reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Och no to mnie pocieeszyłayście. Bałam się że jak jestem znią sama to może za mało do niej mówię:-( No ale jak tak to czekam na to jej paplanie z niecierpliwością:tak:

A wiecie byłam u ortopedy z małą w piątek. Powiedział że na jego oko to jest wszytko ok. Tylko że 100% pewności nie ma bo w tym wieku na USG to tak dobrze juz nie zobaczy się bioderek. Jak chcemy byc na 100% pewni to zrobi prześwietlenie dzieku. No ale po namysle nic robic nie bedziemy. Nie chce żeby ją napromieniowywali. Mogłam od razu zmienic ortopedę a nie wyaliłam przez poprzedniego kasę na rehabilitantkę, piłke i buty ortopedyczne. Może piłę rzynajmniejm gdzieś uda mi sie sprzedać. Poszukam w necie.

reklama
dziubek - Moja córcia po swojemu gada i to bardzo dobrze, ale takich normalnych słów pratycznie nie ma.
Co do ortopedy to z jednej strony fajnie, że jest wszystko dobrze, a z drugiej - szkoda, że musiałaś wydać kase na te wszystkie rzeczy skoro nie są konieczne.

no moja też po swojemu gada jak najeta:tak:

Sprawdzałam... piły nie opłaca mi się sprzedawać. No có.z będzie do zabawy:tak: Mała wstała idziemy na spacer.

Witam Was
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA AMELKI MAKSIA I DARECZKA
blog1511120421503od3.gif
Kathy,szkoda że wcześniej nie wpadłaś na BB bo cukiernia Sowa akurat ma swoją cukiernie w Koszalinie:tak: ale sama mówiłaś że szykują się kolejne imprezy:-)
Myślałam, że coś napiszę a tym czasem muszę uciekać bo moja królewna wstała od 11 do 14 :szok: oj ma spanie po mamie;-)
Ja już po basenie więc zaraz Zosia opyli jogurt i na małe zakupki no i oczywiście do parku na huśtawkę:-).
Potem jeszcze zajrzę, Buziaki:-)

Polko ja ybłam w Koszalinie zapisać się na egzamin i mieliśmy tort tam brać od Sowy ale A musiał szybko do pracy wracać i teraz jestem zła ale ten tez w smaku chwalili goscie!
My juz po zakupach i teraz mała śpi....Ciii:-p
Dałam małej za zgodą pediatry bebiko 3 i wypiła dopiero jedno opakowanie a wysypało ją nawet pod pachami i co to może być od mleka jak sądzicie alergia?

W czwartek mam z Olim do chirurga skierowanie -mały obgryza pazurki i tak sobie w kciuku skórki obgryzł ,że mu teraz paznokiec schodzi i ropa leci a zaczeło sie niewinnie od zaczerwienionej skórki........I ciekawe co teraz?
Dała nam skierowanie do chirurga i tyle......

Trochę się boję aby go nie bolało....

Lecę już pouczyć się cosik...:sorry2:

Kathy aleś odmłodziła Twoją Nelę ;-). Patrz suwaczek.
Darusiowi,Maksiowi i Amelce zycze wszystkiego co najlepsze....:-)

Wszystkiego najlepszego dla Igusi z okazji imienin
Dołączam się do tych kolorowych życzeń :-)

ja-anna-on - Dino Park ogólnie jest w kilku miejscach. Ten do którego My planujemy jechać jest akurat w Kołacinku. Zaraz obok jest ta Kraina Mikołaja.
Dzięki za linka, obejrzę zaraz. A byłąś może tu ZOO Safari :.: Borysew :.: Poddębice :.: bo w sumie to gdzieś niedaleko od Ciebie też.

Dziekuje wam za karteczki reszta dzis doszła i w sumie mamy ich 7!
Kto wysłał ten wie......
Mam nadzieję, że masz też mnie na myśli :-)

Dobrze, że byłam z dziewczynami na dworze do południa bo teraz trochę pokropiło i trawa mokra. Zresztą przyszła do nas dwuletnia majowa sąsiadeczka i siędziewczyny razem bawiły. I ku swojemu zadowoleniu :zawstydzona/y: porównywałam wzrost mojej Natalki i tej dwulatki. Natalka jest od niej niższa jakieś pół głowy, to chyba nieźle z jej wzrostem :-).

A co do gadania to Natalka rozmawia w bliżej nieokreślonym języku, znanym tylko jej, oprócz tego mówi mama, tata, baba, dada, nie. Jeszcze nie przeklina ;-)

reklama
Jo-anna-on - Nie byłam w tym ZOO Safari i akurat do tego miejsca mam kawałek drogi, bo ja mieszkam z drugiej strony Łodzi a do samej Łodzi mam 60 km. Ale ogólnie też ciekawe miejsce, tak mi się wydaje.

Do góry