reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Iwonka to jest kłucie w okolicy wątroby,woreczka- sama nie wiem, bo lekarka tez nie jest pewna czy to nie wrzody, dlatego wysyła mnie na badania dodatkowe. Tak sporadycznie zaczęło się z dwa miesiące temu. Ale od zeszłe środy non-stop boli i do tego doszła gorączka. Nic mnie nie kłuje jak tylko oddycham i mrugam powiekami;-). A jak tu sie bawić z dzieckiem, no i z jedzeniem ma problem- dostałam jakies tabletki i dzisiaj zjadłam śniadanie:sorry2:.

Mam jeszcze chwile, to nadraobię zaległości- mama jest z Domiś na spacerku:tak:

reklama
Witam.
Pisałam Wam, że od jakiegoś czasu mam pewien kłopot i jest 50% szans, że będzie wszystko ok. Cieszy mnie to, bo wczoraj byłam już przekonana, że będzie źle a tu jakaś nadzieja. Niestety jest jeszcze wiele sprzeczność i dopiero w piątek będę wiedziała jak sprawa się zakończy. Trzymajcie kciuki.

kwiateczek - W tym Dino parku byli w Kołacinku czy w innym miejscu? Moim znajomym co tam byli ogólnie się podobało ale faktycznie za częśc atrakcji trzeba dodatkowo płacić.

panna_migotka - Ja też kupowałam zestaw do piaskownicy i były te rzeczy co w Twoim plus mała konefka i dwie foremki za 10 zł w carrefourze

iwonka - My planów wakacyjnych konkretnych jeszcze nie mamy. Możliwe, że wogóle nigdzie nie pojedziemy. Co jedynie do takiej Rodziny męża którzy mieszkają całkiem blisko morza, bo jakaś impreza tam się szykuje to bysmy zostali na kilka dni.

W dniu pierwszych urodzin składamy najserdeczniejsze życzenia, dużo zdrówka, uśmiechu i słoneczka Juliance, Mateuszkowi i Isabell

Ostatnia edycja:
Keyko oby badania wyjasnily sytuacje i najwazniejsze, zebys w koncu przestala cierpiec.

Olu, Panistepelek kciuki zacisniete.

Ja za zestaw zabawek do piasku zaplacilam 5, 20 zl. Wiaderko, sitko, lopatka, grabki i 3 foremki. Az sie zdziwilam przy kasie bo nie sadzilam ,ze mozna jakies zabawki za 5zl kupic a ten zestaw mial najfajniejsze foremki.

[/B]mm81[/B] - Pracowitą masz córeczkę skoro Ci tak przy sprzątaniu pomaga, moja to póki co robi bałagan :p
Rzeczywiście bardzo tanio dałaś za te zabawki. gdzie kupowałaś?

Kupowalam w sklepie z zabawkami niedaleko nas. Maja tam sklep- hurtownie ale ceny detaliczne naprawde niskie i olbrzymi wybor zabawek. W niedziele kupilam tam Ani hustawke plastikowa za 24zl a na allegro takie byly po 32 zl.

reklama
keyko - mam nadzieję że badania będą wporządku. Musisz strasziecierpieć. Wspólczuję.

mm- no to zeczywiścei tanio kupujesz. Pozazdrościć:tak:

my po spacerze. Mała spi najedzona. Zupkę wszamała migusiem tak jej smakwała. Pogoda sie poprawia to może drugi raz wyjdziemy na spacer... zobaczymy jak mała wstanie.

Do góry