reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Hej my dopiero teraz po weekendzie bo w szkole u mamy i w niedziele normalnie pierwszy raz wypad bez Zuzi na baseny termalne w Bukowinie Tatrzańskiej aż nie moge teraz uwierzyć że rzeczywiście sie wybraliśmy ale było super naladowaliśmy baterie Pierwszy dzień wolny od roku można powiedziec
Wczoraj byłam u dentysty zrobilam 2 zeby w końcu kupilam Zuzi huśtawke album świeczke Ogólnie staram sobie rozłożyc przygotowania do urodzin bo troche osób nam sie zwali w niedzielę a w sobote mamam egzamin i szkołe A i wczoraj były u nas cale popołudnie i wieczór burze ale i tak nie ma porównania do tych które były tam gdzie przedtem mieszkaliśmy

Sto lat dla
Dareczka i Maksia
machaa123110550291_gros.gif

Julianki ,Isabelle,Mateuszka i Dawida
machaa123220457142_gros.gif

mam nadzieje że nikogo nie pominełam

my nie mamy takich bajecznych tortów ale też zamówiląm w cukierni i dam ponad 40zl mam nadzieje ze bedzie ok i w miare normalne ustrojenie

Keyko trzymaj sie

na razie tyle bo Zuza już zniecierpliwiona

reklama
wszystkiego naj naj
dla
Julianny
1111Topsy_Turvey_Birthday_Cake_by_p.jpg

Isabelle
birthday_cake.jpg

Matiego
946d6c4f.jpg

Dawidka
472265970_67a539b4dd_m.jpg

My sie podpinamy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
dosc pozno juz wiec
chorym zycze duzo zdrowka:tak:
Cosmo witaj:-)
Panistepelek nie wiem gdzie byli ale chyba jest jedno gdzies kolo Lodzi:confused:mowil ze te dinozaury tez chyba ze 3czy 4szt i slabo zrobione ale moj brat to ciezki przypadek wiec....
ja po pracy,jutro postaram sie popisac.dobraj nocy:-)

Witam,

na wstępie .... NAJSERDECZNIEJSZE ŻCZENIA DLA MALUSZKÓW. ROŚNIJCIE ZDROWO, A W KAŻDY DZIEŃ NIECH ŚWIECI DLA WAS I DLA WASZYCH MAMUŚ SŁONECZKO:tak::-)

Ja dzisiaj wybieram się do "cioci" z małą Michalinką. Mam nadzieję, że pogoda będzie sliczna i posiedzimy na podwórku troszkę. Spadam szykować siebie i małą do wyjścia. ;-)

I ja się witam!

Dziubek, miłego wypadu! :-)

Najserdeczniejsze życzenia dla naszych słodkich roczniaków: Krzysia i Natanielka
oraz
buziaki dla Anulki na 13 miesięcy :happy2:

I ja się witam!

Najserdeczniejsze życzenia dla naszych słodkich roczniaków: Krzysia i Natanielka
oraz

życzonka piękne i kolorowe więc rownież je składmy :)
dziękujemy za wszytskie wczorajsze życzkonka :)
my zaczynamy się stresować bo w niedzielę Wielki Dzień Wiktorka, a ja mam wrażenie że nic nie zrobione...

panna migotka - dzięki, na pewno się uda. Zawsze to lepiej niż w domu;-)

kwiateczek
- ucałuję mnałą, ona taka śliczna i sodziutka jest:tak:

minka - nie stresuj sie. To ma być przyj.ecie dla Twojego bąb;la i on ma być zadowolony a nie goście:tak:

Witam

kwiateczek - Jak koo Łodzi to raczej to w Kołacinku. Jak pojadę to sama ocenię te dinozaury :p

dzubek - Trzymam kciuki by pogoda dopisała i spotkanie się udało.

minka - Nie denerwuj się... Napewno Synek jak i goście będą zadowoleni.

Klaudia wreście zaczeła lepiej spac w nocy. Dziś np. zrobiła tylko dwie pobudki o 1 i 4 ale wystarczyło zabujac łózeczkiem i poszłam spać a potem o 6.30 był cyc i poszła jeszcze spać do 8.30. Ciekawe czy to tylko tak przez kilka nocy będzie czy może tak zostanie. Bardzo bym chciała bo mam dosyć ciągłych jej pobudek nawet co godzinę.

Najserdeczniejsze życzenia dla roczniaków: Krzysia i Natanielka
oraz
buziaki dla Anulki na 13 miesięcy

reklama
I ja się witam!

oraz

100lat! :-):-):-):-):-)

Witam dopiero teraz,nawet nie mam czasu czytac,potem wpadne.Net mi szwankuje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Doczytalam tylko 'gdzies" ze mamy kolejna ciezarna majoweczke :-D:-D:-):-):-):-) Vanessa2 Gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Odezwij sia na majoweczkach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry