reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

:-DKwiateczek gratuluję rozmowy o pracę. Będę trzymać kciuki żeby się udało:tak:

panna migotka - wracaj do zdrówka. Taka ładna pogoda a ciebie wyłożyło. Moja mała mało ogląda TV. Wiadomości wieczorem gdy ją szykuje do kapieli i Brzydulę. Chociaż chyba będę jej puszczać jedną bajkę dziennie :tak:

Ja byłam dzisiaj z wizytą u mojej "cioci". Ona psychicznie czuje się już lepiej. Dziecku schodza krwiaki. Na płuckach jeszcze coś ma więc dalej dostaje antybiotyki ale jest coraz lepiej:tak:
Mój mąż na urlopie i zastanwiamy się czy jutro do Sandomierza nie pojechać. Ponoć ładne miasto. A ja sama nie wiem czy mi się chce. Jak dziewica ... chciałabym ale się boję:tak::-):-D

reklama
A ja jeszcze do tej pory kupuje sobie te mleko slodkie w tubie i wcinam jak mi sie chce slodkiego:-p:-D
Migotka u mnie tv gra od rana,komp tez wlaczony od rana.:sorry:Bajki leca tak gdziesłacznie ze 2-3 godziny dziennie bo Vanesska oglada.Chociaz to nie mozna nazwac ogladaniem bo wtedy i tak raczej jest zabwa no chyba ze leci bajka o zwierzetach taka prwadziwa lub taki pan robotka co robi smieszne fajne rzeczy np z makaronu i my pozniej probujemy tez to zrobic,albo malowanki gdzie ucza jak sie rysuje rozne rzeczy.Klaudia czasami zerka jak leca teletubisie to jest wpatrzona :tak: rozpoznaje je dobrze i pokazuje wszedzie jak oglada ksiarzeczke z nimi czy uklada klocko puzle z teletubisiami czy wogole maskotkami sie bawi i domkiem teletubisi. A tak to w dzien leci Viva lub Vh1 .A na Vh1 rano sa piosenki dla dzieci :tak::-)Wieczorem ogladaja Wieczorynke,najczesciej przed kapiela lub po.

Oj Dziubku, nawet nie wiesz jak bym chciała być już zdrowa. Jutro może jakiś antybiotyk mi przepisze.

No właśnie z tą telewizją, muszę znaleźć jakiś złoty środek. Z jednej strony nie chciałabym, żeby mała była kinomanką, a z drugiej żeby była zacofana. Kiedyś byłam u znajomych, gdzie ich córeczka, teraz już 4-letnia, ogląda bajki cały dzień. Tzn. bajki lecą, a ta coś tam się pobawi, na chwilę przysiada przed tv i tak w kółko. Ja wtedy sobie obiecałam, że nie będę pozawalała, żeby tv szedł cały dzień. Jedyne, co przy niej oglądam, to Na Wspólnej. Iga jednak nie siedzi i nie patrzy się, tylko leci do telewizora, staje przy nim i łapami dotyka ekranu. Boję się, że sobie oczy popsuje z tej odległości. Trzeba ją wtedy odciągać i czymś innym zajmować.

Opowiem Wam jeszcze jakie miałam przejścia z gościem z allegro. Kupiłam ostatnio uczoną słuchaweczkę, gość z Krakowa, więc myślę sobie, że odbiorę osobiście. Piszę, on że oczywiście, nie ma sprawy. Ja mu piszę, żeby napisał gdzie i kiedy. On na to, żebym ja zaproponowała miejsce. Ja zaproponowałam miejsce i piszę, żeby powiedział kiedy. On na to, żebym zaproponowała godzinę (nie wspominając nic o dniu). Ja zaproponowałam w takim układzie datę, godzinę i miejsce. Gość się nie pojawił. Dziś dzwoni, że przywiezie mi ją do domu :eek: Przed chwilą był właśnie. Pierwszy raz się spotykam, że to sprzedający przywozi coś kupującemu lub pozwala kupującemu ustalić miejsce i czas :confused2: Gość mało konkretny, chyba również mało kumaty, taki wielki dresik. Aż dziw bierze, że ma tylko 4 negatywy.

Iwonka dzieki za pozdrowienia i jak mozesz to rowniez przekaz,niech sie trzyma:tak:jak zalatwi swoje sprawy to niech do nas wroci;-)
Migotka to sie kurier trafil;-)

Wpadam tylko na chwilke,dochodzimy ladu z komputerm wciaz;-)milej nocki

Panna Migotka Klaudia tez leci do tv i wali w niego..Vanesska tez tak robila,ale wiadomo jak podchodzi to ja odciagam i bawi sie przynajmniej 2 metry dalej.
Gosciu trafil ci sie he.

witam

chyba jako pierwsza dzisiaj

cos ostatnio krucho z majowkami

ja wreszciem mam chwile wolnego i moge posiedziec na bb

ja wpadnę się przywitać póki Majka szaleje gdzieś indziej :tak: moje dziecię to żywe sreberko i kurcze po tym co wyprawiała wczoraj na placu zabaw to już się boje co będzie jak zacznie sama chodzić :happy:
Panna Migotka zdrówka zdrówka:tak:co do Tv to często włączony pozwala zagłuszyć głupie gadanie teściowej albo jej TV trwam czy radio Maryja no cóz poradzę nie jestem fanką tych mediów :confused2:Majka ogólnie nie interesuje się TV no ostatnio zaintersował ją koncert rubika położyła się i słuchała :-D za to komputer to jest cos co ma fajną klawiaturę w którą można walic rączkami aslbo ciągnąc za myszkę :tak:
gościu no comment:-D
Kwiateczek jak tam Kondziowa śliwka ??

Miłego dnia kobietki i dzieciaczki małe i duże:tak::tak:

Ja też się witam.

Moja mała ma dziś gorszy dzień. Ja dziś idę do lekarza, a potem na fitnes. W sobotę zakładają nam w mieszkaniu klimę. Cały zwrot podatku na to pójdzie i jeszcze trochę trzeba będzie dołożyć, ale u nas w lecie jest nie do wytrzymania. Słońce cały czas nam świeci w szyby i mamy jak w szklarni. Nawet w zimie w słoneczne dni mamy upał i nie musimy grzać. W tamtym roku zdychaliśmy wszyscy równo, tyle że Iga była jeszcze malutka i nie dokuczało jej tak bardzo gorąco.

Rzeczywiście krucho z majówkami. Niektóre już odpadły chyba na dobre. Może zrobimy wreszcie jakiś zjazd, zanim odpadną wszystkie :-p

reklama
Witam:-)
Puchatko oczko yglada troche lepej;-)bedsze:sorry:
U nas bz zmian:bffle:t Konradek spedzil nocke z nami gdzie malo miejsca ja zwykle zostalo dla mieno:
Musz leciec n misto a pada:baffled:dobrze ze ma G dzis wolne to mam auto;-)
Naprawde cos nas malo:sorry:

Do góry