reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Dziubek biedna mala,tyle przejsc na poczatku.Powiedz jej moze ze to ja wzmocni,bedzie pozniej silna,zdrowa dziewczynka:sorry:trudna sytuacja:baffled:mam sentyment do Michalinek-tak sie nazywa moja bratanica:tak:
Sylwia to naprawde pech:no:nie widzial go???szkoda kasy,glupio oddana:baffled:Ja to bardzo uwazam na te radary,Staram sie jezdzic przepisowo:tak:Tutaj jak juz jedziemy to do Bostonu(jesli ja prowadze)ponoc to najgorsza droga w Anglii,najwiecej wypadkow jest i rzeczywiscie same zakrety:no:dlatego wole nie ryzykowac.Ostatnoi bus sie zderzyl z ludzmi z Polski,2 osoby zginely:no:kolegi mama w ciezkim stanie.obeznie jest na rehabilitacji bo noga byla zmiazdzona:no:ciagle sie cos dzieje,ja sie normalnie tej drogi boje.Znakow jest tysiace a ludzie i tak nie patrza:no::angry:
chyba zaraz lece,czekam na kolezanke bo ma napisac na gg i lece;-)

reklama
Iwonka, ja też bym prosiła tą książeczkę - betrayal@wp.pl :-)

Wybaczcie, że ja tylko o sobie, ale nie mam siły. Mam teraz w domu dwoje dzieci, w tym jedno chore - męża. Dostał jakiś duszności, bo jest astmatykiem, leży jak kłoda przy otwartym oknie i mówi do mnie ledwo słyszalnym głosem. Wygląda normalnie jak na łożu śmierci. Ja się go pytam, czemu wcześniej tego nie leczył, daliby mu inhalator to by było lepiej, a on, że inhalatory są dla ciot. No i jak ja mam nie wyjść z siebie :eek::confused2: Jutro rano go wiozę do lekarza i niech coś z tym zrobi, bo ja weekend spędzam w szkole, a dzieckiem zająć się trzeba.
Ja za to byłam u lekarza, dostałam antybiotyk, mam nadzieję, że pomoże. Ale jestem sflaczała strasznie.
Dobra, koniec smutów. Chyba się walnę koło tego konającego, oddychającego jak lord vader chłopa. Jak coś, to wsadzam go w taxi i na pogotowie.
Buźki.

Ksiazki wyslane :-)

Kwiateczek podaj adres poczty to Ci wysle,u was chyba bardzo by sie przydala taka metoda nauki zasypiania ;-)
Migotka daj spokoj te chlopy to wogle nie mysla....dobrze ze zgodzil sie isc do tego lekarza.
Dziubek wspolczuje ,biedne dziecko i matka.Ech...

Witam słonecznie ciepło i przy kawusi chyba jako pierwsza a z niemożliwe o tej porze?????

Dziubek jak nieszczęscia to zawsze parami:no: dlaczego tak musi być oby Michalinka sobie poradzila A ona rodziła w tym samym szpitalu co ty?

A ja dziś straciłam dobry humor po tym jak mój mi oświadczył że go złapał przenośny fotoradar:wściekła/y::angry: jak sie wali to zawsze na raz ciekawe skad my weżmiemy kase na to teraz tyle wydatków:-(

Żebyś widziała a ja too myślałam,że to tak tylko u nas!!!!

Wiecie kidys pisałam mój Artur ma firmę leśną i rózne sytuacje sie czasem
finansoWe zdarzaja ale taka jak w tamtym roku to juz przeszło ludzkie pojęcie:wściekła/y:
/Otórz pod koniec zeszłego roku A wycinał drzewa tóż przy trakcji kolejowej i co jakaś głupia linka pękła i drzewo spadło wprost na linię na torami:szok:Wypadek jakich mało ale laski jak co doczego przyszło -policja ,prokurator,sprawa w sadzie co i jak ,biegli jak to było itp.A CO NERWÓW TO JUŻ NASZE ale na tym nie koniec wiadomo jakie to koszta i oczywiscie pismo do nadleśnictwa .A nadleśnictwo do mojego meża(czyli firmy wykonującej z karą 10 000 zł:wściekła/y::wściekła/y:)Och na na wiosnę miało byc nowe auto i poszło sie czesać!!!1:wściekła/y::wściekła/y::angry::crazy:
Mówie wam my mamy całe życie pod górę co jakiś zysk ma z roboty to jakąs dziurę trzeba załatać i gotówka sie topi całe życie jak coś chce kuypic to na kredyt i tak wkółko!!!!!
Ale jeszce jedna sprawa -słupy po których szły linie były popękane ale tego już nie wwiadomo czy nie było wczesniej także nie wyjasnili bo za to to juz by chyba milionami płacił cholibcia:szok::szok::szok::szok:

Także może was pocieszyłam ..........
A zdjecia z fotoradaru to juz 3 w tym roku mójemu przyszły także nie ma co się martwić choć jedno po znajomośc umożono.......:sorry::sorry::sorry:

Za jakiekolwiek błedy wielkie sorry ale ja nawet na ekran nie patrze bo chce wam szybciutku odpisać -:sorry::sorry::sorry::sorry::tak:

Keyko urodzinowe wszystkiego najlepszego:-):-):-):-)

Kathy jak ja dobrze rozumiem z tym ciągle pod górkę ale u mnie wystarczyłoby zatłuc gada czyt. teściową i najwyższa górka zaraz by zniknęła:confused2:
Iwonko dzięki za książeczki:tak::tak:
Jakby któraś z Was miała jakieś słonko na zbyciu to ja reflektuje bo u mnie pochmurno:baffled:

Dziubek jak nieszczęscia to zawsze parami:no: dlaczego tak musi być oby Michalinka sobie poradzila A ona rodziła w tym samym szpitalu co ty?

Rodziła w tym samym szpitalu. Co do nieszczęść to jej sie tak uczepiły. Dom budują i też z tym nieciekawie ciągle coś jest nie tak. A teraz jeszcze to dziecko:-(

Keyko, najlepsze życzenia z okazji urodzin!!! :-);-)

Na bezczela i ja sie podłączę;-)

U nas ślicznie słonko świeci. ja juz okulistę dzisiaj zaliczyłam. Musze soczewki sobie kupić bo strasznie mrużę oczy. Zafasolę sobie jakieś super okulary przeciwsłoneczne i będzie można spacerować:tak:
Jadę dzisiaj do mojej "cioci". Zobaczymy czy lepiej jest. Ona nie może nawet małej do cycya przystawić. Małanie ma wykształconego odruchu ssania bo nie była do cyca przystawiona zaraz po porodzie. No ale mamuska ściąga mleczko i daje Michalince. Oby dało sił tej małej kruszynce.

Kathy - no to nieciekawą masz sytuacje. Ale zaświeci i dla WAs słoneczko:tak:

reklama
Do góry