reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Panna Migotka, Sylwia i nie wiem, jeszcze która z was dziewczyny ma coś wspólnego z rachunkowością...tu apel do Was...liczę na pomoc....pomożecie?
już wiem.. chyba Ha-nna-ah też coś kończyła w tym kierunku....

Dzień dobry
Anusiasac mnie możesz dodać do Twojej listy. Pytaj, a w miarę możliwości odpowiem.
Wszystkim życzę miłego dzionka ( u mnie strasznie ponuro):-:)-:)-(

A co do wymiotów, to najlepiej iść do lekarza. Nam kazali podawać małe ilości wody z odrobiną soli-hamuje wymioty i zatrzymuje wodę w organiźmie... faktycznie Szymon już nie zwracał każdego łyczka.
Nie podawaj mleka i może daj mu lacidofil lub lakcid (jeśli to coś bakteryjnego to na pewno pomoże)

reklama
Anusia, pomożemy :-D Mam podręcznik i różne inne materiały, to zawsze do czegoś się uda wspólnymi siłami dojść :-);-)

A tak w ogóle to witajcie :-) U nas od wczoraj leje, tak więc znów kisimy się w domu :dry: Wczoraj położyłam małą spać o 21.30, o 22 obudziła się z kupą, jak ją przebrałam, to spała do 9:happy2: Zastanawialiśmy się jeszcze wczoraj, czy ją przekręcać, bo zasnęła w dziwnej pozycji na brzuchu, zaplątana w pościel, ale nawet nie obudziła się z tego powodu :cool2:
Znowu nuuuuddyyyyy :dry:

wiem dziewczyny tez nie jestem, z tych zeby lekcewarzy ale jest lepiej on nie wymiotuje po kazdym lyku czy jedzeniu ... wczoraj nie wymiotowal caly dzien jadl inne rzeczy niz melko (bulka zupka z ryzem) i tak w kolo a wlasnie po mleku wymiotuje teraz dalam mu buleczke z odrobina masla zjadl i wymil do tego 50ml herbatki. Nie bede dawac mleka narazie a co do kup jedna wczoraj wieczorem i dzis rano a tak ok zobacze co sie bedzie dzialo najwyzej popludniu pojedziemy prywatnie.
Ugotuje mu ryzu z marchewka

acha pije sporo juz od rana wypil butelke cala a mam te aventa male i nalewam po sam czubek wiec jakies 130ml wczoraj wypil trzy takie

Ostatnia edycja:
Witam

Składam zaległe życzenia weekendowe. Mnóstwo buziaków dla dzieciaków:tak::-)

U nas też pada. A ja dzisiaj miałabym całą noc przespaną gdyby nie mój mąż który o 4 się zbierał do pracy. Mała przespała calutka noc od 20.30 do 7.00 bez jakiegokolwiek jęknięcia. Och, żeby tak cały czas yło.

Ja z rachunkowośc nie pomogę bo miałam jej tak jak Ha-NN-aH tyle co kot napłakał;-)

Wiktoria a telefonu do swojego lekarza nie masz??? ja to z byle g..... dzwonię do pediatry ale mam spokojną głowę.:tak:

Witam.U mnie tez pochmurno ale dziewczyny,wiosna juz przyszla! Juz chyba od jutra ma byc slonce i kilkanascie stopni!Oby :-)

Witam się wiosennie!
Nie ma u mnie słoneczka, ale przynajmniej deszcz nie pada! Super.
Ja w wirze pracy, wczoraj miałam wolne, ufff naładowałam baterie. W środę jadę na dwa dni do Kłodzka, na otwarcie nowego sklepu, oj będzie wesoło, bo nocujemy w hotelu, same babeczki.

Wiktoria, podaj smectę, pomaga, działa też troszkę p.bólowo, może go przecież brzuszek boleć:baffled:

reklama
Witam sie i ja:-)troche zaspana bo maly dos ze zaczal od 22 sie budzic to od 2ej do 5 ej to juz masakra byla:no:stekal,siadal przez sen wszystko:baffled:boshhh juz nie mam sily:no:G probowal go wziac ale plakal i musialam ja:sorry:na mnie lezac sie uspokaja:sorry:maly cwaniak:evil:on sie wierci,steka,tro na lewy bok,to na prawy,to znow sie przekreca i steka,placze:no:co moze byc:baffled:a juz nie mam opcji:no:w czwartek ma pzryjsc ta pielegniarka to zobaczymy co wymysli:baffled:choc watpie ze pomoze:no:usnal ok 5.30-6 rano i spalismy do 8,25:-)chociaz tyle|:sorry:

Wiki ja tez mysle ze lekarz to dobry pomysl:tak:w takich wypadkach kiedy jest biegunka lub wymioty to bardzo oslabia organizm:no:lekarz brdziej bedzie pomocny:sorry:

Ja spijam kawusie wlasnie,nie mam nic slodkiego wiec zajadam bombki z czekolady:-D:-D:-D na 11 solarim;-)i pozniej oiadek Konradka i spacerek bo sloneczko swieci bardzo:-);-)pojdziemy do parku,Konradek bedzie mogl pobiegac:tak::tak:

Do góry