reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

No własnie Agusia zaglądasz do nas?Wszystkiego najlepszego grzecznych małych urwisów:-):-):-)

Dla maluchów też samych słodkości:tak:

My też mamy teraz imprez a imprez chrzciny bierzmowanie (teZ jestem świadkiem)urodziny tatusia i córeczki nastepne:eek: Przynajmniej bedzie ciekawie tylko kasa też potrzebna a komunie to wyzwanie no wlasnie ile sie teraz daje Minka ma teraz chyba komunie Wiktorka Pamietam ja na komunie dostałam rower i wideo no wtedy to bylo cos Chrzestny chciał sie pokazać dodajmy raz w życiu :laugh2:

Panna Migotka własnie wczoraj miałam ci to napisac ze mi tez sie wydawało ze chce mnie ukarac ze ja zostawiam jak sie podobnie zachowuje Udanych urodzinek mi to sie wydaje takie odlegle

No a dziś od rana Zuza jest okropna nic nie pasuje musze isc cos ugotowac bo moze byc potem nieciekawie

A my też sie wybieramy do zoo w maju tylko nie wiem jak to wykombinowac zeby przeżyła droge dluga chodzenie i powrót

Dziubek oby tylko dobre wiesci z maleńka kuzynka:-) tez masz nieciekawie dobrze ze mój juz nie pracuje na delegacjach bo bylabym chyba chodzacym wulkanem

reklama
Wczoraj zamówiliśmy tort urodzinowy. W ogóle będzie tylko kilka osób - dwie babcie, dziadek i chrzestny z żoną. Chrzestna niestety nie może i będzie w innym terminie. Najpierw zjemy obiad w restauracji, a potem w domu torcik i kawusia. Będzie bardzo kameralnie.
Dziubasy.

Migotka - jaki/gdzie/za ile w końcu torcik kupujesz???

Ja ciągle myślę i myślę, co z tymi urodzinami mam począć...
I chyba zrobie po prostu także zaproszę na torta (bedzie tort i jeszcze jakies ciacho, owoce, soki/wody (bezalkoholowe), a jak ktos zostanie na wieczór to się walnie grilla tak jak Iwonka sugerowała (pokupuje kiełbachy, kuraka, moze karczek.., moze rybke w folii... do tego jakas sałatka moze i bedzie).
Chciałam przygotowac upominkowe albumiki dla gosci bo bedzie to impreza nie tylko urodzinowa lae zaległa "chrzcielna" wiec myslalam o 12stu fotkach po jednej z kazdego miesiaca zycia Nikolki + fotka z chrztu.
niestety gosci bedzie przynajmniej kilka "grup" wiec nie wiem czy finansowo wyrobie na wszstko... No i chciałam zrobic zaproszenia :-)

U nas z kąpielą i myciem głowy narazie odpukać ok. Kąpiemy nadal w wanience w pokoju, bo łazienka lodowata.

A do ZOO tez planujemy sie w połowie maja wybrać, bo na początku wybywam na wystawe na Ukrainę z piesami. Wiec pewnie którys "srodkowy" weekend majowy :-p

Kangurka, zamówiłam u Sowy tort krówka, wybrałam o smaku hiszpańskiej kawy. Cena wynosi 45 zł za 1 kg, ale nie mam pojęcia, ile będzie ważył. Babka mówiła, że będzie 16 porcji. Na razie daliśmy zaliczkę 50 zł. Jak coś, to napiszę Ci, czy był dobry, bo u Was jeszcze trochę czasu zostało :-)

Migotka, to koniecznie sie podziel wrażeniami!!
u Was urodzinki juz za tydzien :szok:

A wiesz, czy ten tort "zjadliwy" dla naszych malców, czy tylko dla dorosłej czesci imprezy? :eek: Pytałas o te składniki itd?

Nie pytałam, bo my tak czy siak tortu nie możemy dać małej - tam pewnie jest biszkopt (uczulenie na gluten) i masło (uczulenie na białko). Ale myślę, że ma standardowe składniki.

ja tak z gruchy ni z pietruchy;-)
sylwia u nas Komunia tak tak 17maja;-) syn sobie wymarzyl mp4, nowy rower "góral" i lego LEGO 7994 PORT MORSKI. NOWY ZESTAW (614187665) - Aukcje internetowe Allegro
lub takie LEGO 8635 MISJA 6:MOBILNE CENTRUM + SUPER GRATIS ! (611739805) - Aukcje internetowe Allegro
no i oczywiście za kaskę marzy kupić komputer... marzenia marzeniami co nieco może uda się zrealizować... z tego co słyszałąm to do koperty wkłada sie min. 300zl:szok:
my urodzinki małej bedziemy robić w ogrodzie i grill bedzie jeżeli pogoda dopisze, a Wiktorek przywita gości tutaj Restauracja W Ogrodach

duże buziole dla solenizantów i ich mamuś :tak:

Melduje sie :tak: ja dzis po pracy bylo FAJNIE !!!

kamilka oby sie nie przeziebil moze czul sie nie komfortowo trudno stalo sie czasami i tak bywa ja kiedys mialam na zmiane ale tez zasiusial w czasie przebierania lecialam kupic nowe :-Dbo nie mial w czym jechac

kangurka kurka szkoda ze ja niemam gdzie grila zrobic :wściekła/y:

panna migotka mialam dzis to samo male latal za moja mama ech... ale puzniej juz za mna pewnie to taka kara maly szantaz heh cfaniaki male

kwiatecze jak z praca ?

Sylwia fakt nie wiadomo co dac komputer to w kazdym domu chyba jest tak jak i rower gorski itd kase dawac a ile najlepiej jak najwiecej ech... kiedys sie zegarki dostawalo ja mialam chyba z trzy lancuszki i zegarki a u mnie hitem byly rolki i aparat fotograficzny :szok:

minka hoho ceny maja niezle

Ostatnia edycja:
Sylwia fakt nie wiadomo co dac komputer to w kazdym domu chyba jest tak jak i rower gorski itd kase dawac a ile najlepiej jak najwiecej ech... kiedys sie zegarki dostawalo ja mialam chyba z trzy lancuszki i zegarki a u mnie hitem byly rolki i aparat fotograficzny :szok:

z tego co wiem to telefony komórkowe są też w modzie-mój synuś ma:eek: aparaty też kupuja a rolki niestety już chyba każdy ma... a komputer może i jest ale raczej rodzice mają a cwaniaki dzieciaki chcą mieć własne :-p

reklama
minka hehe mozliwe napewno masz wieksze doswiadczenie bo masz w domu towarzystwo w roznym wieku ech ale mnie to pewnie tez czeka !!:eek: a fakt zapomnialam o telefonie :szok:

Do góry