reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Kurcze nie zly kociol z tymi przedszkolami:baffled:
Jestem po rozmowie:tak:bylo ok,pani dostosowala godz do mnie:tak:dala mi forme do wypelnienia i mam ja zaniesc,porozmawiac z partnerem by uzgodnic wszystko itd ale ona nie ma ostatniego slowa wiec po oddaniu papierkow da mi znac:sorry:ok 2 tyg zobaczymy:tak:

reklama
Witam Was :-), dawno mnie nie było ale myślami byłam z Wami codziennie. Mam spore zaległości, więc wybaczcie że tylko o tym co u nas.
My ostatnio mamy zły okres, bo od wtorku przed świętami do dzisiaj leżałam z Michałkiem w szpitalu. Mały dostał duszności i trafiliśmy do szpitala z podejrzeniem zapalenia płuc. Na szczęście to nie płuca, a być może alergia. Będziemy to sprawdzać w poradni alergologicznej.Całe święta byłam przybita, bo leżeliśmy w tym czasie w szpitalu. Na szczęście z Misiem jest już dobrze. Pozdrawiam Was i mam nadzieję, że dzieciaczki Wasze są zdrowe i korzystają z pięknej pogody.:tak:

ja tak szybciutko bo w objazdach

kathy gratuluje odejscia wiesz czego ;-)

niesia duzo zdrowka dla Maluszka

keyko wszystkiego naj naj i zdanego egzaminu zycze

uciekam bo M krzyczy !!:wściekła/y:

:-):-):-)Witajcie kochane!

Od święta zaglądam, ale nadrabiam wszytsko.
Hannah tez kiedys zawsze zarzucala nas dobrymi pomyslami na obiadki a teraz cisza......
U mnie bida z przepisami, nie chce mi się gotować, mam totalnego lenia:confused2: i dlatego nie podrzucam "nowych" potraw typu schabowe czy mielone hehe:sorry::-p

Keyko, najlepsze życzenia z okazji urodzin!!! :-);-)
Keyko staruszko! Wszytskiego najlepszego, STO LAT!!!!!:-):-):-):-)

Z innej beczki. Byłam z małą na spacerze w parku, natchneło mnie żeby Hanię w końcu nauczyć pić z rurki, no i udało się, troszkę wylądowało na początku na bluzeczce, ale załapała w końcu.
Wyciągnełam ją z wózka i pchała go sama chyba z 50 metrów i ani razu nie usiadła:tak:.
Potrafi się wspiąć na schody, pokonuje 14 wyskoich stopni, a nie mam bramki i tylko łażę w tą i z powrotem ufff... zersztą same wiecie, nasze żywe sreberka, trzeba miec oczy naokoo głowy.
Ja już po piwku, odpoczywamy, a w niedzielę zarzuciłam plan ZOO:tak::-).
No to dobranocka dziewczynki, zdrówka dla dzieciaczków chorujących, w szczególności dla Michałka.

Hannah zamontujcie bramkę!!! nie upilnujesz sreberka.
A jak Ci się udał wyczyn ze słomką?

Kwiateczek trzymam kciuki za pracę.

Niesia współczuję przeżyć. Zdrowia dla Michałka życzę.

Uciekam spać. Ciut się zasiedziałam...:baffled:

Hannah zamontujcie bramkę!!! nie upilnujesz sreberka.
A jak Ci się udał wyczyn ze słomką?
Tyle się naprosiłam meża żeby zamontował, ale mówił jeszcze mamy czas, no i tak mamy czas że nie mamy bramki. Teściowa nie chce bo dziura będzie w ścianie :wściekła/y::wściekła/y: tylko niech teraz lata pilnować brzdąca.

A z tą słomką to było tak że kilka dni wcześniej zrobiłam podchody, kupiłam soczek, a że Hania lubi gryźć rurki, to dałam jej do buźki i nacisnełam kartonik. Zdziwko zaliczyła że coś leci, ale gryzła dalej i czasem zaciągneła się przypadkowo, potem już załapała. Cud się stał bo ona nie lubi soczków, lubi tylko ciepłe płyny czyt. herbatkę. Kupiłam ten co Panna Migotka mówiła LEON i zasmakował bardzo (jabłkowo-bananowo-truskawkowy).
No i muszę chować smoczek, bo jak leży gdzie i mała się dorwie, to ciągle z dydolkiem by chodziła, nauczyła się go sama wkładać i teraz odczepić się od niego nie chce. ;)

Ostatnia edycja:
Niesia- zdrówka dla Michałka życzę, biedactwo:-( Dobrze, ze nie zapalenie płuc ale jeśli alergia to też niedobrze. Teraz pyli topola i trawy, zmasowany atak.
Wszystkiego naj z okazji skończenia 11 miesiecy dla Michałka.

U mnie połowa rodziny na zyrteku jedzie, ci starsi mają astmę bo przez wiele lat nikt nie leczył ich silnej alergii.

Dziubek- biedna Michasia. Gronkowcem często zaraża się przy porodzie naturalnym. Gin ma obowiązek zrobić badania przed porodem czy matka nie jest zarażona ale ani ja nie miałam takiego badania ani żadna z moich koleżanek. W takim przypadku chyba robi się cesarkę a biorąc pod uwagę to, jak męczyła się twoja ( moda, to młoda) ciocia to po prostu nieludzkie. Przykre.
Kwiateczek- trzymamy kciuki za pracę.

Coś się Shanta nie odzywa ciekawe jak tam jej ( potencjalna) praca na policji?
Koleżanka się odezwie, zamelduje.

Keyko- wszystkiego najlepszego z okazji (kolejnych) 18 urodzin, spóźnione ale szczere.

reklama
Cześć Dziewczyny :-)

Mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie :-)
Przepraszam po raz kolejny ze mało zaglądam ale tak jakos nie umie sie zabrac do tego kompa! Ładna pogoda, mąż w domu, sprawy z domem nas gonia wiec mało czasu mam:-( Mysle ze niedlugo sie to unormuje i bede znowu codzien z Wami ..... bo tęskno mi!
A co u nas? Martynka juz chodzi tzn próbuje zrobi sama kilkadziesiat kroczkow :-) Na odpowiednim watku wkleje Wam filmik:-)
Maż narazie w PL, bedzie z nami do weekendu majowego! :-)
Za tydzien w niedziele robimy roczek :-) Imprezka bedzie na całego:-) Torcik zamówiony suknia prawie uszyta wiec wszystko na dobrej drodze:-)
Lece sprzątać....Milego dnia:-)

Do góry