reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Dziubek rok starsza od ciebie? a z maleństwem mam nadzieje że wszystko ok bedzie na pewno silna dziewczynka
no wychowałyśmy się razem. Moja babcia a jej mama nami się zajmowała jak moja mama czyli jej siostra chodziła do pracy;-) Jesteśmy prawie jak siostry.

Hej kochane,

Mam nadzieje,ze swieta byly udane.

Ja dzis bylam na usg i jest serducho!!!!! Ale sie ciesze,normalnie nie moglam spac,tak sie denerowowalam, dzidzie mi sie snily jak juz w koncu usnelam:-D:-D:-D
Ale wszystko dobrze, wszystko na miejscu,ufff
Chcialam sie tylko podzielic dobra nowina
Gratulacje jeszcze raz. I nie stresuj się tak więcej:tak:

My po spacerku. mała śpi. Dzisiaj jakaś babka wydarła się na dziewczynkę (i słusznie) która wprowadziła psa do piaskownicy. Ma zgłosić spółdzielni żeby zajęła się sprawą obszczywanych piaskownic. Znając życie nic nie zdziała:angry:

reklama
nie stresuj się więcej kobieto :-):-):-)
zdrowia, dużego brzucha i jak najmniej stresów..
a tak na marginesie: to chyba już wiem dlaczego w Polsce lekarze raczej nie robią usg przed końcem 12 tygodnia :-)

Wiesz,ja mialam sie prawo stersowac,mialam krwawienie ze skrzepami i niezbyt dobre wyniki HcG,dlatego mialam usg,to nie bylo widzimisie lekarza. Ani moje.

No i teraz jestem juz spokojna, dziekuje za wsparcie.

gloria super wieści aż buzia sama się śmieje:-) współczuję stresu to napewno było okropne uczucie i wielki strach więc tym bardziej fajnie że jest tak dobrze:tak::tak:
dziubek moja Majka często występuje bez czapeczki ale to już jej wybór bo nawet jak coś jej ubiorę to jest zdjęte po 5 minutach:tak:

Witam
Ja dzis bylam na usg i jest serducho!!!!! Ale sie ciesze,normalnie nie moglam spac,tak sie denerowowalam, dzidzie mi sie snily jak juz w koncu usnelam:-D:-D:-D
Ale wszystko dobrze, wszystko na miejscu,ufff
Chcialam sie tylko podzielic dobra nowina

Świetna wiadomość. Gratuluję bo to już takie oficjalne- potwierdzone powagą lekarskiego fachu.
Spokojnych kolejnych miesięcy życzę.

a tak na marginesie: to chyba już wiem dlaczego w Polsce lekarze raczej nie robią usg przed końcem 12 tygodnia :-)
Jak nie robią jak robią.
Gdzieś koło 7-8 tygodnia (raczej), żeby sprawdzić czy nie jest ciąża pozamaciczna, martwa. Nie jest to rutynowe badanie ale myślę, ze tak powszechne, ze na jedno wychodzi.
U mnie w przychodni nie założą karty ciąży jak nie jest potwierdzona na usg.

Wiesz,ja mialam sie prawo stersowac,mialam krwawienie ze skrzepami i niezbyt dobre wyniki HcG,dlatego mialam usg,to nie bylo widzimisie lekarza. Ani moje.

No i teraz jestem juz spokojna, dziekuje za wsparcie.

Trochę źle to zabrzmiało. Chodziło mi o to, że ty biedulko stresowałaś się bardzo, a to mogło źle na Ciebie wpływać.. no i na dziecko. Na szczęście jest wszystko ok. :-):-):-)

Cześć dziweczyny:-)

Ja jestem:tak:, staram się was podczytywać, ale już nie zawsze mam siłe odpisać.

Gloria cieszę się, że rozwiały sie twoje wątpliwości i czarne chmury odeszły:tak:. 3mam kciuki:rofl2: i borę sobie ciebie za przykład ;-):-p

Wiktoria jak tam prawko??? Ja mam za tydzien egzamin praktyczny. W piątek mam jedną godz. na puncie w ramach przypomnienia, a w pon. na clio godz. w ramach zapoznania się z autem, na którym będę zdawać:-p:szok:

A propo naszej pierwszej pełnej jubilatki, to moja szefowa miała też wczoraj urodziny (nie napiszę które, bo czuje się dalej na te 23;-)), a na imię ma Anna. A ja jako kolejna Anna mam swoje ćwierćwiecze w ten piątek:rofl2:.

A co do świąt, to spędzone u moich rodziców w miare normalnie:sorry:. M byl u swoich przez 1 godz.- więcej nie zdzierżył ich łgań:confused2:- oczywiście jak dzień wcześnij oświadczył, że ja i Domiś nie przyjdziemy, to jego matka nie wiedziała o co mi chodzi. Przy okazji nastawiła przeciwko mnie swoją córke (22 lata), a jednocześnie matkę chrzestną Domiśki, która zamiast podejść do samochodu ok. 10 m, wolała głaskać koty, a później schować się za samochód:eek::confused2::baffled:. No tragikomedia z farsą i niewiadomo czym jeszcze, ale w ramach wyjaśnienia dla niewtajemniczonych- to ja jestem winna...nawet tego, że słońce zachodzi codziennie:rofl2:

Mam nadzieję, że chociaż trochę napisałam składnie, bo dzisiaj cały dzień głowa mi pęka:confused2:

Witam sie i ja:tak:
Wszystkiego naj...dla dzisiejszych dzieciaczkow
Maji,Zuzi i Zuzanny;-);-);-)oraz Szymonkai Julka
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

I ja rownierz zycze wszystkiego naj! :tak:

Gloria baaardzo sie ciesze ze uslyszalas male bijace serduszko! :-):-):-)
Dziubek jak jest ponad 20stopni w sloncu to po co czapke? Jesli nie ma wiatru to nie zakladam,Vanesska tez tak chowana byla.Jesli siedzimy dluzej na sloncu i grzeje w lepetynke to zakladam ale tylko po to zeby uchronic przed promieniowaniem .:tak::tak:
Wtedy co te zdjecia byly robione to przyszla jakas babcia z dziewczynka a ona miala czape zimowa na glowie i to taka dluga,normalnie szok a dziecko az czerwone i widac ze zgrzane.:sorry:
Keyko ale Ty nie dobra jestes ;-):-D

Dziewczyny, korzystam z tego że siedza sama w domu. Domiś jest u moich rodziców, M pojechał do Bytomia, bo komus z naszej firmy spalił się dzisiaj cały dom:szok:

Wiktoria głowa do góry, chociaż ja przed 8 rano w środe pewnie z toalety nie będę mogła wyjść:sorry:;-). Nie ma opcji, że nie zdam, bo już samochód czeka na mnie:-D

Iwonka, no taka już ze mnie zołza jest. Biedna teściowa, nie wiedziała, że tarfiła na kogoś gorszego od niej.

Sprzedałam dzisiaj moją wypadową spacerówke grapi i został mi tylko volant do sprzedania. Tylko zanim to sobie przemyślałam, to już wystawiłam aukcje, a teraz się głowie, jak ja to wyślę:szok::confused2::eek:. Czy poczta polska przyjmie mi taka paczke o wym. 50x40x100 i do 10 kg???:sorry: Niby dzisiaj mi babka na poczcie powiedziała, że liczą tylko wagę, a przy takich wymiarach nie patrza na nie. Zobaczymy.

reklama
Wszystkiego naj...dla dzisiejszych dzieciaczkow
Maji,Zuzi i Zuzanny;-);-);-)oraz Szymonkai Julka
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

A ja się starym majówkowym zwyczajem podłącze do życzeń,:-)

jakem zołza zła- gnębicielka teściowych (kto mi podrzuci swoją, jestem już zaprawiona w boju i żadnej maszkary się nie boje:laugh2::-p:rofl2:)

Do góry