reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

No jestem w koncu:baffled:musialam sie malym zajac:tak:
Tak wiec dzwonila do mnie dzis pani i mam przyjsc na rozmowe w poniedzialek,n taka powana jak powiedziala:-D:-Drozpisac jak G pracuje,tzn do ktorek kazdego dnia i do kiedy tylko moge:tak:brzmi dobrze:tak::tak:chyba mnie chce:-)tylko znow cos powiedziala chyba ze ma nowe miejsce dla mnie:baffled:zobaczymy w poniedzialek:tak:

Ja zadko chodzilam do ciucholandii bo byl kolo mnie jeden i nic ciekawego:no::no:

oki lece bo jak zwykle ciekawe jak maly w nocy:baffled:milego wieczorku;-)

reklama
Panie Szwarou,jesli nas podczytujesz to :
W dniu tak wielkiej decyzji podjęcia
Waszego ślubu dla serca i szczęścia
chcemy złożyć Wam życzenia
niezmiennego powodzenia, ·jak ogień gorącej miłości,
co dotrwa do późnej starości, ·wyjścia z każdej sytuacji
i pozytywnych wibracji.
vv__260_.gif

Witam.Ja juz nie spie od 7ej,dwa prania juz zrobilam bo jednao wlaczylam przed 6ta ,umylam wlosy,wzielam prysznic.Czekamy na tatusia jak wroci z pracy i gdzies pewnie pojdziemy.Milego dnia zycze!
Kwiateczek super z ta pracka ,zawsze to jakis grosz i ty odpoczniesz troche od codziennosci.

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny

no wlasnie dostal sok z truskawkai malina juz odtawiony leki podane ale to pewnie dopiero ok 3 dni moze jak zniknie...

my dzis zakupy... bedziemy szukali cyfrowkii rolek bo komunia i bierzmowanie nam sie szykuja...hmmm

dzis duzo zalatwania i jezdzenia..

Szwarou

W... rocznice slubu zyczymy Wam aby plomien waszej milosci nigdy nie slabnal,
a Wasze dzieci chowaly sie szczesliwie w jego cieple i blasku.

Zobacz załącznik 130147

Witam:-)
My dzis wstalismy o 8ej:szok:ale pare pobudek bylo w nocy:baffled:Konradek cos od wczoraj jest bardzo marudny,placze jak tylko mnie nie widzi:baffled:Wczoraj G nie mogl nic zrobic bo przy nodze caly czas stal:sorry:w sumie chyba od tego dnia,koszenia:baffled:
J a wlasnie pije kawke.Ide zajzec czy mi odp w sprawie wozka:tak:

Iwonka tez sie ciesze:tak:troche czasu bede zmiedzy ludzmi:-D:-Dboje sie tylko ze w koncu sie okaze ze nic z tego.Maam zrobic liste godz kiedy G jest juz w domu i ja bede mogla isc.To jest kazdego dnia inaczej.W sumie ma byc max 16 godz/tydz wiec ....jakos by sie rozlozylo:sorry:

Ostatnia edycja:
Cześć dziweczyny.

Witam się słonecznie. My już po śniadanku, pranie się suszy i zaraz idziemy na spacerek. Troche wieje,ale myślę że jest ciepło.

Zaległości nadrobię jutro. To na tyle, miłej soboty:-):tak:

Hej to ja
Składam najserdeczniejsze życzenia wszytkim jubilatiom !!!!!!!!nie wymieniam bo juz mi koza wstała zamiast jeszce spać pospoała chyba z godzinkę a nie 3 jak zawsze bo obudziła ja kupa!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

U mnie wszyscy zasmarkani i nie wiadomo czy wyychodzic jak takie chore ale jak nie mja gorączki????
Szkoda mi takiej pogody
Dziewczynki poprosze o podanie jakiś stronek z butkami dla naszych laleczek oprócz bartka (wchodziłłam już..)bo muszę wkońcu jej jakies kupic a problem mamy z numerem -za duże wszytko!!!!

Prosze o jakieś rady i pomoc .Dajcie znać czy karteczki dotarły i sorry ,że tak wczesnie niektóre ale poprostu bałam się ,że zapomne z moja pamięcia jest coraz gorzej...Aż wstyd
Postaram się wkleić jakieś zdejecia ale qwciaż klikam z kompa mamy bo mi się laptopa nie cgce odpalać i ni mam skąd wrzucic.
po połudinu jedziemy na wieś odetchnąc a wczoraj spedziłam z dziecmi cały dzień na dworzu.....:-)Było cuuuudnie

To jeszcze raz ja;-)
Na razie siedzimy w domu, bo mała właśnie odpłyneła;-)

Kathy co prawda to nie ten wątek, ale tak na szybko lemigo, zetpol i befado. My mamy z tych firm. Pierwsze dwie maja też właśnie mniejsze rozmiary- Domiś ma stópke ok 11 cm, więc też mamy na razie problem z dopasowaniem:sorry2:

Normalnie szczyt:angry:dostalam maila wczoraj(jak szybko,wlasciwie od razu)od best4kids:no:dlaczego wystawilismy negatywa bo zdarzaja sie pomylki i transakcja zostala anulowana.Prosza by cofnac:angry::angry:normalnie szczyt.Sa tak dlugo i nie wiedza dlaczego maja negatywa:no::angry:jaka pomylka:no:wystawili 100 wozkow,sprzedali 7szt i nie maja naszego koloru.POMYLKA :angry:BOSHHHH Jak szybko odp a jak my pytalismy o wozek to 2 tyg czekalismy:no:czekam na G i im odpiszemy:angry:

Kwiateczek no niezły tupecik ma ten sprzedawca. No ale jak tak postępuje to jak mu tego negatywa nia wystawić? Dobrze zrobiliście.
Keyko moja podobnie ma buty z zetpolu i lemigo.

A my siedzimy w domu :-(. Mam nadzieję, że w poniedziałek lekarka powie, że Natalka jest już zdrowa.

Lecę, bo Ania wstała...

reklama
Witam.

Dziewczyny mam pytanie. Jakiego używacie kremu z filtrem dla dzieci?
Ja mam z Ziajki, jeszcze z zeszłego roku. Ma filtr mineralny, w związku z tym dziecko wygląda jak syn młynarza- zostawia na skórze białą warstwę. Chciałbym coś zwykłego( chyba roczniak już może używać zwykłego filtra? ).
Coś jeszcze nie drenującego kieszeń. Taka lista życzeń.

Dzisiaj nie posmarowałam mu buźki i już ma buzie opaloną. Nie chcę zafundować mu raka skóry.:-(

kwiateczek-
jak kupowałam pierwszy wózek to wybrałam kolor, który się skończył. Na aukcji jeszcze było napisane, ze jest, a na innej tego sprzedawcy, ze się skończył. Natychmiast mi napisali, z nie ma już tego koloru i jeśli nie chcę tego co został to anulują aukcję. Bez najmniejszego problemu . Cała wymiana maili trwała może 30 minut po kliknięciu kup teraz.
Teraz co prawda nie lubię tego sprzedawcy ( nie lubię szachrajenia na kosztach przesyłki), ale wtedy było ok.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry