reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Cosmo, fajnowo, że wróciłaś do nas i ty też przekaż mamie życzenia szybkiego powrotu do zdrówka...

Dziękuję... mam nadzieję, że tam gdzie będziemy niebawem mieszkac będzie internet bo ja uzależniona od Was jestem i normalnie świrowałam już :tak:
Dzień dobry!!
Miłego dnia wszystkim. I proszę trzymajcie za mnie kciuki, dziś do 18 mam odesłać to moje kobylaste zlecenie, a pracy mam jeszcze duuuuuuuuuuużo :szok::szok:

Kciuki zaciśnięte, ale Ty dzielna kobieta jesteś i dasz rade się ze wszystkim wyrobić :-)

Cosmolady, zdrówka dla mamy! A Maja przechodzi coś w stylu buntu dwulatka?​
tak właśnie od jakiegoś niedługiego czasu mamy na tapecie bunt dwulatka... powiem jedno przerąbane

reklama
witajcie majóweczki czytam Was ale albo z czasem krucho albo z samopoczuciem albo nie ma szans żeby bez pomocy Majki usiąść przy komputerze a ta mała koza jak się dorwie do myszki albo klawiatury to nie ma mocnych :dry:trudno jakoś tak z marszu wbić się i sama już nie wiem co chciałam napisać przede wszystkim
dla małych i dużych solenizantów wielkie sto lat i dużo zdrówka torciki już tu takie były że nie śmiem nic dorzucać
Cosmo fajnie że wróciłaś a dla Twojej mamusi dużo zdrówka :tak::tak:
Olu trzymam mocno kciuki :tak:
milego dnia kobiety :tak::tak:

W dniu pierwszych urodzin składamy najserdeczniejsze życzenia, dużo zdrówka, uśmiechu i słoneczka Juliance, Mateuszkowi i Isabelli :happy2:
U nas pada strasznie :zawstydzona/y: Wczoraj wieczorem szalała burza nad nami, a mąż wracał z pracy na rowerze. Strasznie się martwiłam, na szczęście dojechał szczęśliwie.

I my dolaczamy do zyczen! :-):-):-):-)

Jeszcze malzonek autem nie jezdzi?

Witam.U nas słonko,czyste niebo prawie.Malzonek w pracy dwa dni do pozna.Mam zamiar dzis skosic trawe.Milego dnia :-)
Cosmo zdrowka dla mamy:tak:
Ola trzymam kciuki :tak:ale i tak wiadomo ze dasz rade :-p
Kamilka cos cie czesto lapia te chorobska,zdrowka zycze!
Pola oby do wakacji :tak::tak:

A tak wogole to macie juz plany wakacyjne????????????

Iwonka, nie jeździ jeszcze bo nie ma czasu odebrać prawka. Ale i tak nie opłacałoby się mu jeździć autem do pracy i stać w korkach, bo jak jest ładnie to woli rower (zapalony rowerzysta), a jak brzydko, to autobusem, który ma swój pas i nie stoi w korkach.

Ojej, ja jeszcze nie myślałam o wakacjach. Może pojedziemy do Czorsztyna jak w tamtym roku? :happy2:

A tak wogole to macie juz plany wakacyjne????????????

mi sie na wakacje marzy Budapeszt i zródła termalne... ale ceny noclegów przerażają!!! choć już na oku coś mam! jak to nie wypali to za pewne znowu góry :tak: może tym razem Słowacja :tak:chociaż nie wiem, bo to Tatry Wysokie... ale urlop musi być! i co najmniej 10dni :blink:

Witam Was,
Juliance, Isabelli i Mateuszkowi 100 lat

Minka, widzę że plany już prawie konkretne, góry piękna sprawa:-)
Pchatko, doskonale Cie rozumiemy przecież to są małe trzpioty z naszych dzieciaczków:-):-):-):-)
Cosmolady, fajnie że się odezwałaś czekamy kiedy już znów będziesz aktywna na BB:-)
Kamilko, zdrówka życzę:-)
Olu, Kciuki zaciśnięte:tak:
Zosia już przymierza się do 2 godzinnej drzemki, potem teściowa przyjedzie bo basen znów dziś, ale na późniejsza godzinę więc małżona nie będzie, no to teściówka z małą posiedzi niech już się powoli przyzwyczaja:-). Ja wczoraj na obiad zrobiłam pastycjo super fajna rzecz ala lasagnie polecam
Maciej Kuroń - Tylko sprawdzone przepisy kulinarne / Przepisy / Wieprzowina
jeszcze na dziś mam więc obiad z głowy;-)

Wszystkiego najlepszego dla Isabell, Julianny i Mateuszka :-)

Moje dziecko postanowilo mi towarzyszyc przy sprzataniu domu. Najpierw gonila po pokoju za szynszylami. Pozniej co chwile musialam ja odczepiac od kabla od odkurzacza :baffled:, a jak porzadkowalam dokumenty to znalazla wizytowke i zjadla kawalek :baffled:

Witam,

U nas pogoda do bani. Nie chce się wyłazić. Mla jeszcze spi. Dzisiaj ugotowałam zupke wspólna dla nas dwóch. Już muszę zacząć dawać małej nasze jedzonko, bo nie chce mi się dwoch obiadów gotować ;-)

My się też w gory wybieramy w wakacje. Zabieramy moich rodziców bo jeszcze nie byli a sami nie pojadą. Zresztą zosatwi się im Zuzię z raz i pójdziemy sami na szlak boz dzieckiem to długo się nie nachodzi po górach.

10000000000000 BUZIAKÓW DLA SOLENIZANTÓW !!!!!!!!!:-)

Cześć dziewczyny!

Ja do końca tygodnia w domu na chorobowym. Jutro idę na usg brzucha, a później chyba czeka mnie jeszcze gastroskopia:-(. Lekarka przypuszcza, że wysiada mi woreczek żółciowy:szok:.

Postaram sie was nadrbić dzisiaj.

I odrazu przepraszam, ale część karteczek wyśle dopiero dzisiaj, poprostu już normalnie nie mgłam wunkcjonować i na poczte nie byłam w stanie się doczłapać:-(

reklama
Do góry