reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Panna_Migotka gratulacje dla męża.....
niepelnosprawny_kierowca_01.jpg

a dziewczyneczkom, które obchodzą dziś swoje święto - wszystkiego wszystkiego najlepszego..

ja już się zbieram do mojego niesforka i zaraz na spacer....mam dziś jakiś dołowy nastrój, ale może spacerek mi polepszy humor...miłego popołudnia majóweczki...

Dzięki Anusia :-)
Dostałam właśnie pakiet z bobovity z próbkami i poradnikiem żywienia starszego dziecka. Tak mi szkoda, że moja nie może jeść wszystkiego, bo tyle fajnych rzeczy jest.

Hej dziewczyny
ja sie witam po pracy zmeczona troche.. w dodatku martwi mnie to uczulenie bo nie ladnie wyglada:-:)-:)-( moj kochany bobasek...

dalam mu wapno i Zyrtec i mam nadzieje ze przejdzie bo koszmar... nie widzialam jeszcze czegos takiego.. mam nie natluszczac tylko leki podawac..

wogole mam dzisiaj pecha bo jak moj maz do mnie dzwonil to z torebki jak wyciagalam tel wypadlo mi 20zl i szlag je trafil!!

Dzieki za zyczenia,jeszcze rok temu narzekalam i nie moglam sie doczekac rozwiazania,planowalam ze w weekend majowy urodze a tu jeszcze miesiac sie meczylam ...Cos mi suwaczek zle chodzi,za szybko bo juz o jeden dzien przeskoczyl u Klaudii.
Jestem dzis padnieta,umyje podlogi i sie klade.Chyba sobie piwko walne przed snem..
Migotka gratki dla meza!
Kamilka ja dzis znow upralam 10zl i normalnie prawie polowa nadruku z niego zeszla.Kurcze moze falszywe bylo.....
Polka ladne masz zdjecie w podpise :-)

Dzieki dziewczyny,mam nadzieje ze cos znajde moze dzis,bylby za tydz juz akurat na urodzinki:-);-)

Panna Migotka gratki dla meza:-)pewnie ze klopot z glowy,CHLOP NIEZADOWOLONY TO GORZEJ NIZ CHORE DZIECKO:baffled::-D:-D

Kamilka nie nosisz portfela:no:ja sie nauczylam wkllasnie dlatego bo ciagle gubilam kase:baffled:
Pozniej napisze jeszcze,odezwala sie pani w sprawie pracy;-)

Shanta, bardzo dobrze, troszkę zazdrości o własną kobietę jeszcze nikomu nie zaszkodziło
Troszkę tak, ale uwierz mi, że on masakrycznie z tym przegina
Całuski dla Klaudii i Zuzi!!
Ja również śpiewam sto lat, sto lat!!!

Hej!
Wpadłam tylko na chwilę, dzisiaj latam cały dzień, padnięta jestem. Pochwalę się tylko, że byłam dziś w ciucholku, obkupiłam się po uszy! W ogóle ostatnio mam jazdę na ciucholki, jak tylko mam chwilę wolną po pracy do pociągu, to tam biegnę. Muszę przystopować, bo z torbami pójdę. Ale jak to zrobić, jak obejrzałam tylko część? Na rzeczy dla Amelki tylko zerknęłam, kupiłam jej tylko spodnie, znalazłam też dla niej przepiękną tuniczkę z H&M za 5 zeta, ale już mi kasy zabrakło (bo wszystko co do złotówki poszło na mamusię :zawstydzona/y:). Mam nadzieję, że nikt jej nie gwizdnie

Shanta no to zakupy udane,ja nie mam w poblizu zadnego ciucholka... jest jeden ale nic specjalnego i nawet nie mam jak tam wejsc z wozkiem

To szkoda Iwonka, moim zdaniem ciucholek to super wynalazek, wypijmy za zdrowie tego kto to wymyślił :-)
Jeśli jest tu jakaś dziewczyna ze Śląska - polecam ten lumpeks obok tzw. superjednostki, mega duży

reklama
Wszystkiego naj dla Klaudii

Jeśli mamy i tata nieudzielający się , czytają nas chociaż to również składam życzenia dla maluszków.
Dostałam właśnie pakiet z bobovity z próbkami i poradnikiem żywienia starszego dziecka. Tak mi szkoda, że moja nie może jeść wszystkiego, bo tyle fajnych rzeczy jest.

Wiktoria ostatnio napisała ze musi mi być trudno z takimi rygorami. Napisałam, że nie a potem uświadomiłam sobie, ze jednak tak. Moze nie z mlekiem, bo Mikutek na diecie od 3 tygodnia życia i jakoś tak przywykłam. Natomiast gluten to jednak udręka.
Tak sie cieszyłam jak ostatnim razem dali sinlac i misiowy ogródek z brokułem.:tak:
Nie wiem po co daja mleko, przecież nikt nie zmieni, po to żeby potestowac na raz ( a nie wiem nawet czy starczy), moze się dziecko bólu brzucha nabawić.

Gratulacje dla męża.

w dodatku martwi mnie to uczulenie bo nie ladnie wyglada:-:)-:)-( moj kochany bobasek...

dalam mu wapno i Zyrtec i mam nadzieje ze przejdzie bo koszmar... nie widzialam jeszcze czegos takiego.. mam nie natluszczac tylko leki podawac..

można zyrtec i wapno na raz? Co lekarz to szkoła...

Miałam pisać , ze uczulenie jak Polka opisała reakcje po soczku. Nie dawałaś takiego? Truskawki, maliny ?

Troszkę tak, ale uwierz mi, że on masakrycznie z tym przegina
Pochwalę się tylko, że byłam dziś w ciucholku, obkupiłam się po uszy! W ogóle ostatnio mam jazdę na ciucholki, jak tylko mam chwilę wolną po pracy do pociągu, to tam biegnę.

No, coś zauważyłam wcześniej ( impreza w pracy), ze masz zaborczego faceta :no:
Niby fajnie ale nie na codzień.

Ja jestem uzależniona od ciuchola ( obecnie na odwyku).
Myślę, ze nawet fajnie by mieć taki przybytek, ale trzeba mieć dojścia, jakieś źródło szmat. Jak jakiś szlam się będzie brało, to interes padnie, a nie masz wpływu.
Ja już przeszłam na myślenie MATKA POLKA nie zachodzę, na " dorosłe " rzeczy. Zresztą zauważyłam, ze na roczek to mało dobrych, niezciuchanych rzeczy jest - albo za małe albo za duże. Oczywiście jak widzę te 56 to mi się łezka kręci w oku.

Do góry