widzialam , juz oglądałam i chętnie skorzystam
Dzięki za linka.
Jest tam danie z tuńczykiem, co mnie bardzo cieszy, bo poza tym to jest chyba tylko jeden słoiczek z rybą (dorszem). Jeszcze rybka po grecku ale w małym słoju i do tego zupełna papka bo dla maleństw.
------------------
Tak wogóle, to witam się dzisiaj w ten piękny poranek :-)
Nikolka wstała przed 7.
Wczoraj kupiłam wreszcie nocnik i dzisiaj po przebudzeniu posadziłam na nim córcię. Zrobiła siiii!!!! :-):-):-):-):-)Do Balbinki ;-)
Teraz gania z gołym dupskiem;-) Znaczy - bez pieluchy, w majteczkach i rajstopkach.
Ciekawe kiedy się zesiura w ciuchy
Wtedy cos czuję ze szybciutko założe pieluchę spowrotem
Szukałam nockika z Kubusiem (w necie są ale do tego przesyłka i czekanie...), a ze w Entliczku nie bylo takich, to kupiłam z kaczuszka Balbinką, chociaz wcale mi sie nie podobają
No i kupiłam zwykły, bez pozytywek i takich tam.
Poszłam przede wszystkim po butki. I trafiłam po drodze do Entliczka, do Krokusa (na galerii na Ip. jest sklep obuwniczy dla dzieci!) Malutki, ale butki są, a w srodku dzieci stado
W kazdym razie macałam wszystkie i jakos wszystkie mi sie wydawały twarde w podeszwie:-(
W każdym razie - kolory piękne, i ceny bardzo przystępne (19-33zł), oprócz oczywiście innych markowych pod 200zł. By6ły Bartki, ale w większosci wlasnie twarde...
Wtrace jeszcze ze będac wczesniej u pediatry spytałam nasza doktorkę - jakie buciki???? Powiedziała miedzy innymi ze byly kiedys takie kapitalne z cienkiej skórki i z białą koronką, które rewelacyjne były dla dzieci, ale ze pewnie ich nie ma już.
No i tak szukam w tym obuwniczym bucików i nagle patrze na białe skórzane buciki (przypominaja mi trochę komunijne butki) z białą koronką/falbanką... Normalnie nie zwróciłabym na nie wogóle uwagi!!! Ale tknęło mnie ze to chyba to o czym mówiła dr. No i gęba mi się uśmiechnęła, a zaraz potem zrzedła, bo był rozmiar 20 i 18. Jak się domyślacie - potrzebowałam 19
No ale zaraz bede szukac ich w necie!!
Kosztowały ok 80zł.
Niestety w końcu nie kupiłam nic i poszłyśmy do Entliczka. Tam to już wogóle nie było nic
Tylko te tansze butki. I wzięłam niebieskie, bo MUSI miec jakiekolwiek butki na JUŻ. Ale bede szukać tych z "falbanką".