reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Polka Witaj,kope lat Cie nie bylo ;-) Zycze aby rehabilitacja pomogla .Zagladaj czesciej do nas.....

Kwiateczek ale pytalam czy aukcja jeszcze trwa,ta na ktorej wy kupiliscie wozek,bo tak to powinien bez problemu na prosbe wycofac wasza oferte,bo jak np sprzedaz w tej danej aukcji juz sie skonczyla to sprzedawca musial zaplacic prowizje od tej sprzedazy.

Aniusia wystawilismy:tak:dzis przyslali mail ze nie moga dokonac transakcji i tyle:angry:gdzie przepraszamy itd...:angry::angry:brak slow:no:napisalismy do allegro:no:
Teraz musze szukac nowego ale jak narazie nie widzialam takiego koloru jak chcemy:baffled:

Polka wspolczuje pleckow:baffled:tez mialam tomografie kregoslupa,fizjoterapie a obecnie jesetm w punkcie wyjscia:baffled:
Siedzimy sobie wszyscy przed tv.Konradek wstal o 6.30 wiec chyba spac szybko nie pojdzie:no:

Witam wieczorową porą,
Zosia już dawno śpi od 19, ale to już się staje normą, a ja korzystam no i moje plecy:-). Dziekuję za przywitanie faktycznie trochę mnie nie było i jestem zielona:baffled: co u Was, mam nadzieję, że się zaraz wdrożę:-)

Hej!
Mikusiowi na 11 miesięcy i Nikolce na roczek składam najlepsze życzenia i posyłam wielgachne buziole!
Ola, super z tym domem. Też bym chciała, ale pewnie dopiero na emeryturze się doczekam, o ile w ogóle.
Gloria, trochę mnie nie było, ostatnie twoje posty czytałam, gdy martwiłaś się, czy będziesz miała dzidziusia, widzę, że wszystko w porządku, bardzo się cieszę i gratuluję :tak:

Wracałam dzisiaj z pracy z kumplem samochodem, a mój stary zrzęda, zamiast się ucieszyć, że jestem wcześniej w domu, powiedział, że nie życzy sobie, żeby mnie jakiś facet podwoził. I jak tu za nim nadążyć? Ech, ta płeć brzydsza....

Witam dziewczyny wieczorowa pora:))

przepraszam ze dopiero teraz ale nie mam czasu jeste taka zabiegana jak wracam z pracy to duuzo pracy w domu w dodatku adas dostal juz na urodziny rowerek od mojego dziadka i staramy sie byc jak najdluzej na dworzu jak jest ladna pogoda Adas sie cieszy jak nie wiem piszczy i wogole ale chyba dziadek bardziej;-);-);-);-)

Polka wtaj Kobieto wracaj do nas szybko nadganiej i zyj z nami bo nam was troche brakuje :tak::tak::tak:

Wogole to mam problem bo u adasia na raczkach i nozkach pojawily sie czerwone plamki a w nich krostki to zaczyna sie juz robic jak strupki i nie wem co to jest czy to jakies uczulenie czy choroba?? a wczoraj bylam u ekarza na wizycie kontrolnej juz mialam o ty powiedziec a sie na inny temat zgadalysmy i zapomnialam a wydaje mi sie ze dzis jest to wyrazniejsze i wiecej:baffled::baffled::baffled::baffled: jutro do pracy mam i nie wiem czy poczekac smarowac to i obserwowac czy w najblizyszm terminie isc do dermatologa i lekarza ??:eek::eek:

Wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia pierwszego roczku dla Nicolki
first_birthday.jpg
,
oraz dla 11 miesięcznego Mikołaja.

reklama
Do góry