reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Iwonka cos nie doczytalam:sorry:Aukcja jest zakonczona:tak:a teraz sie wycofal z transakcji:no:szukam nowego ale nie ma takiego:no:tzn jest ale bez barierki:baffled:

Kamilka co do watku to nie wiem,teraz i tak malo mam jest bo robi sie cieplo i niektore watki sa wrecz zapajecznione:-D:-D:sorry:

oki lece juz bo padam,chcialam cos obejzec ale nie chce mi sie:baffled::sorry:

reklama
Dzień dobry!!

Kamilka - plamki, krostki i strupki - a to nie jest przypadkiem ospa w łagodnej postaci? Dziecko przecież nie musi być całe wysypane...

Shanta, bardzo dobrze, troszkę zazdrości o własną kobietę jeszcze nikomu nie zaszkodziło!

Gloria, super że jednak z dzidzią ok. Fajnie, że wybieracie się w podróż do Europy, na pewno miło Ci będzie odwiedzić wszystkich!

Kwiateczek, mam nadzieję, że uda Ci się znaleźć ten wybrany wózek w takiej wersji jak chcesz. Powodzenia!

Polka, no wreszcie jesteś! :-)

Miłego dnia majóweczki!

Witam.Slonce nas rozpieszcza ostatnio :-) i od weekendu ma byc podobno ponad 20 stopni :-) W niedziele idziemy do ZOO bo w nastepny weekend majowy pewnie bedzie juz calkiem tloczno.Wogole to bym chciala gdzies wyjechac na majowke.hmmm

Witajcie.

Na początek składam życzonka dla dzisiejszych solenizantów: Klaudii i Zuzi :-)

Kamilka, jedyne, z czym mi się kojarzą strupki, to uczulenie. Moja tak miała, ale pewnie u Adasia to co innego, bo chyba do tej pory nie był na nic uczulony.

Kwiateczek, ale Was wyrolowali z tym wózkiem :no: Tyle czasu straconego.

Ja dziś byłam rano u laryngologa z moim wyimaginowanym polipem. Nic tam chyba nie mam, ale okazało się, że mam krzywą przegrodę :baffled: i mogę mieć problemy z zatokami z jednej strony.
Zawiozłam też męża na egzamin. Teorię właśnie zdał i czeka teraz na praktyczny, a przed nim ze 100 osób. Dobrze, że tam jakiś bar jest, bo pewnie cały dzień tam spędzi.:confused2:

Witam Was,
ja również składam serdecznie życzonka dzisiejszym solenizantkom:-)
Migotka, trzymamy kciuki za męża na pewno zda:tak: a ze stresu pewnie nie będzie mu się chciało jeść:-)
Iwonko, my wczoraj planowaliśmy wyjazd nad morze, oczywiście wszystkie fajne kwatery są pozajmowane, normalne już w marcu są rezerwacje, więc jedziemy my za tydzień jedziemy, a w weekend majowy przychodzą do nas znajomi też z małym dzieckiem i jedziemy do centrum wodnego:-)
Zosia, ma drzemkę do 12 więc pewnie niedługo się obudzi, zje drugie śniadanko i jedziemy do jej koleżanki rówieśniczki też Zosi:-)

Życzę Wam miłego popołudnia:-):-):-)

reklama
Do góry