reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Olu gratuluje budowy domu,super ze sie w koncu zdecydowaliscie,przeciez za dwa lata Maksio chyba tez do szkoly idzie jak i Vanesska..Juz sma nie wiem kiedy,.wiec dobrze by bylo juz mieszkac tam w miejscu docelowym zeby dziecka nie przenosic ze szkoly do szkoly.Buziaczki dla Maksia:-)

reklama
Ja też składam najserdeczniejsze życzenia Nicolce z okazji pierwszych urodzin i Mikołajkowi na 11 miesięcy :-)

Mi jest do tej pory smutno czasami, jak sobie przypomnę, jak to słodko było karmić piersią. Do tej pory mi tego brakuje. Jak będę miała drugie dziecko, postaram się karmić dłużej.

ricorrenza130.gif
Dla Nikolki z okazji pierwszego wielkiego swięta samych niezapomnianych wrażeń w poznawaniu wielkiego świata

Ja sie witam wczoraj wybyłyśmy z Zuzanką z domu do małego kuzyna oczywiście musiała go najpierw obwąchać i o dziwo nauczyla sie że nie wolno robić krzywdy rączkami a jak mu wypadł smoczek to chciała mu dać co prawda nie złapał ale licza sie chęci;-)

Ja chyba jestem jakas inna ale w ogóle nie tesknie do karmienia piersia nie wyobrazam sobie zebym mogla jeszcze karmić i perspektywa kolejnego karmienia nie napawa mnie optymizmem obserwuje teraz własnie karmienie tego miesiecznego kuzyna i mama go dokarmia butelka i idealne dziecko ja pamietam jak te pierwsze miesiace tylko wisialam zuza ciągle głodna nie spała płakala i pewnie dlatego mam teraz nie za dobre wspomnienia

Dziubek Ola wytrwałości w budowie oj potrzebna jest

Puchatka to wynagrodzi ci to jak maz w domu a pojedzie jeszcze?

Kwiateczek to nie mozesz ze zwgledu na taki zly kontakt wycofac sie z aukcji? A aukcja na ktorej kupilas ten wozek juz sie skonczyla czy jeszcze trwa?

To bylo kup teraz.mieli 100 wozkow gdzie zakupiono 7szt.Oni sie wogole nieodzywaja.wyslalismy mal od razu z wyborem koloru(bylo piec) i nic czekamy.po ponad tyg G napisal czemu niedostarczyli wozka a oni dopiero po 2 dniach napisali ponowny zeby wybrac kolor ale maja tylko dwa-rozowy i granat:baffled::wściekła/y::wściekła/y:napisalismy ze wybralismy inny i taki chcemy i cisza teraz jest 3dni chyba juz minelo:wściekła/y:zmowilismy wozek 9go kwietnia,tyle czasu a my nadal nic nie wiemy,anie przepraszam cos wymyslimy itd.nic poprostu nas olali:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dlatego chcemy napisac do allegro by nas wycofali z tej transakcji bo chce zamowic nowy:tak:ile bede czekac jak oni nawet nie pisza do nas.nie wiemy na czym stoimy:no:

Własnie w poniedzialek zamawialismy zabawkę na chrzciny i miało ja dwóch sprzedawców własnie ten co Kwiateczek i drugi Tak jakoś wybraliśmy tego drugiego przypadek?

Iwonko, nasze starsze maluchy będą ostatnim rocznikiem, co do którego decyzję o posłaniu do szkoły w wieku 6 lat będą podejmować rodzice - a następne roczniki już obowiązkowo do szkoły w wieku 6 lat. Dokładnie o tym myślimy, żeby Maksia nie przenosić potem do innej szkoły, bo to stres, różnice itd itp. Może nam się uda wyrobić do 2011. W tej chwili trudno powiedzieć, czy Maksio będzie się "nadawał" do pójścia do szkoły w wieku 6 lat, ale warto jednak już uwić jakieś rodzinne gniazdo.

Olu - no mam nadzieję że i my ruszymy z budową. Działkę już mamy tylko kasy brak.

A aj xieszę się że cycujemy z Zuzią jeszcze. Chociaz czasmi mnie niechcacy dziabnie ale uwielbim sie na nia patrzec jak je przytulona do mnie:tak:

Witam po przerwie!
Wszystkiego naj dla malych solenizantow.

Chcialam tylko zawiadomic,ze zyjemy :-) i mamy sie dobrze, dzidzia w brzuszku tez, nie mam na szczescie mdlosci, tylko mi sie spac chce caly czas, no i wstawanie na siusiu w nocy:-D Mysle,ze bedzie druga dziewczynka, P oczywiscie upiera sie na chlopca.

Moj P obchodzi jutro 30-te urodziny, urzadzamy malego grilla dla znajomych, oboje mamy wolne jutro i w sobote.

A za 6 tyg, lecimy do Europy :tak::-) Najpierw do Irlandii, potem do Polski na slub siostry i znow musimy wyleciec z Irlandii. Gdzies w czerwcu siostra P ma termin porodu,nie wiem dokladnie kiedy,moze przywitamy maluszka.

urodziny.gif

Nicolko, bądź zawsze słoneczkiem dla swoich rodziców ...wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzinek.....

Olu, gratulacje - nasz domek na razie pozostaje w sferze marzeń...

Kwiateczek, brak słów:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, wystawcie negatywa temu sprzedawcy i będzie miał nauczkę...

a ja juz się zbieram do domku...i zaraz na spacerek z Mateuszkiem....

reklama
Dzień Dobry,
wszystkim solenizantom i jubilatom STO LAT!!!!
mam nadzieję, że nie zapomniałyście o mnie choć bym się nie zdziwiła,
w małym streszczeniu,
jestem po tomografii komputerowej kręgosłupa i czeka mnie rehabilitacja w czerwcu prawdopodobnie wracam do pracy, Zosia jeszcze nie chodzi za to staje i ładnie siada, rozbija głowę o wszystkie meble i ściany. Mam nadzieję, że jeszcze dziś wpadnę tu do Was bo jednak odczuwałam duży brak kontaktu z Wami:tak:
Całuje Was wszystkie gorąco:-)

Do góry