej ciąży, oj nie. Znów przerywać pracę, brrrr
01 czerwca zapisuję Mikołaja do żłobka, liczę że się dostanie, tak bardzo lubi się bawić z dziećmi.

Szopek, mój Miki z kolei wykręca się w spacerówce dupką do góry bo chce wyjść, tak się blokuje bo nie może się poruszyć i drze się wniebogłosy:baffled:

A czy ktoś wie, co tam z naszą Panią Pszebierakową??

Aurelia ze żłobkami wielki problem bedzie bo tylko 12 we wrocku. Ja chciałam zapisac Michasia na Hubską bądź Wieczystą ale że nie pracuję to nie ma szans sie dostać a nie znam nikogo kto mógłby mi lewe zaświadczenie wystawić. I kurna jak ja mam iśc do pracy skoro dzieciaka będe miec w domu :-/ to własnie polska... Majka dostała się fuksem do Przedszkola, ale to Przedszkole 3wybory i zupełnie nam nie po drodze bo z Żernik Wrocławskich (jak nam wypali mieszkanie) będziemy ją musieli wozić na Nowy Dwór :wściekła/y:

Cosmo wspolczuje tego zlobka,ja ogladalam tutaj coc narazie nie potrzebuje:n:fajne jest jedno a od 3 lat do 5 sa darmo:tak:;-) u nas sa tez darmowe???
Iwonka moze napisz na listopadowym watku to predzej bedzie widziala:sorry:
SZOPEK JA MAM TO SAMO,CIEZKO MU USIEDZIEC ALE GO NIE WYCIAGAM I DAJE ZA WYGRANA W KONCU:SORRY:IDE DO PARKU I TAM SIE WYBIEGA:TAK:pOTEM GO WSADZIC TO TEZ NIE LADA SZTUKA:no:normalnie robi banana w druga strone:baffled:maly :evil:
Panistepelek fajnie ze sie u Was poprawilo bo z tymi problemami to juz......sioooo mamy dzieci wiec chcemy sie tym cieszyc a tu ciagle cos:no:i jak tu sielanke utrzymac:sorry:

Oki ja po pracy.lece spac juz.pewnie sama zostalam jak zwykle wiec lece:sorry:slodkich snow Wam wszystkim przesylam telepatycznie:-);-)

reklama
kwiateczek niestety u nas darmowych żłobków ani przedszkoli nie ma. Ale za to jest wielka róznica cen. Ja zapisałam Majkę do Wrocławia i Sosnowca bo nie wiem jeszcze do końca gdzie będziemy mieszkać. I we Wro za przedszkole krzyczą sobie 300zł a w sosnowcu 160 oba z 3 posiłkami

Do góry