reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam dziewczynki
ja tylko na chwile nawet nie przeczytalam co tam napisalyscie.. szkoda mi ale nie mam sily jestem chora i bardzo oslabiona pokasluje boli mnie gardlo i wogole do bani:-:)-:)-(
Adas mi spi jak nigdy o tej porze:-):-)

u nas wlasnie pzeszla mala burza troche pada ale tak fajnie jest...

reklama
Kamilka, zdrówka!

Byłyśmy na spacerku i złapał nas deszczyk. Tylko nie wiem, która była bardziej mokra - ja czy Iga pod folią. Ja się patrzę, a ta trzyma soczek w kartoniku do góry nogami i leje jej się po spadniach :-p Ale wreszcie z kartonika jest w stanie wypić parę łyków, ale tylko na spacerze :sorry2:
Wczoraj kupiłam w ikei zestaw do piaskownicy, tylko piaskownicy nam brakuje :dry: Waham się, czy pozwolić jej bawić się w tej osiedlowej. Niby dzieciaki się tam bawią, ale na pewno niejeden piesek zrobił tam siku :zawstydzona/y: Poza tą piaskownicą nie mam żywcem innej :no:

Widzę, że klub krówek się powiększa :-D:-p Za rok mąż się uparł na serek z myszkami :happy2:

Ostatnia edycja:
wszystkiego naj, naj dla naszych( wszystkie dzieci nasze są ;-)) dzisiejszych jubilatów
DARKA
cake221.jpg

MAKSIA

i solenizantki
Igi

2100477348_b5bbfa2034_m.jpg

kamilka - szybkiego powrotu do zdrowia.

panna migotka- Ile dałaś za ten zestaw do piaskownicy i co w nim jest?

Ja się z Wami już żegnam, bo raczej dziś już tu nie zajrzę.
Spokojnej nocy.

Kathy to chyba alergia lub reakcja na cos nowego:sorry:jak dlugo dajesz tydz???od kiedy te krostki sa?Fajne masz zdjecia tylko nie moge ich zlapac by sie przyjzec:sorry::-D
Kamilka zdrowka zycze:tak:

Moj brat byl wtym parku z dinozaurami nie powiedzial ze to porazka:baffled:kupujesz bilet na wstep ale idac dalej,chcesz zobaczyc cos nastepnego musisz kupic nastepny:no:zawiedzeni byli tez tym co zobaczyli:baffled:

Pielegniarka byla,mamy instrukcje jak z nim postepowac w nocy kiedy sie obudzi dodatkowo mam pisac przez tydz co je i jakie ma kupki i jesli sie nie unormuje to idziemy do lekarza z lista:baffled:zobaczymy czy to za dziala,ponoc u innych dzieci dzialalo:sorry:tylko ze dzis to bedzie trudno bo po szczepionce jest:sorry:wstala wlasnie:baffled:

Ten torcik krowke ja tez bym wziela,niestety tutaj t niemozliwe bylo:sorry:sliczbnie wygladal i smakowicie:-p:-p

witam ja tak szybciutko

dziekuje serdecznie za zyczonka :-D:-D:-D

Dla Igusi Makasia wszystkiego najlepszego rosnijcie zdrowo

Darusiowi,Maksiowi i Amelce życzę wszystkiego co najlepsze....STO LAT!!!!!

Wszystkiego najlepszego dla Igusi z okazji imienin
Ufffff zdążyłam przed 24:00:tak::-):-):-)

reklama
Do góry