reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

jo-anna-on - no mam nadzieje że u Ciebie to mycie głowy to tylko tak jednorazowo płaczliwe było. U nas to juz tak od miesiąca:eek:

Puchatka - tzn że twój mąż polewał jej główkę jak leciało a mała nie płakała?

keyko - podpisuje się pod pytaniem mm81 - jak małej zwierzątka sie podobały? My mamy zamiar w maju pójśc więc jestem ciekawa czy zwierzątka w zoo robią na małych wrażenie. Moja ogląda się za kotkami pieksami i ptaszkami więc pewinno podobać się jej w zoo:tak:

reklama
Witam.
kwiateczek, samochodziki zabawkowe u Was też mają kierownicę po złej stronie. Chińczycy specjalnie robią partie dla nich ( angoli)?

Szopek ja akurat nie mam takiego autka zeby sprawdzic,mam tylko takie gdzie jest kierownica po srodku bez kierowcy:sorry:ale musze sprawdzic w sklepie,nie zwrocilam nigdy uwagi na to:no:

Keyko Dominice podobalo sie w ZOO???

Ja bylam z Ania 2 tyg temu w ZOO. Na wiele zwierzakow Ania wogole nie zwrocila uwagi ale osiolki ,malpki i zwierzaczki z mini zoo bardzo jej sie podobaly. W mini zoo karmila kozy i az rechotala jak jej lizaly dlon, w ktorej trzymala marchewke :-D

no wlasnie,podobalo sie:-):-):-)

Kamilka fajnie ze mezus juz z Wami:-)

witam sie dosc pozno:sorry:wczoraj bylam na tym pozegnaniu kolezanki i dzis jestem zywym trupem,nawet w pizamie caly dzien:baffled:sprobowalam troszke doslowie takiego drina-sambuka czy cos.boshhh prawie na dyskotecepuscilam pawia-taki slodki:no::no::no:dzis umieram no i zapalilam ze 3 papierosy:baffled::baffled::zawstydzona/y:boshhh nigdy wiecej,dosc mam:sorry:lece lezec bo padam:baffled:

dziubek na początku dosyć delikatnie tak z wyciśniętej gąbki najpierw głównie czystą wodą a teraz spoko jest bo Majka się nie boi że coś jej wleci do oczek bo wie że nic złego jej się nie dzieje tak mi się wydaje że podłapał ten system u znajomych :tak::tak:bo ich Anula starsza o 7 miesięcy od Majki też się nie boi

Puchatka - no to u mnie już nie da rady. Mała boi się prysznica. na razie zaczęłam ją oswajać z tym rondem. Jak go przestanie ściągać to może da radę umyć główkę

Witam.ledwo doczytalam ale nie mam sily pisac,bo usypiam.Bylismy na moich starych smieciach,sasiadki sie zlecialy,winko wypilysmy a ja usypiam na siedzaco i glowa mnie zaczela bolec.Dziewczynki spia tak slodko ze ja tez sie klade Buziole!
Caluski dla Tymka i Szymonka.. :-)

Dziubek a moze podczas kapieli sprobuj polewac Zuzie woda z konewki (takiej plastikowej dla dzieci oczywiscie :-) ). Ania jak tak robie zaczyna lapac ta lejaca sie wode i pozniej szybko jej polewam tez glowe i mycie glowy jest do przezycia. Jak ma lepszy humor to splukuje jej wode prysznicem

Buziaki dla Szymonka i Tymka :-)

hej dziewczyny
ja mialam nawet fajny weekend
spaedzilismy go razem z mezem w sobote bylismy mojej mamy posiedzielismy na tarasie piffko wypilismy ja Redsa malinowego... maz z rodzinka cos mocniejszego ale bylo przyjemnie a niedziele znow do mojajej mamy bo brat moj mial urodziny konczyl 19 lat i troche porzadzilismy Adas tak sie wymeczyl na dworzu ze poszedl spac o 21 i wstal o 7 super pospal..

tylko mialam problem bo mi sie przesikal i nie mialam nic na przebranie mam tylko nadzieje ze sie nie przeziebi bo pieluche potem mial sucha tylko rajtuski body i spodnie troche mokre...

a ja chyba sie doprawilam bo bola mnie stawy tak mi ngi zmarzly wczoraj i chyba korzonki od wczoraj sie smaruje masciami rozgrzewajacymi zeby mnie nie zgielo bo jak ja bede w pracy funkcjonowac????

reklama
Wszystkiego naj naj dla Agusi z okazji imienin ... Szczescia radosci i pomyslnosci:-):-)
Oraz gorAce buziaki dla dzieciaczkow Szymonka i Tymka :-):-)

Do góry