reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Olu to super ze Maksiowi sie udalo z tym przedszkolem:-) a moja Vanesska jednak nie dostala sie do przedszkola:-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:W dodatku do zadnego z czterech :szok::szok::szok::szok::szok: w czwartek idziemy do tego przedszkola poerwszego wyboru i bedziemy pisac odwolanie...a jak nie to za kilka dni bedzie wykaz wolnych miejsc w przedszkolach.Moze cos sie znajdzie w poblizu..:sorry: W zeszlym roku Vanesska tez sie nie zakwalifikowala ale w koncu potem jakos sie iejsce znalazlo.
Wiki gratulacje!

reklama
Witam sie ale naskrobalyscie nie androbie dzis a wogole zdalam prawko tyle sie pochwale

Keyko teraz kolej na CIebie trzymam kciuki :tak::tak:
Wiki gratki,uczcilabym z Toba ale znow mam antybiotyk:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Keyko trzymam kciukasy:tak::tak::tak:

Olu to super ze Maksiowi sie udalo z tym przedszkolem:-) a moja Vanesska jednak nie dostala sie do przedszkola:-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:W dodatku do zadnego z czterech :szok::szok::szok::szok::szok: w czwartek idziemy do tego przedszkola poerwszego wyboru i bedziemy pisac odwolanie...a jak nie to za kilka dni bedzie wykaz wolnych miejsc w przedszkolach.Moze cos sie znajdzie w poblizu..:sorry: W zeszlym roku Vanesska tez sie nie zakwalifikowala ale w koncu potem jakos sie iejsce znalazlo.
Wiki gratulacje!
Iwonka moze bedzie dobrze skoro w zeszlym roku sie udalo to i teraz powinno:tak:;-)
Ola gratki z przedszkolem:tak:

A ja mam juz laptopa osobistego,wlasnego:tak::tak::-)Kolega sie nim wlasnie zajmuje,wgrywa itd wiec moze jutro juz bede pisac na swym wlasnym nowo-uzywanym;-)komuterze.W koncu nie bedzie problemu bo ciagle robie cos zle,tzn ze niby wirusy sciagam:baffled:G daje mi tydz z laptopem:eek:mowi ze stanie wkrotce przy moich zdolnosciach:wściekła/y::baffled:Musimy tylko jeszcze kupic jakas rozlaczke do modemu by byl na dwa kompy a jak nie to musze dzwonic po nowy modem:baffled:lece sie kapac;-)

Witam się tak szybko, bo niestety praca, praca, praca.....
chciałam tylko malutkim szkrabom: Dominiczkowi, Zosi, Zuzi, Amelce, Michasiowi oraz
Klaudii (życzonka zaległe i bieżące) życzyć wszystkiego wszystkiego najlepszego...samych słonecznych dni w ich życiu....
baloniki.gif

dzisiaj postaram się jeszcze co najmniej raz do Was zajrzeć, ale już teraz życzę miło spędzonego dzionka.. zacznijcie od pysznej, gorącej....
Kawa_czarna,_biala_-_zdjecia._Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417.jpg

Dzień dobry!!

Keyko, ja też trzymam kciuki za Twój egzamin!!! Mam nadzieję, ze nam tu szybciutko dasz znać i liczę na dobre wieści!

Iwonka, przykro mi z powodu przedszkola Vanesski, mam nadzieję, że jednak znajdzie się dla niej miejsce! Maksio na razie nastawiony entuzjastycznie.

Anusiasac, miłej pracy, ja też zapracowana koszmarnie....

Kwiateczek, niech Ci laptop służy jak najlepiej. Faktycznie co własny to własny.

Miłego dnia kochane majówki! jejku a już pewnie rodzą się nowe "majowe" dzieciaczki albo zaraz się sypną... pamiętacie jeszcze, jak przeżywałyśmy i zastanawiałyśmy się która następna urodzi? :tak:

Dzień dobry!!

Miłego dnia kochane majówki! jejku a już pewnie rodzą się nowe "majowe" dzieciaczki albo zaraz się sypną... pamiętacie jeszcze, jak przeżywałyśmy i zastanawiałyśmy się która następna urodzi? :tak:
pewnie, że pamiętamy....a jutro już kolejny kwietniowo - majowy dzieciaczek będzie obchodził 1 urodzinki.... :tak::tak::tak:

Rosną te nasze maluchy, nie ma co!!

Właśnie w DDTVN mówią o korzyściach wynikających z obcowania z brudem. Patrzę na nie odkurzoną podłogę i czuję się nieco rozgrzeszona ;-);-)

Rosną te nasze maluchy, nie ma co!!

Właśnie w DDTVN mówią o korzyściach wynikających z obcowania z brudem. Patrzę na nie odkurzoną podłogę i czuję się nieco rozgrzeszona ;-);-)
:-D:-D:-D:-DPrzeoczylam to:sorry:jakwlaczylam to mowili wlasnie o tym ze dziecko nie chce pic wiec i ja sie nie bede az tak przejmowac bo Konradek jest nadzwyczaj ruchliwy:tak::-Dostatnio nawet pije troche:tak:
mowili tez cos o snie ale nie wiem o co chodzilo ,za pozno wlaczylam:baffled:
U nas noc nawet;-)Konradek obudzil sie 0 2.40 ale uspilam go w 15 min:tak:pozniej sie troche wiercil ale spal do prawie 7ej:szok::-)ja sie obudzialm z G o 6ej i po spaniu,myslalamn o moim wozku i koniec:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA I MNÓSTWO BUZIAKÓW DLA KLAUDYNKI CÓRECZKI PANISTEPELEK:-)

Wiktoria - gratuluję zdania prawka. Dla mnie to był najgorszy egzamin w życiu. Na rzadnym innym nie miałam takiego stresa. Teraz będziesz niezależną kobitką i będziesz z dzieckiem smigać;-)

Keyko - jak tam egzamin? Pewnie jestes juz po:tak: Oby szczęsliwie zakończony.

Ola - ja to nie mogę uwierzyć że to juz rok minął. Pamiętam jak się niecierpliwiłam leżąc w łóżku.

A ja mam dzisiaj męża w domu. Wziął wolne bo musi silnik do naszego samochodu załatwić. No i jadę dzisiaj do małej Michalinki. W końcu będę mogła zobaczyć małego brzdąca.:-) Jak się patrezę na takie maluszki to chce mi się jeszcze jednego bobaska. Tylko że niestety samej byłoby mi cięzko z dwójką malutkich dzieciaczków dlatego jeszcze się wstrzymuję znastepnym dzieckiem;-)

reklama
Hej,wpadłam sie tylko przywitac ale przepraszam i wrócę po południu
Wybaczcie,że tak ogólnikowo ale ja tez dołaczam sie do życzeń dla dzieciaczków!!!!!
Muszę spadac zaraz mam gości ale wypadało się przywitać.......

Do góry