reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

na początek NAJLEPSZEGO GLA ZOSIEŃKI!!!!!!!!! I zdrówka dla Konradka:tak:
szkoda chorować jak jest tak śliczna pogoda:-)
u nas też dzisiaj cieplutko i słonecznie,mam zamiar jutro schować głęboko kozaki:tak: bo do tej pory wolałam nie ryzykować zjazdu z górki w adidaskach:eek:
mały właśnie zasnąl sam w łóżeczku:szok: naprawdę rzadko mu się to zdarza,musiał być naprawdę zmęczony:rofl2:

reklama
Wiki jest taki specyfik z HIPPa na biegunke .
Kwiateczek smaczbego,ja piwkowac lub innego cosik pic bede w niedziele przy grillu bo bedzie znajoma fryzjerka wlosy mi farbowac.

BUZIACZKI DLA ZOSI !!!!!!!!!!!!!! NAJGORĘTSZE :-)
ode mnie również 1000 buziaczków

Witam się z Wami jako pierwsza w ten cudny słoneczny poranek :-)
Niestety siedzę w pracy nad papierami, ale cóż... trzeba jakoś zarobić na pieluchy, soczki, mleko, kaszki, zupki, zabawki i ciuszki :-D:-D:-D nie ma lekko

miłego dzionka Dziewczynki

hej hej
My dzisiaj idziemy do lekarki na kontrolę po "zażółceniu pomarchewkowym" ;-)
Więc wybieramy się do Krakowa. Pójdę też na poszukiwania butków - może zajrzę do Entliczka, bo i tak będę tam dzisiaj. A jak czas pozwoli i nie znajde w Entliczku tego co szukam to obmyślę plan, czy jechac do jakiegos CCC, Deichmana czy do GCentrum... Kurcze, szkoda że wszystkiego nie ma w jednym miejscu bo poruszanie sie po miescie zajmuje cały dzien :confused2:

Witam:-)
Iwonka nowa fryzurka bedzie:tak:musisz pokazac koniecznie:-)ja tez bym juz chciala zrobic baleage czy jak to sie tam pisze ale w lipcu mam wesele i beda odrosty:baffled:musze czekac:sorry:
Kangurka jak wracalam z Zakopanego to pamietam ze chyba na dworcu jest taka duza galeria:tak:tak blisko bylo:sorry:moze tam kupisz,nie bedziesz musiala biegac po miescie bo faktycznie caly dzien zleci:no:

zezloscilam sie z rana bo zadzwonilido mnie z przychodni i pwiedzieli ze ta pielegniarka nie przyjdzie bo gdzies musiala jechac:no::angry::angry:czekalam 1,5 tyg i jeszcze tydz musze czekac:angry::angry::angry:zawsze jak sie umowie to pozniej dzwonia ze nie przyjda:angry:kuzwa:angry::angry:a jutro jeszcze mam dentyste i nie wiem z kim Konradka zostawic bo na 9rano:no:

Witam.Och cudownie jest jak te slonko tak swieci :-)
Kwiateczek ja jestem nie fotogeniczna :sorry: teraz mam blond tzn czarno bale pasemka ale cos mi po glowie chodzi zeby zmienic kolor :rofl2: a nic nie ustawiam na bb za kazdym razem i sie nie loguje bo jestem ciagle zalogowana :tak:

Dziewczyny czy to możliwe że przez wychodzące ząbki córcia się obraziła na jedzenie. Wczoraj jeszcze mleczko i kaszki jadła, grymasi przy obiadku, a już dzisiaj nic:-( odpycha rękę. Może ją przegłodzić, bo jak narazie to wylewam kolejne partie, a obiadek ląduje w koszu?:eek:

reklama
Do góry