reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Słuchajcie a może z tym żlobkiem to po prostu żart primaaprilisowy? Bo nie chce się wierzyć!

Sylwia, dobre z tymi dworami hihi Uśmiałam się ja - rodowita mazowszanka ;-);-)

reklama
wyszło na to ze my mieliśmy za duzo takich prawdziwych dworów to wychodzimy poprostu na pole a ze wy musicie sie dowartościować to u was wszedzie dwory:-D;-)Kilka z dziewczyn pewnie mnie zrozumie Migotka Kangurka Mm81 może Puchatka tak?

haha tez o tym słyszałam już kiedys :laugh2:

U nas cudna pogoda. Zreszta na termometrze odnotowałam dzisiaj:
34st za oknem
18st w domu :eek:
Tak, tak - nie pomyliłam się!! :happy:

My już po spacerku :-) U nas troszkę zawiewa, bo tu straszny wypizdów jest, ale dziś pierwszy raz w wiosennych kurteczkach wystąpiłyśmy :-)
Oczywiście przy obiedzie afera, zostałam cała spluta - jak ja tego nie cierpię, nerwy mi wtedy puszczają :wściekła/y:

witajcie kobietki my też dziś spacerkowo :tak::tak: jak się Majka obudzi z drzemeczki to chyba pójdziemy jeszcze raz w ciul ze sprzątaniem i wszystkim innym jest tak cudnie cieplutko ze do domku się nie chce wracać :sorry:
Sylwia no ja przez większość życia mówiła na dwór bo mieszkałam na północy a teraz jakoś tak samo z siebie wychodzi mi ze na pole :tak::tak: kuzyn mojego J mówi że z tym polem i dworem jest tak że na pole chodzili panowie a na dwór chłopi :-D:-D:-D
Panna Migotka zdrówka :tak::tak:
Iwonka mam nadzieję że szybciutko Klaudii przejdzie :tak:

To ja chlopka wrocilam ze dworu:-D:-D:-D
Tak serio ale primaprilisowo:-D:-D:-D:-D:sorry:to juz wrocilismy,fajnie bylo:tak:kupilismy w koncu zabezpieczenie na lawe no i na ryneczku swierze truskawki,winogrono,maliny...:-p:-p
Konrad nie chce spac:no:a wlasnie w tej chwili probuje zerwac to zabezpieczenie:baffled:
My z G pijemy sobie wlasnie piwko przed obiadkiem na dobry apetyt:-p:tak:

My już po spacerku :-) U nas troszkę zawiewa, bo tu straszny wypizdów jest, ale dziś pierwszy raz w wiosennych kurteczkach wystąpiłyśmy :-)
Oczywiście przy obiedzie afera, zostałam cała spluta - jak ja tego nie cierpię, nerwy mi wtedy puszczają :wściekła/y:

A my dzisiaj nawet bez kurteczki i to zupełnie nie lekkomyślnie. Po prostu u nas było tak gorąco w słoneczku i wiało od zasłoniętej strony, że dzidziołek siedział w cieplejszej bluzie, z lekką czapą na uszach i w lekkich gatkach z rajteczkami.
I właśnie nadszedł czas na nowe butki :happy:, bo Nikolka zażądała wypuszczenia z wózia i za rączkę wędrowała po naszym błocie w butkach z miękką podeszwą:eek:
Szybko ją zgarnęłam żeby stópek nie zaziębiła. Ale to tuj TEN etap i buty musze sprawić na gwałt.

Migotka kochana, czy Ty byłas w Entliczku w celu "bucikowym"?? Czy tam profesjonalnie dobiora butki?? Bo jak bywałam na tamtym dziale to nie widziałam nigdy obsługi - buty leża na półkach i jak chcesz to bierz. A ja chcę zeby ktos powiedzial mi które lepsze, jaki rozmiar dla niuni itd...
A może jakies inne sklepy w Krakowie możesz polecic?

Kangurka ja kupilam rozmiar 4:tak:a kolezanka dala mi 3ki wiec mamy dwie pary takie same:-D:-)OBECNIE ZAKLADAM MU 3ki ale mysle ze juz niedlugo wstapimy w nastepne:tak:pani w sklepie powiedziala ze w tym wieku takie butki to na 3 miechy tylko sa:sorry:ja bede sie rozgladac teraz za sandallkami chlopiecymi:tak:kurczaka a one takie drogie sa:baffled:
co do ubioru wczorajszego to my tez sie porozbieralismy i Konradek dzis katar ma:baffled:boshhh oby przeszedl szybko:szok:Wrzuce zdjecie ze spaceru na odpowiednim wateczku:tak:

Kangurka, w Entliczku bywałam, nie w celu kupna butków, ale innych rzeczy i muszę stwierdzić, że z pomocą w tym sklepie krucho, więc wątpię, by akurat przy wyborze bucików było lepiej. W Entliczku mają jednak buciki, które mnie zainteresowały, a mianowicie Gucio. Chyba się wybiorę i zobaczę, jak wyglądają na żywo.
Inne sklepy to są w galerii krakowskiej - Bartek i jeszcze jeden, nie pamiętam nazwy. Tam masz bucików do wyboru do koloru, ale nie mam pojęcia, jak obsługa.
Ja ostatnio kupiłam Idze takie sandałki czerwone w ccc za 39.90, jako takie dodatkowe.

Kinia wszystkiego naj naj naj dla Zosienki!

Bylismy u lekarza,w sumie nic nie powiedziala,mam podawac dalej to co dawalam na begunke.No ale juz jest poprawa.Mam jesc wszystko normalnie,tylko surowego nie podawac ani sokow.No i mowila ze jak przejdzie to moge dawac jakies danonki czy inne serki. U nas tez cieplutko.Spedzilismy wiekszosc dnia na podworku.Klaudia tez poza wozkiem bo dreptala na wlasnych nozkach prowadzona za raczki przez mame.Byla w domku Vanesski ,zamykala i otwierala okna i drzwi,rwala trawe i do piaskownicy ja ciagnelo.Troche sie piachem tez pobawila.My tez wiosennie bylysmy ubrane.
W Daichamnie(nie wiem jak sie pisze) sa takie urzadzenia do mierzenia rozmiaru stop.I takie fajne plastkiwe cos co tez sie przyklada do stopy dziecka i patrzy jaki rozmiar wychodzi.Tam tez sa roznych firm buty/Jeszzze jest taka marka z tych drozszych co sie zwie Elephant czy jakos tak

Ostatnia edycja:
reklama
Iwonka to dobrze ze jest juz poprawa:tak:biedna mala:sorry:
Moj KOnradek chyba sie rozchoruje:baffled:nosek juz ma zapchany bardzo:no:narazie usnal ale pewnie nocka kolejna z glowy i podejrzewam ze wogole bedzie do d..y:no:
My siedziemy teraz z G i ogladajac mecz po piwku sobie strzelamy:tak::-p
lece teraz ogladac:-)

Do góry