reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Wszystkiego naj naj dla Agusi z okazji imienin ... Szczescia radosci i pomyslnosci:-):-)
Oraz gorAce buziaki dla dzieciaczkow Szymonka i Tymka :-):-)
Wszytskiego dobrego dla Agusii i dla dzieciaczków kochanych!!!:-):-)
Hannah my mieliśmy rano jechać, tak o 10, bo M to do ludzi nie jest stworzuny jak nie ma załatwiać z nimi interesów. Ale pospałyśmy sobie z małą i pojechaliśmy dopiero po 12. M chciał już wracać, jak zobaczył kolejkę. Postaliśmy chwilkę, bo w końcu wszyscy to samo kupuja i nikt nie wybrzydza;-). Tylko następnym razem jak bede chciała iść do ZOO, to bez M- jego zostawię na obserwacji jako okaz z wścieklizą:-p:sorry:. Cytuję: to juz chodzmy dalej, po co tam iść, tam nie ma nic ciekawego, tu jest za dużo ludzi, tutaj śmierdzi. No byliśmy raptem lekko ponad godzine:eek:
Z moim M też pewnie było by podobnie, rach ciach i wychodźmy z tąd.:baffled:
Ale zamaist ZOO pojechaliśmy ze znajomymi na ryby, tzn taki był plan, ale ryb nie łowiliśmy.:laugh2:

reklama
Dzień dobry!!
Wreszcie jestem - po tak długiej przerwie nie nadrobię tego co pisałyście, przepraszam. Wróciłam chyba jeszcze bardziej rozbita niż dotąd. Chcę wracać w swoje strony :baffled:

Serdeczne całusy i życzenia dla wszystkich solenizantów i jubilatów!!!!!
Miłego dnia!

Hej,

U nas mąż w delegacje po urlopie pojechał. przyzwyczaiłam się do jego obecności i teraz smutno mi znowu samej.:-(

Wspaniałe wieści są takie że Michalinka wraca do zdrowia i zassała się. objada sie mamusinym mleczkiem niesamowicie:tak:

mm81 - polewałam już jej główkę wodą z kubeczka ale nie zdało egzaminu. Może ta konewka rzeczywiście pomoże.

Biore się za prasowanie póki mała spi. Potem to kabla się czepia i nic zrobić nie można.

Witam ,zjadlam sniadanko i zaraz zmykamy ,mezus ma znow wolne... ;-) dobra spadam bo juz sie Klaudia wspina na mnie.
Kamilka ja jak jade gdziekolwiek ,nawet do sklepu to zawsze mam w malej torebce na szykowane jeden komplet ubran na zmiane.;-)
Witaj Olu:-)
Dziubek same dobre wiesci,oby malenstwo szybko wyzdrowialo :-)
A z tym ZOO Keyko to wow! W godzine cale zwiedzic? Alez malutkie musi byc:-D:-D:-D:sorry:Na szczescie moj tak nie pedzi:rofl2:
Milego dnia Wam zycze :-)

Ostatnia edycja:
no ja sobie wlasnie kawke pije Adas przed chwila usnal...

prasowanie robilam wczoraj bo by maz nie mial w czym isc dzisiaj do pracy..

bylam w zlobku doniesc papierek bo w szkole musialam podbic.
ale jestem dobrej mysli bo pani powiedziala ze kolejnosc idzie tak ze najpierw samotne matki potem malzenstwa studiujace a potem normalne rodziny pracujace wiec moze sie dostaniemy:tak::tak::tak: bo ja jeszcze jako studentka.. a lista ma byc na koniec maja

Iwonko ja tez zawsze zawsze bralam ale tym razem nie bo jechalam do Reala i nie mialam jak sie zabrac zreszta nie mialam juz tego problemu przesikania sie i zgacha:-:)-:)-( teraz bede madrzejsza.. no znow trzeba wrocic do lepszych pampkow bo jednak jak kupie inne niz huggis albo pampers to przesika:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kamilko oby sie udalo z tym zlobkiem.AZ TANSYCH PIELUHpolecm TCOE ltakie fioletowe z nadrukiem morskim na pieluszkach
U nas ma byc tak z przedszkolem:

• 21 kwietnia o godz. 13 w przedszkolach zostanie ogłoszona lista dzieci zakwalifikowanych do przyjęcia,
  • od 21 kwietnia o godz. 13 do 24 kwietnia o godz. 13 rodzice dzieci zakwalifikowanych do przyjęcia pisemnie potwierdzają w przedszkolu wolę zapisu dziecka,
  • 30 kwietnia o godz. 13 zostanie ogłoszona w przedszkolach lista dzieci przyjętych,
  • 8 maja o godz. 13 na stronie serwisu Biura Edukacji zostanie opublikowany wykaz wolnych miejsc w przedszkolach samorządowych.

Witajcie.

Najlepsze życzenia dla wszystkich solenizantów, zaległych i obecnych :-)

Dziubek, wspaniale, że z Michalinką już dobrze :tak:

Ja już dziś w trochę lepszym nastroju. Pisałam Wam co mnie gryzło na wątku o zachowaniu dzieci. Na szczęście poprawiło się. Nie wiem, czy mała chciała mnie w ten sposób ukarać, że sobie poszłam, ale udało jej się. Ona chyba już wie, jaki jest mój czuły punkt i pewnie w przyszłości będzie to wykorzystywać.
Założyliśmy w domu klimę i czekamy spokojnie na upały. Mężowi przeszły duszności, a ja kuruję się antybiotykami i jest ok. Wczoraj zamówiliśmy tort urodzinowy. W ogóle będzie tylko kilka osób - dwie babcie, dziadek i chrzestny z żoną. Chrzestna niestety nie może i będzie w innym terminie. Najpierw zjemy obiad w restauracji, a potem w domu torcik i kawusia. Będzie bardzo kameralnie.
Dziubasy.

reklama
no wlasnie nie mogalm sie doczytac heh;-);-);-) teraz jak bedzie jeszcze cieplej to bede juz przykladac czesciej adasia do nocnika.. a mysle ze sproboje jeszcze te pieluchomajtki z Pampersa co sa dla dziewczynek i chlopcow:happy::happy:

wogole to mam dylemat jak pogodzic wszystkie imprezy ktore mnie czekaja bo przede mna Adasia roczek i w tym moje urodziny...
bo wyprawiam w dlugi weekend majowy.. potem w kolejna sobote mam komunie i nie wiem co czy ile dac?? a na koniec maja jestem swiadkiem do bierzmowania... musze wogole sobie cos kupic... :confused2::confused2::confused2:

i dlatego zastanawiam sie bo dziewczyna chce kupic ode mnie suknie za 400zl i chyba sie zgodze bo za wecej chyba juz nie sprzedam a kasa potrzebna

Do góry