panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Mąż zdał!!! Ale się cieszę, bo to w końcu trochę kasy zaoszczędzone i kłopot z głowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Troszkę tak, ale uwierz mi, że on masakrycznie z tym przeginaShanta, bardzo dobrze, troszkę zazdrości o własną kobietę jeszcze nikomu nie zaszkodziło
Ja również śpiewam sto lat, sto lat!!!Całuski dla Klaudii i Zuzi!!
Dostałam właśnie pakiet z bobovity z próbkami i poradnikiem żywienia starszego dziecka. Tak mi szkoda, że moja nie może jeść wszystkiego, bo tyle fajnych rzeczy jest.
w dodatku martwi mnie to uczulenie bo nie ladnie wyglada:---( moj kochany bobasek...
dalam mu wapno i Zyrtec i mam nadzieje ze przejdzie bo koszmar... nie widzialam jeszcze czegos takiego.. mam nie natluszczac tylko leki podawac..
Troszkę tak, ale uwierz mi, że on masakrycznie z tym przegina
Pochwalę się tylko, że byłam dziś w ciucholku, obkupiłam się po uszy! W ogóle ostatnio mam jazdę na ciucholki, jak tylko mam chwilę wolną po pracy do pociągu, to tam biegnę.