kwiateczek
majowa mama `08
Witam.
Dziewczyny mam pytanie. Jakiego używacie kremu z filtrem dla dzieci?
Ja mam z Ziajki, jeszcze z zeszłego roku. Ma filtr mineralny, w związku z tym dziecko wygląda jak syn młynarza- zostawia na skórze białą warstwę. Chciałbym coś zwykłego( chyba roczniak już może używać zwykłego filtra? ).
Coś jeszcze nie drenującego kieszeń. Taka lista życzeń.
Dzisiaj nie posmarowałam mu buźki i już ma buzie opaloną. Nie chcę zafundować mu raka skóry.:-(
kwiateczek- jak kupowałam pierwszy wózek to wybrałam kolor, który się skończył. Na aukcji jeszcze było napisane, ze jest, a na innej tego sprzedawcy, ze się skończył. Natychmiast mi napisali, z nie ma już tego koloru i jeśli nie chcę tego co został to anulują aukcję. Bez najmniejszego problemu . Cała wymiana maili trwała może 30 minut po kliknięciu kup teraz.
Teraz co prawda nie lubię tego sprzedawcy ( nie lubię szachrajenia na kosztach przesyłki), ale wtedy było ok.
Szopek oni sprzedawali 100 wozkowkupionych bylo tylko 7 a na nasze maile nie odpowiadali przez 2 tyg a teraz jeszcze chca zeby cofnac negatywa bo byla pomylka
Co do kremu to powinien miec filtr 50kupilam johnson 50 ale buzie mu wysypalo troszke i dzis zamienilismy na nivea baby 50jutro sprawdze jak bedzie pogoda oczywiscie:-)
A u nas maly juz po kolacji,umyty,myka jeszczeczekamy az padnie