reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Wszystkiego najlepszego dla Amelki, Zosi,Zuzi, Dominika i Michalka.

Sylwia za parking placi sie 5zl za godzine. Nam wyszly 3 godz. Na kwitku byl jakis napis ,ze powyzej 3 godz jest 15 zl wiec moze tyle maksymalnie biora. My pojechalysmy na tyle wczesnie ,ze nie stalysmy w kilometrowym korku do parkingu.
A 134 wczoraj sprawdzilam i jezdzi co pol godz wiec nie tak zle, a podjezdza sie pod samo zoo.

reklama
my juz wrocilismy:-)maly drzemie:tak:wstawilam pranie a tam pood bebnem cos jest:angry::angry:maly chyba cos wzocil,cos sie lekko trze.nie wiem co robic:no:ostatnio byla moneta ale przy wirowaniu wyleciala:sorry:

u nas tez dzis sloneczko ale tutaj to w 5 min sie moze zmienic:baffled:o 2 mam dentyste:baffled:mam nadzieje ze maly zdarzy sie wyspac i zjesc:sorry:wczoraj spal 3 godz:szok::-)

Zapomnialam napisac,wcoraj dostalismy maila znowu z wybraniem koloru wozka ale maja tylko rozowy i ten ciemny granat:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie ma rainbow choc na stronie wciaz figuruja wszystkie kolory:wściekła/y::wściekła/y:ale sie wscieklam a my czekamy ze kurier przyjedzie:wściekła/y:napisalismy w koncu do nich a tu prosze jaka odp:no:i ma cos sprzedawca roku czy najlepszy...sugerowalismy sie tym a tu taka klapa:baffled::crazy:normalnie eksploduje.Npisalismy do nich wczoraj ale sie nie odzywaja:no:G powiedziala ze jak nie odp do wieczora pisze do allegro:baffled::crazy:a ja chce moj wozek....:angry::angry::angry:

My po spacerku i rybce na obiad. Zuzia uodobała soie zielony groszek. Wyjadła go do ostatniego a dopiero zabrała się za inne warzywa:tak:

Spadam bo zaraz mam odwiedziny koleżanki;-)

Witam sie ale naskrobalyscie nie androbie dzis a wogole zdalam prawko tyle sie pochwale

Keyko teraz kolej na CIebie trzymam kciuki :tak::tak:

W imieniu Dominika dziękuje za życzenia i przesyłam buziaki dla innych jubilatów
Zosi, Zuzi , Amelki oraz Michasia

Wiktoria- gratulacje:-)

Wiktoria, brawo - gratuluję prawka!!!

A ja zmęczona, ale jeszcze muszę popracować echhh życie życie! Miłego wieczoru!

Mój synuś Maksio dostał się do przedszkola, i to tego najbliżej domu, 5 minut spacerkiem. Utrudni nam to decyzję o wyprowadzce, albo ułatwi decyzję o pozostaniu w Pile, jeszcze nie wiem ;-) Byliśmy dziś z Maksem w tym przedszkolu, najpierw nie chciał tam wejść, ale potem obadał plac zabaw i powiedział pani dyrektor, że będzie przychodził. Nie liczę, że będzie łatwo, ale może będzie dobrze....

reklama
Cześć dziewczyny:-)

Wszystkiego naj dla: Zosi, Zuzi, Amelki, Dominika i Michałka.

Wiktoria gratulacje!!!:-D:-D:-D Ja mam jutro o 8 rano, kciuki będa potrzebne, bo nie pamiętam kiedy ostatni raz czułam się niedouczony uczniak:sorry::eek: Zobaczymy, co ma być to będzie:tak:

To ja już mykam, bo odpoczynek mi się przyda. Miłej nocy, pa.

Do góry