reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam

Moim dzieciom coś się poprzestawiało.. jak we Wrocku spali mi do 9 tak tu w Sosnowcu śpią do 6 z minutami :wściekła/y: jeszcze te ataki szału Majki doprowadzają mnie do szewskiej pasji.

Mama po operacji, już jest w domu, bidulka zwija się z bólu ale co zrobić, teraz będzie już tylko lepiej

Uciekam do tego mojego darciucha, do później.

Miłego dnia

Wszystkiego co najlepsze dla naszych dzisiejszych solenizantów Julianki, Isabelle, Mateuszka i Dawidka

reklama
blog-cake-764331.bmp

wszystkiego najlepszego dla Darusia, Maksia, Amelki i Igusi....znowu zaległe życzonka, ale ja po prostu nie wyrabiam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

i oczywiście dużo radości i zdrówka i słonka na bezchmurnym niebie przez całe życie dla ślicznych roczniaczków....Julianki, Isabelle, Dawidka

diaper%20cake.jpg

my na dzisiaj wymyśliliśmy sobie wesołe miasteczko na popołudnie, ale chyba nic z tego, bo deszcz pada od wczoraj wieczór...i plany poszłyyyyyy

Kamilka, zdróweczka, Cosmo, fajnowo, że wróciłaś do nas i ty też przekaż mamie życzenia szybkiego powrotu do zdrówka...

u nas jeszcze nie było imprezki urodzinowej, mam nadzieję że w niedzielę zrobimy grilla, tylko, żeby pogoda dopisała...to jednak najlepsze wyjście dla wszystkich, dzieciaczki sie pobawią na dworze, rodzice tez...lubię takie imprezki..a męczy mnie siedzenie przy stole w domku....

Dzień dobry!!
Miłego dnia wszystkim. I proszę trzymajcie za mnie kciuki, dziś do 18 mam odesłać to moje kobylaste zlecenie, a pracy mam jeszcze duuuuuuuuuuużo :szok::szok:

Dzień dobry!!
Miłego dnia wszystkim. I proszę trzymajcie za mnie kciuki, dziś do 18 mam odesłać to moje kobylaste zlecenie, a pracy mam jeszcze duuuuuuuuuuużo :szok::szok:
kciuki zaciśnięte tylko nie zapomnij powiedzieć że zrobiłaś zadanko hehhe bo nić nie zrobię z zaciśniętymi kciukami ;-)

dziękujemy za życzonka i dołączamy się do wstaniałych życzonek i pięknych torcików!:tak:

Minka, no właśnie, chyba nie powinnam nikogo tak przetrzymywać przez cały dzień ;-);-) Ale dziękuję za dobrą wolę :tak::tak: i znikam wobec tego!
Odezwę się wieczorkiem.

blog-cake-764331.bmp

wszystkiego najlepszego dla Darusia, Maksia, Amelki i Igusi....znowu zaległe życzonka, ale ja po prostu nie wyrabiam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

i oczywiście dużo radości i zdrówka i słonka na bezchmurnym niebie przez całe życie dla ślicznych roczniaczków....Julianki, Isabelle, Dawidka

diaper%20cake.jpg

I my życzymy wszystkim dzieciaczkom, które obchodzą ROCZEK wszystkiego naj... naj... naj...
Przepraszam, że nie ma mnie tu codziennie, ale mam masę pracy i nie wyrabiam :tak:
Czekam na wakacje!!!!
wszystkim życzę miłego dzionka

Witajcie. Dziękujemy za wszystkie wczorajsze życzenia.

W dniu pierwszych urodzin składamy najserdeczniejsze życzenia, dużo zdrówka, uśmiechu i słoneczka Juliance, Mateuszkowi i Isabelli :happy2:
U nas pada strasznie :zawstydzona/y: Wczoraj wieczorem szalała burza nad nami, a mąż wracał z pracy na rowerze. Strasznie się martwiłam, na szczęście dojechał szczęśliwie.

Ola, ja też trzymam kciuki :-) Będę miała pretekst, żeby nie sprzątać w domu :-D

Cosmolady, zdrówka dla mamy! A Maja przechodzi coś w stylu buntu dwulatka?​

Najserdeczniejsze życzenia dla małych roczniaków -Julianki,Mateuszka i Isabelli
składam ja i Nelcia ,która obecnie dusi komara!!!!!!!
ZDRÓWKA,SŁONECZKA I OSIAGANIA NOWYCH ZDOLNOSCI W DRUGIM ROKU!
Zasiadłam własnie po sniadanku do robienia testów na preawko ale chceć zajrzenia do was była silniejsza.........
Dzieńdobry mówie i spadam bo sie wciągne tylko....
A pogoda u nas taka,że zimno,11 st. i jakby deszc miał padać aż wychodzic się nie chce a trzeba jednak ...
Ale bez cienkiej kurtki i swetra nie da rady chłodnawo strasznie:wściekła/y:
Nie wspomne co było w zeszłym tyg.prawie lato !a teraz boszz co to za pogoda wkońcu ,Coś mi się wydaje,że lato marne w tym roku jak ju już w kwietniu ekscesy z pogodą były:confused:

reklama
hej dziewczyny

ja tylko na chwile Adas cos wariuje a ja slaba jestem..

Ja tez skladam naj naj lepsze zyczenia i obecne i zalegle dla dzieciaczkow gorace caluski :-):-)

Do góry