reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Kwiateczek, dziękujemy :happy2: Szczerze powiedziawszy zapomniałam o tych imieninkach :zawstydzona/y::eek: Dobrze, że mi przypomniałaś, to ją ucałuję przynajmniej :-p

reklama
witam po dłuuuugiej przerwie, mam nadzieję, że przyjmiecie mnie spowrotem do swego grona

Wszystkiego najlepszego dla naszych małych chłopaczków

Masio, Daruś STO LAT!!!

Mój Michaś mówi tylko mama, tata, baba, daj, am, hej i pa też mi się wydaje malo, bo Majka w jego wieku mówiła duuuużo więcej, za to młody od miesiąca pięknie chodzi i w ogóle z dnia na dzien jest coraz sprawniejszy :-)

Czy Wasze maluchy budzą się jeszcze w nocy na jedzenie? U nas jest 1 pobudka w nocy a druga nad ranem masakra jakaś, mały się najada, bo nigdy do końca nawet nie zje a mimo to sie budzi... próbowałam oszukać i dać herbatkę lub wodę, ale za 5 minut był krzyk niesamowity i trzeba było robić mleko...

BeataW gdzie dokładnie we Wrocku mieszkasz...?

Witaj Cosmolady :-) Nie wiem, co Ci poradzić, bo u nas wystarczyło podać przez parę nocy herbatkę, żeby stwierdziła, że skoro nie dostaje mleka, to nie ma sensu się budzić. Już od 5 miesięcy nie jada w nocy na szczęście :happy:
Może daj mu na kolację kaszkę na gęsto, no chyba, że dajesz i nic to nie pomaga...

Iwonka, o to dokładne ten przepis, z młodą kapustką i ziemniaczkami pycha :-)

Ostatnia edycja:
Witam was kochane majóweczki poniedziałkowo :-)
starsznie mnie dzi ,s głowa boli z powodu @@@
ale mam to gdzieś i czekam na koniec wtedy tez może wybiore sie do gina...
Mała jeszce śpi a ja jak widać uczę sie testów na prawko:-D:-D:-D
Sama jestem zła na siebie bom mało juz czasu mi zostało:szok:A ja mało co robie tym kierunku:wściekła/y:

Obiecałam zdjecia alw wystapiły pewne problemy dotego komp sie mu;li i tarce mnustwo czasu postaram sie wieczoeerm co?
A z roczku są lipne te zdjecia bo przeciez nikt mi z dzieckiem nie umiał zrobić i nie mam żadnego prawie ale złej jakości kured!!!!Kurde!

A co do tego "Kurde" Hani to może ona z "Brzyduli "to wzięła "kurde blaszka"!!!!
Może juz blaszka nie umie powiedzieć ale "kurde"????
Heee ciągle się z tego śmieje hihih.
No wstała mała Nelka ..Ciągle mysle,że to takie małe jeszcze niemowlę a tu już praiw człowieczek na nogach zapitala :szok:
Szkoda mi jej od cyca odstawiac ale kiedys trzeba tylko nie wiecie jakie my co wieczór mamay z nia koncerty:szok::szok:Płacze jakby obdzierali myślę,że to minie........Pa:-)

Witam.

kwiateczek - Arobretum to takie miejsce gdzie jest mnóstwo krzewów, drzew i innych roślinek sadzonych w celu badawczym czy naukowym.

ja-anna-on - Dino Park ogólnie jest w kilku miejscach. Ten do którego My planujemy jechać jest akurat w Kołacinku. Zaraz obok jest ta Kraina Mikołaja.
DINOPARK - Park dinozaurów w Kołacinku, Dinozaury Naturalnej Wielkości, Wycieczki szkolne, Muzeum Paleontologiczne, Park jurajski, Park rozrywki, DinozauryDINOPARK - Park dinozaurów w Kołacinku, Dinozaury Naturalnej Wielkości, Wycieczki szkolne, Muzeum Paleontologiczne, Park jurajski, Park rozrywki, Dinozaury

cosmolady - Moja córcia też w nocy budzi się na jedzenie.

Darusiowi,Maksiowi i Amelce życze wszystkiego co najlepsze... :)

Ostatnia edycja:
Hej Kochane,

My w weekend jak zwykle zalatani. Chcemy do maksa wykorzystywać czas kiedy to mąż w domu jest. Co do gadaniny dziecka to moja ciągle cos papla ale jezcze nie na temat. Jak mówi mamam to może tak cłay dzien i razej nie wie że to o mnie hcodzi. Chyba tylko wie co to znaczy nie. jak czytam co wasze pociechy gadaja to zaczynam się martwić że ta moja to jeszcze nie kuma słów.

Składam zaległe zyczenia dla NELCI, MINKI oraz dzisiejsze z okazji pierwszych urodzin dla DARUSIA, MAKSIA I AMELKI.

A moja pospała dzisiaj do 8. Wprawdzie obudziła się razem z tatem który do pracy się szykował o 4.30 ale po krótkich marudzeniach poszła dalej spać:tak: O dziwo ni wyspałam się:szok:;-)

Dzień dobry!!!

Wszystkiego najlepszego dla naszych słodkich jubilatów!!!!!!

Dziubek, mój Mikuś też nie mówi - co mu dobrze wychodzi to "nie", mówi też czasem mama ale tak bardziej meme mu wychodzi. Zaczną w swoim czasie, nie martw się!

reklama
Moja prowadzi bardzo poważne monologi w swoim języku :-D A tak to mówi baba, mama, od święta tata, bach (jak coś spadnie), więc też niewiele :blink:

Do góry