reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

kwiatecze jak z praca ?

No jeszcze nie wiem,nie mialam czasu zaniesc formularzu:sorry:jutro zaniose i jak powiedziala ok 2 tyg musze poczekac:baffled:

ja tak z gruchy ni z pietruchy;-)
sylwia u nas Komunia tak tak 17maja;-) syn sobie wymarzyl mp4, nowy rower "góral" i lego LEGO 7994 PORT MORSKI. NOWY ZESTAW (614187665) - Aukcje internetowe Allegro
lub takie LEGO 8635 MISJA 6:MOBILNE CENTRUM + SUPER GRATIS ! (611739805) - Aukcje internetowe Allegro
no i oczywiście za kaskę marzy kupić komputer... marzenia marzeniami co nieco może uda się zrealizować... z tego co słyszałąm to do koperty wkłada sie min. 300zl:szok:
No z ta kasa to przegiecie:no:to na 18ke co trzeba dac,auto:szok::szok::szok:nie kazdego stac chyba na takie przezenty lub 300zl:no:masakra jakas,swiat oszalal:baffled:Ja uwazam ze takie drogie prezenty to rodzice powinni kupic(jesli maja na to),lub dzieciaki moga uzbierac,zawsze jakas ciocia cos da...:tak:;-)

A my po spacerze,Konradek spi jeszcze:tak:dzis pobudka o 6rano ale o 8ej juz spal do 11,20:szok::szok:

reklama
Witam.
Ja nie zamówię tortu bo by mi z jakimiś różami zrobili.
Nie patrzę na składniki bo tak jak Iga Mikutek też nie poje tortu z powodu alergii.
mam sztamę z mamą, ja piec nie potrafię, więc ona robi ciacho a ja ozdobie to jakoś. Teoretycznie nie widzę problemu :-p. Nigdy nie robiłam nic takiego wiec tym bardziej nie mam obaw jak to zrobić;-).
Poczytałam jak się robi taką masę jakby plastelinową bo chcę coś takiego zrobić. Wyjdzie zapewnie jakaś wersja dla ubogich ale co tam.
tort_dzieciecy_11_lrg.jpg

ten jest fajny
0403_mm_fireengine.gif

Bo Miku ostatnio złapał fazę na samochody , w szoku jestem.
Myślałam, ze to jest jakoś narzucone przez społeczeństwo. Dzieci do pewnego czasu bawią się tymi samymi zabawkami a potem dopiero jakoś łapią specjalizacje typu lale i auta.
Tymczasem nagle go tak wzięło na samochody ( ale takie pseudo realne, chińszczyzna z kiosku), ja nawet nie wiem jak mam się z nim nimi bawić. Dostał jeden, to ja go w kąt , bo niby nie do wieku dostosowany( a i kółko odpadło z tandety) a on tym 3 kołowym gratem zasuwa codziennie po mieszkaniu, bruummm- bruuummmm. Skąd on wiedział wogóle co z tym autkiem robić, ja mu nie pokazałam.Na spacerze mało mu sie głowa nie urwie , tak wyhacza wszystkie wozy. Hit to skuter co parkuje koło bloku.

Wiktoria- cieszę, się ,ze podpasowało ci w pracy.

Komunia to teraz masakra. Ja się tak cieszyłam z kompletu kalkulator+zegarek+długopis.No i rower wigry 3. Mój brat rok wcześniej dostał zegarek z kalkulatorem, po prostu kosmos.

Moi znajomi mają chrześniaka i się dowiadywali co on chce a on, ze laptop i koniec , kropka. Nawet jak się złożą z drugim chrzestnym to wyjdzie abstrakcyjna suma:szok:.

Komórka to moim zdaniem słaby prezent za rok to to będzie już grat, dawno od wczoraj przestarzały:-p. Gdzie tu pamiątka.
A mój kalkulator nadal działa;-).

Ostatnia edycja:
Wpadlam w przerwie miedzy serialami.W piekarniku pizza sie piecze wlasnej roboty wiec bedzie pycha.Bylam dzis w administracji i w tym moim mieszkaniu zrobia mi nowe podlogi!!!!!! Normalnie jestem w szoku! Kilka tysiecy zlotych za oszczedzonych! :-)

Cześć dziweczyny!
Wpadłam wieczorkiem, mała juz śpi, mama ogląda seraile, a ja czekam na M.

Dzisiaj pierwszy raz jeżdziłam na clio, a w środę egzamin:confused2::eek:.

Mm, Dziubek Dominika średni interesowała się zwierzakami, tzn. : żyrafa interesowała się nią beż wzajemności; jakoś nei widziałam potrzeby zainteresować Dominikę tylnią częścią ciała słoni, zeber i małp:confused2:;-); zato bardzo ożywiła sie w ptaszarni jak podeszliśmy do zeberek i mówię to niej: zobacz Keyko i Picolo, to zaczeła wołać "ooo" i pokazaywać paluszkiem. A że te zeberi są bardzo komunikatywne i sie nie boją, to siadały zaraz za szybą i skakały za paluszkami wskazującymi na nie:-D
Iwonka połowy to nawet nie zobaczyłam (na szczęście to nie była moja pierwsza wizyta), ale i tak to byl niezły sprint:baffled:

Poczytam co tam jeszcze naskrobałyście i chyba pójdę spać.
Dobranoc:-)

Gdyby ktos wybieral sie do zoo w krakowie to lepiej zostawic auto i wsiasc w autobus . My pojechalysmy autem i jak zajechalysmy na parking to wydawalo mi sie ,ze to ten parking tuz obok zoo.Niestety okazalo sie, ze do zoo trzeba isc ok 1km :baffled:.Mozna bylo jechac busem ale swtierdzilysmy ,ze przespacerujemy sie.Nie wiedzialysmy ,ze droga dla spacerowiczow srednio nadaje sie na jazde wozkiem bo jest lesna kamienista, caly czas pod gore.Z parkingu mozna tez podjechac busem do zoo ale w przypadku duzej liczby zwiedzajacyh tworzy sie niezly korek ,zeby wjechac na parking i pozniej jeszcze przesiadka z wozkiem do busa wiec wydaje mi sie, ze wygodniej jest zostawic auto pod cracovia i pojechac autobusem tuz pod zoo.

Dzień dobry Majóweczki. U mnie dziś śliczne słońce, dzieci z niego skorzystają, ale ja przykuta do komputera, jeszcze przynajmniej dziś i jutro.
Miłego dnia!

NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA DLA MALUSZKÓW ZOSI, AMELKI, MICHASIA I DOMINIKA.

U nas też piekne słonko. No i okazało się że jednak trzeba wymienić silnik. :-( Mechanik powiedział żę musiał być wcześniej zatarty. Czyli kupiliśmy juz felerne auto od handlarza. Normalnie jakbym go na ulicy spotkała to bym go zbluzgała:wściekła/y: W maju mamy jeszcze 2 komunie i urodziny małej. Nie da się nic zaoszczędzić bo zaraz jakiś mega nieprzewidziany ywdatek się pokazuje:-(Nie będę wam smęcić bo mam doła. Miłego dzionka;-)

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych dzieciaczkow Zosi,Zuzi i Amelki oraz Michasia i Dominika:-)
Agusia 100 lat:-)

I my tez zyczymy wszystkiego NAJ!! :tak::-):-):-):-)

Witam,u mnie tez slonko.Tatusia nie bedzie caly dzien do wieczora wiec zmykamy gdzies zaraz....A do ZOO to my idziemy w sobote lub niedziele bo ponoc ma byc cieplutko :-)

reklama
Gdyby ktos wybieral sie do zoo w krakowie to lepiej zostawic auto i wsiasc w autobus . My pojechalysmy autem i jak zajechalysmy na parking to wydawalo mi sie ,ze to ten parking tuz obok zoo.Niestety okazalo sie, ze do zoo trzeba isc ok 1km :baffled:.Mozna bylo jechac busem ale swtierdzilysmy ,ze przespacerujemy sie.Nie wiedzialysmy ,ze droga dla spacerowiczow srednio nadaje sie na jazde wozkiem bo jest lesna kamienista, caly czas pod gore.Z parkingu mozna tez podjechac busem do zoo ale w przypadku duzej liczby zwiedzajacyh tworzy sie niezly korek ,zeby wjechac na parking i pozniej jeszcze przesiadka z wozkiem do busa wiec wydaje mi sie, ze wygodniej jest zostawic auto pod cracovia i pojechac autobusem tuz pod zoo.

No to mnie zmartwiłaś :-( pewnie ten kilometrowy parking jeszcze płatny Już widze ze moze byc ciekawie bo w najlepszym wypadku pojedziemy 45 km od mojej mamy od nas byłoby 75 potem wychodzenie chodzenie i powrót pewnie zacznie marudzic moze nie powiem tego P. bo nas nie weżmie :sorry:a z miejscami pod Cracowia to nie wiem czy też tak dobrze i chyba te autobusy żadko jeżdzą bo kiedyś jechaliśmy tak wląśnie jeszcze za narzeczeńskich bezdzietnych czasów to wtedy nam wszystko jedno bylo

NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA DLA MALUSZKÓW ZOSI, AMELKI, MICHASIA I DOMINIKA.

Podłaczam sie

My wróciliśmy ze spacerku Zuza padła już miała dosc bo mama w tej naszej wielkiej wiosce zabładziła i wyszla nie tam gdzie przewidywała ale zobaczyłyśmy ze ktoś sobie zrobił wyspy kanaryjskie w śroku wsi fajnie :-) dzieci biegały sobie wśród palm , takich daszków pod parasole z trzciny domku drewnianego z drabinkami jeziorem i takimi tam troche niedowidziałam ale zaskoczona byłam
Dobra ide wieszsac pranie i sprzatać bo wczoraj sobie odpusciłam i jest tragedia Pózniej zajrze

Do góry