sylwia85
Majowe mamy'08
Hej my dopiero teraz po weekendzie bo w szkole u mamy i w niedziele normalnie pierwszy raz wypad bez Zuzi na baseny termalne w Bukowinie Tatrzańskiej aż nie moge teraz uwierzyć że rzeczywiście sie wybraliśmy ale było super naladowaliśmy baterie Pierwszy dzień wolny od roku można powiedziec
Wczoraj byłam u dentysty zrobilam 2 zeby w końcu kupilam Zuzi huśtawke album świeczke Ogólnie staram sobie rozłożyc przygotowania do urodzin bo troche osób nam sie zwali w niedzielę a w sobote mamam egzamin i szkołe A i wczoraj były u nas cale popołudnie i wieczór burze ale i tak nie ma porównania do tych które były tam gdzie przedtem mieszkaliśmy
Sto lat dla
Dareczka i Maksia
Julianki ,Isabelle,Mateuszka i Dawida
mam nadzieje że nikogo nie pominełam
my nie mamy takich bajecznych tortów ale też zamówiląm w cukierni i dam ponad 40zl mam nadzieje ze bedzie ok i w miare normalne ustrojenie
Keyko trzymaj sie
na razie tyle bo Zuza już zniecierpliwiona
Wczoraj byłam u dentysty zrobilam 2 zeby w końcu kupilam Zuzi huśtawke album świeczke Ogólnie staram sobie rozłożyc przygotowania do urodzin bo troche osób nam sie zwali w niedzielę a w sobote mamam egzamin i szkołe A i wczoraj były u nas cale popołudnie i wieczór burze ale i tak nie ma porównania do tych które były tam gdzie przedtem mieszkaliśmy
Sto lat dla
Dareczka i Maksia
Julianki ,Isabelle,Mateuszka i Dawida
mam nadzieje że nikogo nie pominełam
my nie mamy takich bajecznych tortów ale też zamówiląm w cukierni i dam ponad 40zl mam nadzieje ze bedzie ok i w miare normalne ustrojenie
Keyko trzymaj sie
na razie tyle bo Zuza już zniecierpliwiona