reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Dzieki dziewczyny
jak wygladaja plesniawki ? maly ma biale na wargach wewnatrz ale na jezyku nie. Nie sa to plamki zastanawiam sie czy od smoczka sie takie cos nie zrobilo.Kup nie robi i nie wymiotuje ale ja az sie poryczalam bo moja mama nie odbiera nie mam jak jechac do przychodni musze czekac na M do 15 apteka het het jakos mi sie skumulowalo i ryczalam a jak przytulilam Darka i zaczelam cignac nosem kolo szyji jego to sie rozesmial ze szok.
Teraz spi

reklama
Wiktoria - nie płacz kochana. Skumulowało się troszkę nerwów i puściły Ci. Pojedziesz najwyżej popołudniu do lekarza. Co do plesniawek to nie pomogę bo mała nigdy nie miała.

Mała wstała. 2 godz. spała. U nas śąpi ale na trochę z nią wyjdę na spacer. Potem do rodziców czmycham.

dziubek no puscilo troche mi odeszlo. Maly spi zjadlam sniadanie. Spisałam na kartce co radzilyscie mi ... od rana nie bylo Kupy. A wymiotowal po mleku o 4 rano puzniej jadl i pil zeby tylko bylo dobrze wstanie dam mu ryz z marchewka. Mam nadzieje ze odpusci juz. M sie tak dwa dni meczyl i tez zaczelo sie od wymiotow ..

Wiki plesniawki zwykle sa na jezyku(nie wiem czy tylko)jezyk jest poprostu bialy czy lekko zoltawy.tak jakby mleko roztarl:sorry:sprobuj wytrzec wacikiem wyjalowionym lub namocz go Aphatin i wtedy wytrzyj.To krople na plwsniawki:tak:uspokuj sie bo nerwy to zly doradzca:no:wiem cos o tym:baffled:

Witam was
ja juz po pracy siedze w domku

Wiktoria jesli o plesniawki chodzi to jesli jest taki bialy nalot na wargach i na dziaslach i policzkach od srodka to sa plesniawki jak sie je rozciera to pojawiaja sie wszedzie moga byc na podniebieniu jezyku wargach poprostu bedzie mial bialo w buzi... jesli sie to dopiero zaczyna to odrazu idz do apteki i kup Aftin a jesli ma tego duzo to idz do lekarza przepisze Nystatyne to jest antybiotyk ale musisz isc bo to bolesne dla dziecka moj maly mial jak mial 2 miesiace nie mogl jesc wymiotowal plakal cuda byly...

a ja nie mam pomyslu na dzien u nas pada dopiero od jutra cieplej.. wiec dzis nie ma co robic..

witam wszystkie majóweczki!!!
daaaaaawno mnie tu nie było:sorry: ale przy małym w dzień nie mam szans włączyć kompa:dry: a ajk zasypia to trzeba coś w domu porobić:baffled: jakoś wszystko mi się ostatnio poprzestawiało:eek: no i A zaczął wcześniej wracać z pracy i przejmuje władzę nad kompem :-D
dzisiaj z obaidek zjedliśmy wcześniej,teraz mały śpi więc mam chwilkę:tak:
wiktoria mój mały też miał tylko na wargach w środku i nawet nie były takie białe ale Aphatin szybko załatwił sprawę:tak:
SPÓŻNIONE BUZIAKI DLA MAŁYCH URWISKÓW!!!!!!!!!:-)

Wytarlam gazą i nie ma tego :sorry2:
Robie sobie kawe jestem wykonczona jest baaardzo marudny zjadl ladnie i pije tez ufff ulga Ja nawet obiadu dzis nie mam

No ja sobie zrobilam rozpuszczalna mocna w malej filizance z regoly pije sypana ... jeju dziewczyny oczy mi sie zamykaja a jestem glodna jak niewiem maly znowu spi to dobrze jak dziecko spi ? zaraz M bedzie jakis obiad przyniesie (chwala tym co wymyslili sklep garmazeryjny)

reklama
Do góry