reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam.U mnie tez piekne slonko i bezchmurne niebo :-) Ale chyba nie wyjdziemy bo Klaudia od wczoraj ma goraczke i biegunke.Czytajac ten artykul podejrzewam albo truskawki,bo pierwszy raz jej dalam bobofruta truskawkowo jablkowego lub zabkowanie,choc nic nie widze zeby cos szlo lub od pieczywa bo jadla takie z ziarnami.....nie wiem.Jak sie do jutra nie poprawi to pojdziemy do lekarza.A i w nocy mielismy pobudki ale odespalismy to i wstalysmy o 10tej.
Migotka zdrowka zycze :-)
Kwiateczek calusek dla Konradka w uszko :-)
Natanek milo ze sie odezwalas.

Ostatnia edycja:
reklama
i ja się witam
Może nieco późno.. ale wcześniej byłam zajęta robótkami domowymi i bachorciem ;-) więc tylko przeczytałam co tam napisałyście.

Migotka - nie choruj!:eek:

U nas rano było mglisto i ponuro, ale na szczeście nie padało!!
Za to teraz co chwilę przez chmurki przebija się piękne słoneczko :-)
Mam nadzieję ze jutro będzie jeszcze piękniej :happy:
A z tym spacerkiem, to nie wiem jak u nas bedzie. Jak słonko nie zajdzie, to po obiedzie może bryknę się z maluchem do większej wsi i tam już pojedziemy dalej nie autkiem a wóziem do sklepu, bo NAN mi sie skończył rano :eek:
A musze mieć mleczko dla niuni na wieczór, bo ostatnio nie jada mi kaszek przed snem, więc pakuję w nią mleko, żeby suma sumarum - dostawała odpowiednią ilość mleka.

Teraz piję spóźnioną kawkę :-p

Hej jakoś nie mam weny na pisanie ale przyszłam sie przywitać no cóz nałóg
U nas tak dziwnie na polu niby cieplo potem zimniej i sloneczko sie nieśmialo przebija My bylyśmy juz 1,5 godz najpierw ukladałyśmy drzewo co tata porabal na zime potem spacerek a niedawno padła oby bylo lepiej niz wczoraj bo myslałam ze wczoraj juz przejdzie sama siebie

Iwonka wspólczuje biegunki ja też sie zawsze martwie jak Zuze dopada a niestety ona ma do tego sklonności jak jej cos jest to zawsze sie przyplata:no:

Natanek moja regularnie wyla jak była mlodsza w drodze powrotnej Teraz tylko czasem jak juz ostro zmeczona albo głodna marudzi jak dzis moze tak mu sie zdarzyło bo coś chciał

Migotka zdrówka:tak:

Kamilka 10?:-) moja ma dwa dalej i wczoraj zachciało jej sie całować mamusie ze nie moglam sie od niej odczepic tak mi pogryzła warge ze az mi spuchła tatuś sie wcieka bo jego nie pocaluje:-p

Kwiateczek do wesela sie zagoi ostatnio Zuza siedziała na swoim nocniku nowym na kanapie przy tatusiu on sie zagapił i spadła na ziemie i o dziwo niz nie zaplakała a czasem ledwo sobie cos otrze to wyje tylko teraz troche boi sie nocnika ale sie przelamuje

dobra ide obiad gotowac nie chce mi sie a przydałoby sie jeszcze posprzatac:no2:

Apropos gryzienia, moja dziś ugryzła mnie z całej siły w ramię, jak ją na rękach trzymałam. Aż skórę mi zdarła przez koszulkę :szok::laugh2:

Iwonka buziaki dla Klaudusi:-)czesto robi te kupki???Moze wyjdzcie chociaz troszke,gdzies blisko:tak:mnie to szkoda takiej pogody:sorry:
Dostalam dzis list z posredniaka ze jednak dostalam ten zasilek:-):tak:i wiecie z tego wszystkiego zanim wyszlam zapomnialam wstawic zupki Konradka:sorry:teraz musimy czekac a juz bysmy byli na dworze:angry::sorry:
Sylwia skad Ty jestes???moja Kolezanka mowi ze byli na polu:sorry:sa z Mielca:tak:

oki lece popatrzec i studzic zaraz szybko:sorry:
milego Dnia:-)acha bylam w solarim,maja teraz takie lampy ze na 5 min i twarz minie piecze:sorry:juz jestem czarna:-)

sylwia tak właśnie pomyślałam,że może dlatego płakal,że było już póżno,wracaliśmy przed 20tą a mały jest w sumie przyzwyczajony,że o tej godzinie jest kąpiel:tak: ale wstał ok 17.30 i pożno wyszliśmy z domu

migotka a Natek ma dopiero dwa ząbale ale jak się przyssał do uda to poczułam te igiełki:eek::-D

Dzięki dziewczyny! Postaram się nie rozkładać jednak :tak: Wypiłam Theraflu - świństwo jak cholera :confused2:
Moja mysza śpi, jak wstanie, zjemy obiadek i na polko wyjdziemy.
Już wybrałam tort na urodziny - kupimy u Sowy (Kinia chyba link wklejała) tort-krówkę :-) Nawet byłam się pytać i wystarczy 5-6 dni wcześniej zamówić.

reklama
Dzięki dziewczyny! Postaram się nie rozkładać jednak :tak: Wypiłam Theraflu - świństwo jak cholera :confused2:
Moja mysza śpi, jak wstanie, zjemy obiadek i na polko wyjdziemy.
Już wybrałam tort na urodziny - kupimy u Sowy (Kinia chyba link wklejała) tort-krówkę :-) Nawet byłam się pytać i wystarczy 5-6 dni wcześniej zamówić.

Migotka, a ile kosztuje?? I pytałaś z jakich składników????

Mnie dzisiaj Nikolka postanowiła ugryźć w palec u stopy :eek:

Też byłyśmy na polu :-D
Tak jak pisałam wcześniej - pojechałyśmy autkiem, potem na nóżkach ponad godzine spacerku, w miedzyczasie kilka minut w sklepie i spowrotem do autka i do domku.
Na spacerze Nikol wypiła soczek, po powrocie dostała deserek i teraz śpi :happy:
A ja zdycham z głodu po tych kilometrach - spadam do kuchni.

Do góry