reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Iwonka cos nie doczytalam:sorry:Aukcja jest zakonczona:tak:a teraz sie wycofal z transakcji:no:szukam nowego ale nie ma takiego:no:tzn jest ale bez barierki:baffled:

Kamilka co do watku to nie wiem,teraz i tak malo mam jest bo robi sie cieplo i niektore watki sa wrecz zapajecznione:-D:-D:sorry:

oki lece juz bo padam,chcialam cos obejzec ale nie chce mi sie:baffled::sorry:

reklama
Dzień dobry!!

Kamilka - plamki, krostki i strupki - a to nie jest przypadkiem ospa w łagodnej postaci? Dziecko przecież nie musi być całe wysypane...

Shanta, bardzo dobrze, troszkę zazdrości o własną kobietę jeszcze nikomu nie zaszkodziło!

Gloria, super że jednak z dzidzią ok. Fajnie, że wybieracie się w podróż do Europy, na pewno miło Ci będzie odwiedzić wszystkich!

Kwiateczek, mam nadzieję, że uda Ci się znaleźć ten wybrany wózek w takiej wersji jak chcesz. Powodzenia!

Polka, no wreszcie jesteś! :-)

Miłego dnia majóweczki!

Witam.Slonce nas rozpieszcza ostatnio :-) i od weekendu ma byc podobno ponad 20 stopni :-) W niedziele idziemy do ZOO bo w nastepny weekend majowy pewnie bedzie juz calkiem tloczno.Wogole to bym chciala gdzies wyjechac na majowke.hmmm

Witajcie.

Na początek składam życzonka dla dzisiejszych solenizantów: Klaudii i Zuzi :-)

Kamilka, jedyne, z czym mi się kojarzą strupki, to uczulenie. Moja tak miała, ale pewnie u Adasia to co innego, bo chyba do tej pory nie był na nic uczulony.

Kwiateczek, ale Was wyrolowali z tym wózkiem :no: Tyle czasu straconego.

Ja dziś byłam rano u laryngologa z moim wyimaginowanym polipem. Nic tam chyba nie mam, ale okazało się, że mam krzywą przegrodę :baffled: i mogę mieć problemy z zatokami z jednej strony.
Zawiozłam też męża na egzamin. Teorię właśnie zdał i czeka teraz na praktyczny, a przed nim ze 100 osób. Dobrze, że tam jakiś bar jest, bo pewnie cały dzień tam spędzi.:confused2:

Witam Was,
ja również składam serdecznie życzonka dzisiejszym solenizantkom:-)
Migotka, trzymamy kciuki za męża na pewno zda:tak: a ze stresu pewnie nie będzie mu się chciało jeść:-)
Iwonko, my wczoraj planowaliśmy wyjazd nad morze, oczywiście wszystkie fajne kwatery są pozajmowane, normalne już w marcu są rezerwacje, więc jedziemy my za tydzień jedziemy, a w weekend majowy przychodzą do nas znajomi też z małym dzieckiem i jedziemy do centrum wodnego:-)
Zosia, ma drzemkę do 12 więc pewnie niedługo się obudzi, zje drugie śniadanko i jedziemy do jej koleżanki rówieśniczki też Zosi:-)

Życzę Wam miłego popołudnia:-):-):-)

reklama
Do góry