reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA I MNÓSTWO BUZIAKÓW DLA KLAUDYNKI CÓRECZKI PANISTEPELEK:-)

Podłączam się do życzeń.

Cud sie stał pewnego razu , Miku usnął po pierwszym sniadanku o 5 i wstał o 8 dopiero.
Teraz kima( ale zaraz pewnie nastąpi głośne przebudzenie), choć to zwykła pora spaceru. Jakos się dziś przez to niespodziewane szczęście nie mogę zorganizować.

Dziubek- my kupiliśmy auto w "super" stanie w kwietniu zeszłego roku a na jesień robiliśmy już silnik, bo było pobierał olej czyli coś złego robił. Wydaliśmy kasę z chrzcin na naprawę choć to była kasa tylko dla Miku przeznaczona i teoretycznie nie do ruszenia. Dobrze ze jest mały i jeszcze nie rozumie, ze rodzice defraudują jego oszczędności.

reklama
Ależ tu dziś cicho.... ho ho ho!!

Współczuję problemów z samochodami.... nie śpiących dzieci (sobie też!!!) i innych przypadłości.
Mikołaj sypia ostatnio w dzień 1 godzinę, czasem półtorej, potem idzie spać przed 21 i niezmordowanie wstaje przed 6 rano. On chce mnie wykończyć chyba....

Chciałabym złożyć zaległe życzenia dla Szymka, Tymka, Zosi, Zuzi, Michałka, Dominika, Amelki oraz niezaległe dla Klaudii :-)

Dziubek, tak to jest z tymi samochodami. My też kupiliśmy bezwypadkowy niby i w super stanie, a zaraz potem trzeba było robić remont silnika. Teraz co jakiś czas coś wyskakuje do roboty, poza tym ciągle coś odpada. Ostatnio zgubiliśmy listwę boczną i lakier nam wszędzie odłazi :eek:

Wiktoria, NO GRATULUJĘ PANI KIEROWNICO!! :rofl2:

Keyko, a jak tam Twój egzamin?

Apropos egzaminów, to mąż ma w piątek, a nie jeździł od miesiąca. Chciałabym, żeby zdał, ale chyba mało kto zdaje za pierwszym razem.

A tak w ogóle to chodzimy sobie codziennie na huśtaweczkę do parku, a Iga tak na niej wrzeszczy i piszczy z radości, że szok :laugh2:

Cześć dziewczyny!

Ja tylko na chwile, bo jeszcze w pracy siedze.

Dzięki za trzymanie kciuków, ale oblałam:no::confused2::-(. Pocieszam się, że w mojej grupie były osoby drugi i trzeci raz:sorry:.

A tak poza tym, to wszystkiego najlepszego dla Klaudynki :-)

Panna migotka ja nie jeździłam od lutego i dopiero w zaszły piątek, poniedziałek i wczoraj miałm jazdy doszkalające. W dodatku uczyłam sie na punto, a zdaję na clio. Punto są oblegane, bo ich mało zostało i wdodatku są już ardzo rozklekotane:sorry:

Keyko, nie martw się, zdasz kolejną razą :nerd::tak:

Szkoda, że mam tak daleko do Wrocławia, bo 1 maja jest koncert Purpli i bicie gitarowego światowego rekordu guinessa.:baffled: Buuu.:-(

Keyko, przykro mi że oblałaś, ale następnym razem się uda - trzymam kciuki!

Panna_migotka, fajnie macie na tych spacerkach. Powodzenia dla męża na egzaminie.

A ja jeszcze pracuję - przez kwadransik. i potem jeszcze jak dzieci usną, koszmar jakiś... i jutro ale już mniej....ufffffffffffffff

My tez bylismy na spacerku i na poczcie wyslac karteczki urodzinowe i na placu zabaw prawie 3 godzinki.:szok::tak::-)Klaudia wyszalala sie jak nie wiem:-D.Zaliczyla wszystkie zjezdzalnie i takie z tunelami przez ktore wchodzila i cieszyla sie bardzo:rofl2:.Musiala tez oczywiscie zaliczyc piaskownice.Byl taki placz bo nie chciala z niej wyjsc.! :sorry:Uwielbia w niej zabawe:tak: a hustaweczki tez zaliczylismy oczywiscie bo tez uwielbia sie bujac.:tak:Dobrze ze Vanesska wziela ze soba swoj wozek parsaolke dla lalek bo Klaudia przy nim smigala po placu zabaw ,a ja mogla odetchnac i sie wyprostowac.:-p
A tak wogole to witam:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Panna migotka ja nie jeździłam od lutego i dopiero w zaszły piątek, poniedziałek i wczoraj miałm jazdy doszkalające. W dodatku uczyłam sie na punto, a zdaję na clio. Punto są oblegane, bo ich mało zostało i wdodatku są już ardzo rozklekotane:sorry:
ja zdawalam na punto i punto jezdzilam zdasz zobaczysz napewno ciezko Ci na duszy ale przejdzie heh teraz latwo mowic mi ;-)a na czym oblalas ?

Iwonka zaszaleliscie z tym placem fajnie macie a co do karteczek dobrze ze sie nie pisalam na to bo bym dala plamy jakos zamieszanie nie moge wpasc w rytm ze pracuje dom praca maly sprzatanie jakos tak, ale jestem zadowolona :tak:
Wszystkiego najlepszego dla dzieciaczków dla wszystkich
11dobranoc4ud.jpg

Do góry