reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Minko STO LAT!!!!!!!!!!!

No torta miałam od nas takiego z obrazkiem disneya i mi nie zabardzo odpowiadał taki oklepany ,ponieważ nie było czasu wczesniej jechac jedank te 25km specjalnie po tort:-p
I wyszło ,że krówki nie było....
A zdjecia wkleje jak tylko dane z dysku pokasuje bo mamy zawalony:wściekła/y:
Przecież nawet suwaczki od x czasu nie zmienione hehehe.
My dzis po porannym deszcu mieliśmy słoneczną ale nie za ciepła pogodę -wybralismy się w czwórke do parku-lasku na spacer :cool2:
Narobiliśmy kilometrów a nogi mi wchodza normalnie!!!!

śmiać mi się chce ,że Hania tak pieknie juz mówi nawet "kurde":happy2:
Bo moja to tylko "mama","tata","bam","da",Ale najlepsze jes "dzidzi"(jak widzi dzieci lub zdjecia z nimi a nawet swoje odbicie:-D),oraz "cycy".I to na tyle hihi ,Pozatym wczoraj na swoich pierwszych urodzinkach sama sie puściła choć tego nie robi bo się boji i wali prosto na pupe .Wczoraj zrobiła 2 kroki:-):-):-)A tak woli na czterech(zasuwa jak pershing ledwo ją doganiam :szok::-pzę dobranoc wam!

Nie obiecuje ale jak tylko mam czas wpadam do nas do was....

reklama
Kathy - Moja córcia też ciągle mówi od kilku dni "dzidzi" tyle, że Ona to na wszystko i głównie jak się cieszy :p.

A ja zamiast iśc spać tak jak pisałam to wstawiam sobie zdjęcia z dzisiejszego dnia.

Polka u nas lyzeczka normalnie zasuwa tylko wieczorem bywaja problemy bo zmeczony jest no i zawsze probowalam te butle wcisnac ale nie chcial:no:a dzis rano znowu krzyczal na butle i pieknie zjadl a wieczorem juz nie,lyzeczka musialam bo marudzil juz starsznie:baffled:
Iwonka zdjecie z poniedzialku,na urodzinki zabralismy go do wesolego miasteczka-mini no i do parku:-)Kiedy tak patrze na ten suwaczek to tak dziwnie bo jest na poczatku i ta jedynka:-D:sorry:taki duzy juz sie wydaje:sorry:
Panistepelek a co to jest arboretum?jakis park??super ze niedziela sie udala:-)
Kathy moj synek mowi tylko mama i baba:baffled:nawte tata nie powiedzial jeszcze:no:teraz na krowke jeszcze mmmmm:sorry:najlepiej reaguje na masz:-D:-D:-D na daj dlugo sie zastanawia:-D:sorry:powinin juz wiecej mowic nie????????a jak cos chce to ummmmumm i tyle:baffled:

ogladamu jakis nowy film z Segalem jeszcze w kinach nie ma ale tlumaczenie masakra:no:
jutro ta pielegniarka w koncu przyjdzie:sorry:zobaczymy co wymysli n NASZE NOCNE PROBLEMY

CZeść Dziewczyny
dawno mnie tu nie było więc po pierwsze wszystkim Roczniakom - STO LAT !!!!
Mój Szymek powiedział dziś "nie idzie" - czekaliśmy na jego tatę i tak sobie paplałam idzie ten tat czy nie a on na to nie idzie - myślałam że padnę. Muszę nadrobić czytanie więc uciekam - pozdrowienia dla wszystkich.

AAAA w sobotę uczestniczyłam w małym spotkaniu na działce dziewczyn z wątku czrwcowego 2008 - super sprawa. Co prawda większość nas była z Wrocławia - no ale może warto by pomyśleć???

Spóźnione życzenia dla Nelci i dla Minki sto lat!!! Wszystkiego, co najlepsze w życiu - dla Was!!!

Kwiateczek fajna fotka w podpisie.

Panistepelek gdzie jest ta kraina św.Mikołaja dokładnie? I dino park?

Idę spać.

Witajcie dziewczynki :-)

Chciałabym złożyć zaległe życzenia urodzinowe dla Minki, a także

100 lat dla Darusia i Maksia z okazji pierwszych urodzin!! :happy2:

My wczoraj byliśmy w centrum na spacerku, a potem na obiadku u rodziców. Mama zrobiła fajne mięsko z przepisu Kuronia mmmmm.

Miłego dnia!

Witam.:happy:Wcinam wlasnie sniadanko przy kompie.Slonko swieci:-),pranko sie robi.Malzon znow ma wolne i poszedl do sklepu po buleczki ale jak zwykle go wcielo :wściekła/y: Jemy pieczywo sobotnie:tak:
Migotka a jakie to miesko,zdradz szczegoly ;-)

Wszystkiego najlepszego dla Darusia i Maksia !
urodziny7.gif

okazyjne__1_.gif

Iwonka, to były polędwiczki wieprzowe w sosie winnym z kaparami, estragonem i czymś tam jeszcze. Jakbyś była zainteresowana, to ja zapytam mamy, który to był dokładnie przepis.

reklama
Witam
Darusiowi,Maksiowi i Amelce zycze wszystkiego co najlepsze....:-)
balonik.gif

Wszystkiego najlepszego dla Igusi z okazji imienin
Zobacz załącznik 133277

U nas moze bedzie dzis ladnie bo slonko piekne,czekam na pielegniarke:baffled:o 3 mamy szczepionke na 12 miesiac:baffled::sorry2:az sie boje:confused:
Iwonka dzieki;-)napewno sobie jakas znajde moze i dla siebie tylko kiedy przeczytam:sorry2:
Joanna dzieki,moj szkrab w akcji:-Dciezko bylo go zlapac w kadr ale jakos sie udalo;-):tak:

Do góry