kwiateczek
majowa mama `08
WRÓCIŁAM!!!!!!Wiem,że trudno w to uwierzyc ale sie za wami mooooocno stęskniłam dzieciaczki jnam rosną ,my się starzejemy....
Widzę,że troszkę siedzieje jednak na forum pomimo niewielkiej liczby postów w porównaniu z lepszymi czasami
Oj staram się czasem zajrzej ale to czytanie to czasu zajmuje i tak nie wiem co u was..:-----(
Tyle tylko zdązyłam:
A ja jeszzce od porodu nie dostałam@@@@@I chyba też usdam się do gina co jest ze mną (choć nadal karmię do 3 razy na dobę)
Ale jednak życie bez @@@ jest lepsze:-):-)
No tak bo jak ja kiedys postami za wszystkie nadrabiałam to i było co czytać a teraz najwiecej ty jesteś i jak zauważyłam Kwiateczek:-);-)
Kathy witaj spowrotrm:-);-);-)
Dobrze ze zarzegnane wszelakie@@@@@ problemy z malutka;-);-)a kyz....
Co do okresu to powinien byc po 3 mies a potem do gina powinnas isc11 mies to za dlugowiem ze Ci wygodnie ale niestety nasz taki losmi sie wlasnie konczy:-)
Co do forum to staram sie nadrabiac by pozniej niesiedziec po nocach jak na poczatkuale teraz nas cos malutkoa tu pogody wiec ie jakie,jak nie deszcze to wiatrydzis wlasnie leje ale cos slonko wychodzi na chwilke wiec moze sie rozpogodzizimno jest juz od tyg wiec siedze w domu a jak maly spi to buszuje po forum "sama"
Iwonka mysle ze dam rade z karteczkamiBedzie pamiateczka;-)