reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Wiki chyba my tylko same na majowkach buszujemy :tak: ja czekam jak sie lepiej ociepli i wyjdziemy.Klaudia ma jakis katar od wczoraj.Mysle ze u tesciow sie dorobila bo tam wiecznie przeciag a zimno bylo lub po wyprawach cemntarnych w swieta .Oby nic z tego sie nie wyklulo.Moze to i od zebow bo ida jej czworki????? :sorry:sama nie wiem.
Ide zrobic sobie kawusie .

reklama
:sorry::no:Witam sie z kawusia:-p
Wlasnie kupilam gazetke i Konradek nie wygral:no:za malo glosow:sorry:te dzieciaczki co wygraly to mamy chyba wykupily polowe nakladu:sorry:A nagroda...myslalam ze fajniejsza.To samo zdjecie tylko duzo i ramce:baffleD:i to mialo kosztowac 160 f :szok::szok:
Nocka u nas nawet..:-)tyle ze maly spal juz od 23ej u nas:baffled:Spi juz.Musimy pozniej do sklepu a taki ziab ze :szok:normalnie jesien:no:brrr

Pola ja tez mysle ale decyzje tez zostawiam na przyszly rok:sorry:

Musze zadzwonic dzis w dwa miejsca o prace tylko kto mnie przyjmie na 3 dni co dwa tyg:baffled:wczoraj w urzedzie powiedzieli mi ze musze dzwonic przynajmniej w 2 miejsca na tydz o prace bo mi zabiora zasilek:eek::eek::eek:kurcze tylko niue ma nic w godz nocnych:baffled:ale skoro na sztuke to trzeba:baffled:

Boshhh jak mi sie zle teraz pisze.jakies male literki z cienkie:baffled:nie nwiem co jest grane:no:musze poczekac na G bo cos jest nie tak:no:wogole jakis maly ten ekran BB:sorry:

kwiateczek a jaka masz przegladarke a ja mam exlorex teraz wystarczy strona i rozmiar tekstu chyba ze mozilla to chyba tez strona i powieksz. Heh dziwne tam zasady :-p

Iwonka no bo ladna pogoda dziewczyny wybyly.
Moj maly spi sobie a ja chyba tez kawe wypije i zjem kawalek ciasta bo mi zostalo :-pmusze chyba zrobic sobie syrop z cebuli pamietam w ciazy dobrze robil na katar a poza tym nie mam dzis wizji ani na obiad ani na nic maly zjadl rano mleko puzniej danonka przed chwila jajko :eek: zawsze mam zaplanowany jadlospis a jakos dzis do gory nogami :baffled:

Wiki nie wiem co to ale raczej ex bo mozilla byla wczesniej i bylo inaczej.Komputer dla mnie to wciaz czarna magia:sorry:czekam az znajomy mi zalatwi laptopa uzywanego wtedy bede sie uczyc:sorry:
Dzwonilam o prace i mam spotkanie w piatek o 14ej:-)zobaczymy co bedzie,pani byla bardzo mila :tak:jak zaczelam tlumaczyc jakie godz moge pracowac to kazal mi przyjsc zeby ie dogadac na live;-)czyli dobry znak bo druga by powiedziala spadaj...:sorry:
Maly wlasnie wstal i z podbitym okiem:szok::szok:cos plakal przed snem ale tam nic nie ma tylko posciel i miski:no:jak sobie to zrobil:szok::sorry:boshh jak wyglada:baffled::-(az strach wyjsc bo jeszcze ktos powie ze ja mu to zrobilam:baffled:

kwiateczek oj biedny konradek u nas tak jest ale z drapaniem patrzysz a on taki podrapany czasami :szok: a pazurki staram sie obcinac na bierzaco chociaz nie zawsze sie da :sorry:a co do misek ostanio moja mama jakiejs szukala u mnie to mowie zeby sie Darka spytala bo u niego w zabawkach to miski i pojemniki z kuchni standart :tak:

Ja wlasnie spilam kawe i chyba mi odbilo (albo smaku nie czuje przez to przeziebienie) wzielam sobie babke polalam mlekiem kondensowanym taki slodkim :eek: i wciagnelam dwa kawalki !!! nigdy nie przepadalam za tym mlekiem ale to przez M zarazil mnie bo on to uwielbia

Moja Klaudia tez spi ,no coz wyjdziemy pozniej.Szukam jakiegos dvd przenosnego do samochodu zeby bylo dla dziewczyn... ;-)
Kwiateczek to by bylo fajne jaky ci praca godzinowo przypasowala :-)
Wiki ja tez te mleko bardzo lubie :-)

Iwonka fajne sa takie ekrany w zaglowku albo nawet w dwoch i masz normalnie jakos tam podloczone tylko takie pewnie drogie ale pomysl z tym dvd super na dluzsze trasy albo w korki :-) a co do mleka moj M mowi ze jak byl maly to w puszczce robilo sie dwie dziurki po dwoch stronach i duszkiem pil takie mleko slodkie :szok: a gdzies tez wyczytalam na necie ze mozna je wykorzystac do ciasta snikers ale trzeba gotowac puszke w wodzie i w dodatku niby jak nie bedzie cala puszka przykryta woda to moze wybuchnac :szok:

Witajcie.
Ja dopiero teraz się odzywam, choć już Was wcześniej poczytałam.

Kwiateczek, biedny Kondzio. Dzieci mają talent do nabijania sobie śliwoków nie wiadomo jak, gdzie i kiedy.

Dziewczyny, a Wasze małe oglądają telewizję? Puszczacie im bajki? Bo u mnie w domu cały dzień tv wyłączony. Czy może powinnam od czasu do czasu coś puścić Idze?

Ja pamiętam te mleka w puszkach. Rzeczywiście robiło się 2 dziurki.

Jutro muszę się umówić do lekarza, bo ja nadal chora. Codziennie mam temperaturę i kaszlę tak, że aż mi nie dobrze. W ogóle czuję się fatalnie, mdli mnie cały czas, nic nie mogę jeść. W ciąży nie jestem, to pewnie umieram.:eek:

Wiki ja pamietam to mleko:tak::tak:tez tak pilismy:-p
Iwonka nic niw mowie narazie,trzymam palce do piatku:tak:
Migotka moj Konradek rano jak wstaje to najpierw patrzy na telewizor a potem na komputer czy sa wlaczone:rofl2:oglada bajki do jedzenia:sorry:ale normalnie tez mu wlaczam:sorry:jestesmy rodzina kinomaniakow od urodzenia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry:

reklama
Hej dziewczyny!
Jutro to chyba z wyra nie wstane, tak sobie dałam popalic na siłowni:tak::-D

Witam Kolejny sloneczny dzien... czekam jak sie pranie skonczy ,wywiesze na podworku i idziemy w sina dal.
Keyko kurierem to drogo,jak sie nie ma umowy z nimi podpisanej to takie pojedyncze przesylki szok kosztuja.Takze tylko poczta .A za Volanta wystawilas 40zl za przesylke kurierska,skad masz taka cene?

Cene dałam orientacyjną. M będzie podpisywał umowę z jakimś kurierem na swoją firme, a od przyszłego tyg. zaczynaja mu sie przeglądy w restauracjach. Ostatnio jak był na takim przeglądzie w Warszawie, to wysłałam go jeszcze do Grójca po huśtawke- mówił że ta hurtowni to coś dla mnie:-D i mnie tam nigdy nie zabierze:eek: Więc wracając do tematu, mysle że się zmieszcze, albo nic nie zapłace jak będzie jechał w delegacje:-);-)

Do góry