reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam sie i ja w koncu:-)komputer byl dzis formatowany,naprawiany(w sumie to wciaz jest):baffled:

Gloria ciesze sie straszne z tej nowiny:tak::tak:jak przeczytalam az sie smiac zaczelam:sorry:
Dziubek usciskaj te Twoja::ciocie"
Co do czapki to my tez nie zakladamy jak jest cieplo,trzeba hartowac dzieciaczki powoli,roczek maja prawie za pasem:tak:;-)
oki lece bo trzeba dokonczyc naprawe

reklama
Iwonko tak właśnie chodzi mi o tą spacerówke. Ona sama ma coś 7-7,5 kg. Patrzyłam na ten cennik, ale też patrzyłam na kuriera ups i zbaraniałam. Tam za tą paczke wołają od 37 do 80 zł:szok:.

hej dziewczyny
witam sie dzis z rana wstalam jak zwykle o 6.... adas mi tu buczy chce pisac wyjde z nim potem troche na plac zabaw.. ale jest niemozliwy ostatnio.. :no::no::no:

wogole jestem zla bo cale swieta zimno i ponuro a juz w czoraj i dzis slonecznie i cieplo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Gloria- jak ja sie ciesz wspaniale wiesci naprawde teraz dbaj o siebie nie przemeczaj sie...

Ostatnia edycja:
Jeszcze raz dziekuje wszystkim za zyczenia dla Ani

Gloria super wiadomosc.Wstaw z powrotem suwaczek niech odlicza szczesliwie dni az do grudnia.

Witam się z Wami
za oknem piekne słoneczko, że aż żal, że muszę siedzieć w biurze :-:)-:)-( poszłabym z Szymoniem na spacerek.

GLORIA
gratuluję potwierdzenia fasolki :-):-):-) no to mamy naszą pierwszą majóweczkę, która zaszła w ciążę. Czekamy na następne ;-)
Też myślę o kolejnej dzidzi, ale chyba z decyzją poczekamy do przyszłego roku... pożyjemy-zobaczymy

Iwonko tak właśnie chodzi mi o tą spacerówke. Ona sama ma coś 7-7,5 kg. Patrzyłam na ten cennik, ale też patrzyłam na kuriera ups i zbaraniałam. Tam za tą paczke wołają od 37 do 80 zł:szok:.
w zeszłym miesiącu wysyłałam wózek pocztą polską. Chicco enjoy około 10kg i zapłaciłam 30zł

Witam Kolejny sloneczny dzien... czekam jak sie pranie skonczy ,wywiesze na podworku i idziemy w sina dal.
Keyko kurierem to drogo,jak sie nie ma umowy z nimi podpisanej to takie pojedyncze przesylki szok kosztuja.Takze tylko poczta .A za Volanta wystawilas 40zl za przesylke kurierska,skad masz taka cene?

Iwonka wystarczy wejsc na strone poczty polskiej i tam jest cennik ja tak sama sprawdzalam :tak:

kamilka moj maly tez wstaje tak gora to 7

A mnie cos zlapalo caly nos mam zapchany glowa peka gnaty ech zeby malego nie zlapalo zastanawiam sie czy mu nie dac jakis witamin :sorry:a poza tym juz mi krzesel brakuje bo wszystko zastawiam wczoraj mi wysypal makaron spagetti po calej kuchni ech :wściekła/y:

reklama
Do góry