Czesc kobietki, odpisuję, ale nie gwarantuję ze zaraz wyślę, bo jak mała zacznie ryczeć to rzucam kompa i znikam...
No widzisz szczęściaro! A ja do miasta mam tak daleko, że moge zapomniec o tego typu rozrywkach :-( A ostatnio tak strasznie mam ochote pochodzic na aerobik czy step... Jestem ostatnią łamagą i mam ochotę poćwiczyć trochę zeby nabrać kondycji. A do tego - jak złapie rytm to i diety nie potrzebuję, bo fajnie chudnę jak się ruszam duzo (przynajmniej tak było pare lat temu... ).
No ale musiałabym chodzic 2-3 razy w tygodniu zeby miało to sens. A dzidziusia nie bardzo mam z kim zostawić. Poza tym do ceny karnetu musiałabym doliczyć z 50zł na paliwo jednorazowej wycieczki do Krakowa... Wiec oprócz kasy na karnet, na samo paliwo zeby dojerzdzac do fitnes clubu musiałabym miec 400-600zł/miesiecznie
A na takie "rarytasy" to juz mnie nie stac
Masakra - jak chce schudnąć zdrowo i jeszcze MAM NA TO OCHOTĘ, no to nie mam możliwosci technicznych lub finansowych
Kamilka, jakoś to będzie
Najgorsze bedą pierwsze dni, potem już coraz bliżej do powrotu męzusia :-)
Biedactwo :-(
Dzieciaki są niesamowite - nawet chore potrafia nas rozbroić
Wiki, nie pękaj. Nic synusiowi nie będzie!! Radzisz sobie super. Dziewczyny Ci tu dużo podpowiadają, a jak tylko pije dużo płynów to już bardzo dobrze.
Skoro źle reaguje teraz na mleczko, to po prostu narazie wstrzymaj sie z nim i może podaj jakies bakterie - tak jak pisza majówki.
Jutro już będzie lepiej
wrrry, no własnie u mnie też
Ale mam dobrą wiadomość dla Migotki, Ciebie Kamilka, Sylwii i innych "okolicznych" majówek
KRAKÓW (dla Kielc podobna pogoda - jedynie o 1st. niższa temp)
Wtorek, 31.03.2009
11 2 °C
1020 hPa
Śnieg:0.0 mm
Deszcz:0.0 mm
Wiatr:
15 km/h
Środa, 01.04.2009
12 0 °C
1020 hPa
Wiatr:
16 km/h
Czwartek, 02.04.2009
14 1 °C
1023 hPa
Wiatr:
12 km/h
Piątek, 03.04.2009
16 1 °C
1014 hPa
Wiatr:
3 km/h
Sobota, 04.04.2009
14 2 °C
1024 hPa
Wiatr:
2 km/h
Kangurka fajna dieta ;-). Ja mam od tej środy aktywną karte multisport i będę chodzic na siłownie i basen- jak tylko kupie jakis dres i chyba sobie zafunduję w ramach urodzin body spce:-)
No widzisz szczęściaro! A ja do miasta mam tak daleko, że moge zapomniec o tego typu rozrywkach :-( A ostatnio tak strasznie mam ochote pochodzic na aerobik czy step... Jestem ostatnią łamagą i mam ochotę poćwiczyć trochę zeby nabrać kondycji. A do tego - jak złapie rytm to i diety nie potrzebuję, bo fajnie chudnę jak się ruszam duzo (przynajmniej tak było pare lat temu... ).
No ale musiałabym chodzic 2-3 razy w tygodniu zeby miało to sens. A dzidziusia nie bardzo mam z kim zostawić. Poza tym do ceny karnetu musiałabym doliczyć z 50zł na paliwo jednorazowej wycieczki do Krakowa... Wiec oprócz kasy na karnet, na samo paliwo zeby dojerzdzac do fitnes clubu musiałabym miec 400-600zł/miesiecznie
A na takie "rarytasy" to juz mnie nie stac
Masakra - jak chce schudnąć zdrowo i jeszcze MAM NA TO OCHOTĘ, no to nie mam możliwosci technicznych lub finansowych
tylko wiecie po jego ciaglym siedzeniu w domu i marudzeniu i tym ze ciagle byl zajal sie adasiem i pomagal albo robilismy cos razem a teraz go nie ma:---( tzn bedzie w weekend ale potem moge widziec go po miesiacu... ehh troche ciezko
Kamilka, jakoś to będzie
Najgorsze bedą pierwsze dni, potem już coraz bliżej do powrotu męzusia :-)
dziewczyny pomocy
Maly wczorajsza noc wymiotowal
Biedactwo :-(
az sie poryczalam bo moja mama nie odbiera nie mam jak jechac do przychodni musze czekac na M do 15 apteka het het jakos mi sie skumulowalo i ryczalam a jak przytulilam Darka i zaczelam cignac nosem kolo szyji jego to sie rozesmial ze szok.
Dzieciaki są niesamowite - nawet chore potrafia nas rozbroić
Wiki, nie pękaj. Nic synusiowi nie będzie!! Radzisz sobie super. Dziewczyny Ci tu dużo podpowiadają, a jak tylko pije dużo płynów to już bardzo dobrze.
Skoro źle reaguje teraz na mleczko, to po prostu narazie wstrzymaj sie z nim i może podaj jakies bakterie - tak jak pisza majówki.
Jutro już będzie lepiej
a ja nie mam pomyslu na dzien u nas pada dopiero od jutra cieplej.. wiec dzis nie ma co robic..
wrrry, no własnie u mnie też
Ale mam dobrą wiadomość dla Migotki, Ciebie Kamilka, Sylwii i innych "okolicznych" majówek
KRAKÓW (dla Kielc podobna pogoda - jedynie o 1st. niższa temp)
Wtorek, 31.03.2009
1020 hPa
Wiatr:
Środa, 01.04.2009
1020 hPa
Wiatr:
Czwartek, 02.04.2009
1023 hPa